BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ρίσκο της Κύπρου και η ευκαιρία της Ουγγαρίας

Προγνωστικά στοιχήματος: Το ρίσκο της Κύπρου και η ευκαιρία της Ουγγαρίας
INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τα προκριματικά του Euro 2024 με δύο αναμετρήσεις με διαφορετικό ενδιαφέρον.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση της Κύπρου με την Ισπανία. Οι γηπεδούχοι θα υποδεχθούν τη ρόχα με την ελπίδα να βάλει τέλος στα αρνητικά ρεκόρ που τρέχει το τελευταίο διάστημα. Φυσικά, το έργο που έχει ο προπονητής του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της Μεγαλονήσου, Τιμούρ Κετσπάγια, μόνο εύκολο δεν είναι, όμως αν πάει ξανά με την νοοτροπία αποκλειστικά αμυντική, τότε ήδη γνωρίζουμε το τελικό αποτέλεσμα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως στο Στάδιο Αλφαμέγα θα υπάρχουν κοντά στους 10 χιλιάδες οπαδούς και ίσως αυτό δώσει ώθηση για επιθετικό παιχνίδι. Οι Ισπανοί δεν έχουν λόγο να βάλουν τα πόδια τους στην φωτιά, δεδομένα, όμως, θα παίξουν για τη νίκη. Είναι μια τελευταία ευκαιρία για να πάρει η Κύπρος τουλάχιστον ένα βαθμό ή έστω να βάλει ένα γκολ. Αυτό μας δίνει το κίνητρο να πάρουμε το ρίσκο και να πάμε στο Goal/Goal, το οποίο και βρήκαμε στο πολύ υψηλό 3.60.

Συνεχίζουμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Βουλγαρίας με την Ουγγαρία. Αναμέτρηση για τον 7ο όμιλο στα προκριματικά του Euro 2024 με μονόπλευρο ενδιαφέρον. Οι Ούγγροι ψάχνουν την νίκη που θα τους εξασφαλίσει οριστικά θέση στα τελικά του Euro 2024, οπότε έχουν το κίνητρο στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την αδύναμη και προβληματική Βουλγαρία. Οι γηπεδούχοι είναι στην τελευταία θέση του ομίλου με μόλις δυο βαθμούς, έχουν απογοητεύσει με την πορεία τους και δεν δείχνουν ικανοί να πάρουν κάτι από το ματς.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι Βούλγαροι μετρούν τέσσερις σερί ήττες, μαζί με τα φιλικά, ενώ η Ουγγαρία είναι ασταμάτητη έχοντας ένα αήττητο σερί 10 αγώνων. Κρατάμε, επίσης, το γεγονός πως η Ουγγαρία επικράτησε πρόσφατα εντός και εκτός της Σερβίας, (2-1 και τα δύο ματς), οπότε έχει το know how των εκτός έδρας αγώνων και μπορεί να φύγει πανηγυρίζοντας από την Βουλγαρία. Θα πάμε λοιπόν στην νίκη της Ουγγαρίας μαζί με το over 1,5 στην αναμέτρηση σε απόδοση 2.13.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κύπρος - Ισπανία: Goal/Goal (απόδοση 3.60), 19:00
  • Βουλγαρία - Ουγγαρία: 2 & Over 1,5 (απόδοση 2.13), 19:00

Τα προκριματικά του Euro 2024 παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για τους σημαντικότερους αγώνες.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ