TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Σκοράρουν Νότιγχαμ και Άρσεναλ στο "Σίτι Γκράουντ"

Nottingham Forest's Danilo celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup 3rd round replay soccer match between Blackpool and Nottingham Forest at the Bloomfield Road stadium in Blackpool, England, Wednesday, Jan. 17, 2024. (AP Photo/Jon Super)
Nottingham Forest's Danilo celebrates after scoring his side's second goal during the English FA Cup 3rd round replay soccer match between Blackpool and Nottingham Forest at the Bloomfield Road stadium in Blackpool, England, Wednesday, Jan. 17, 2024. (AP Photo/Jon Super) @ 2024 AP PHOTO/JON SUPER

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τρίτης (30/01) και ποντάρει στην Premier League.

Είναι περίεργη η κατάσταση στη Νότιγχαμ, αγωνιστικά ο Νούνο την έχει συνεφέρει, της έχει δώσει… ταυτότητα, παίζει καλύτερα, σκοράρει περισσότερο, ο Πορτογάλος είναι προπονητής με εμπειρία και ιδέες. Την ίδια στιγμή βέβαια υπάρχει ανοικτό το ενδεχόμενο τιμωρίας και αφαίρεσης βαθμών, συνεπώς όλο το βάρος πέφτει στο να μένει η ομάδα προσηλωμένη στο αγωνιστικό σκέλος.

Η σημερινή αναμέτρηση με την Άρσεναλ είναι ένα εξαιρετικά δύσκολο τεστ, οι "κανονιέρηδες" όχι απλά έχουν πέσει από την κορυφή, βρίσκονται στο -5 από την Λίβερπουλ, ενώ πλέον ισοβαθμούν με Σίτι και Άστον Βίλα. Ο Αρτέτα διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον ήθελαν να αποχωρεί το καλοκαίρι από την ομάδα. Η Άρσεναλ πήρε ανάσες, έχει να αγωνιστεί από τις 20 του μήνα και το επιβλητικό 5-0 επί της Κρίσταλ Πάλας.

Σκληρή η Έβερτον, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα στο Λονδίνο

Εκτός κυπέλλων έμεινε μέσα σε λίγες μέρες η Φούλαμ, αποκλείστηκε από την Λίβερπουλ για το Λιγκ Καπ, το ίδιο συνέβη και από την Νιούκαστλ για το FA CUP, στρέφει όλη την προσοχή στο πρωτάθλημα, με πρώτο μέλημα να πάρει μερικές νίκες, να μην νιώσει καμία πίεση από τις ομάδες που μάχονται για την παραμονή.

Τον αποκλεισμό από το Κύπελλο γνώρισε και η Έβερτον, ο Ντάις ξέρει πως το μεγάλο στοίχημα είναι να διατηρήσει την ομάδα στη μεγάλη κατηγορία, μην ξεχνάμε τις έχουν αφαιρεθεί ήδη 10 βαθμοί και κινδυνεύει να χάσει κι άλλους! Αγωνιστικά η Έβερτον βγάζει σκληράδα, χαρακτηριστικό του προπονητή της, το ίδιο περιμένω να συμβεί και στο «Κρέιβεν Κότατζ».

Προγνωστικά στοιχήματος

Καίγονται για βαθμούς Νότιγχαμ και Άρσεναλ για διαφορετικούς λόγους βεβαίως, αμφότερες έχουν επιθετικές αρετές, αλλά και αμυντικές αδυναμίες, εκεί θα επενδύσουμε, αναμένουμε γκολ και από τις δύο ομάδες, στο 2.00 η απόδοση.

Η Έβερτον έχει 5 διπλά στα 8 τελευταία εκτός έδρας, θα βάλει δύσκολα στη Φούλαμ, μπορεί να πάρει αποτέλεσμα, επιλέγουμε Χ2 & over 1.5 στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νότιγχαμ - Άρσεναλ : Goal/Goal (απόδοση 2.00) 21:30
  • Φούλαμ - Έβερτον : Χ2 & over 1.5 (απόδοση 2.20) 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ