TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ψάχνει ρεβάνς η Ρίβερ Πλέιτ κόντρα στην επικίνδυνη Βελές

Ο Λούκα Ορεγιάνο της Βελές κόντρα στον Ελίας Γκόμες της Ρίβερ Πλέιτ σε αναμέτρηση στο Copa Libertadores
Ο Λούκα Ορεγιάνο της Βελές κόντρα στον Ελίας Γκόμες της Ρίβερ Πλέιτ © 2022 NATACHA PISARENKO/ASSOCIATED PRESS

Στο Αμαλφιτάνι η Βελές κοντράρεται με τη Ρίβερ Πλέιτ λίγες εβδομάδες μετά τα μεταξύ τους ματς στο Copa Libertadores που έστειλαν την ομάδα του Μεδίνα στα προημιτελικά. Ποντάρισμα στο 3.11.

Αρκετά ύπουλο το πρόγραμμα της ημέρας στην Αργεντινή για την όγδοη αγωνιστική της Liga Profesional. Η αναμέτρηση που δεσπόζει είναι αυτή στο Αμαλφιτάνι μεταξύ της Βελές και της Ρίβερ Πλέιτ (02:30 LIVE από το SPORT24). Αμφότερες ξεκίνησαν με σκοπό να χτυπήσουν το πρωτάθλημα, ωστόσο μετά από επτά αγωνιστικές δεν βρίσκονται στη σωστή ρότα. Υπάρχει βέβαια χρόνος.

Αμφότερες όπως ήταν λογική τέτοια περίοδο έριξαν το βάρος στο Copa Libertadores, τέθηκαν μεταξύ τους αντιμέτωπες και η Βελές ήταν αυτή που πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά στους διπλούς αγώνες. Κέρδισε στο πρώτο ματς 1-0 στο Αμαλφιτάνι και πήρε το 0-0 στο Μονουμεντάλ. Και στα δύο ματς η Βελές ήταν καλύτερη, άξιζε πιο άνετη πρόκριση, η Ρίβερ από την άλλη έχει έντονα παράπονα για ένα γκολ που της ακυρώθηκε στη ρεβάνς προς το τέλος του αγώνα σε μια φάση που σηκώνει πολλή κουβέντα.

Μετά από τέσσερα ματς μακριά από τις νίκες, με μόλις δύο γκολ ενεργητικό και τρεις ήττες στο διάστημα αυτό, η Ρίβερ επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα. Υπέταξε την Μπαράκας στο Κύπελλο 3-0 με τον Παλαβετσίνο να κάνει εκπληκτικό ματς, σκοράροντας δύο υπέροχα τέρματα. Τελείωσε πάντως και με παίκτη λιγότερο, όπως και να έχει η παρουσία της ήταν επιβλητική στο παιχνίδι. Η πίεση από το κεφάλι του Γκαγιάρδο δεν έχει φύγει, ωστόσο στο τελευταίο χρονικά ματς έδειξε σημάδια ανάκαμψης. Καλείται και ο ίδιος να βρει τη χρυσή συνταγή πλέον αφού η ζωή χωρίς τον Άλβαρες πρόκειται να είναι δύσκολη. Απόψε δεν παίζει ο χαφ Αλιέντρο λόγω τιμωρίας, είναι ανέτοιμος ο επιθετικός Μπόρχα, ο στόπερ Ντίας, όπως και ο εξτρέμ Σκολάρι. Δεν θα αλλάξει πολλά σ’ ό,τι αφορά στην ενδεκάδα σε σύγκριση με τη μεσοβδόμαδη στο Κύπελλο.

Η Βελές προέρχεται από ήττα κόντρα στην Κολόν Σάντα Φε (2-1) εκτός έδρας σ’ ένα ματς που δεν ήταν καλύτερη, αλλά προηγήθηκε στο πρώτο τέταρτο. Δεν άντεξε όμως και υπέστη την ισοφάριση στο 29’, η γηπεδούχος το γύρισε μια και καλή στο 53’ και τα κατάφερε, παρότι από το 58’ έπαιζε με παίκτη λιγότερο. Ο Μεδίνα όπως και να έχει, έχει κερδίσει σημαντικούς πόντους από το Libertadores, αφού η ομάδα είχε χρόνια να πανηγυρίσει μια διεθνή επιτυχία. Θα πάει με καλή ενδεκάδα σήμερα, αφού έκανε ροτέισον στο προηγούμενο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρίβερ θα ψάξει ρεβάνς από τη Βελές, αλλά είναι στο ψάξιμο, έχει και απουσίες, ενώ ο Γκαγιάρδο βγάζει πανικό, κάτι που δεν το συνηθίζει. Βέβαια η γεμάτη εμφάνιση κόντρα στην Μπαράκας άφησε υποσχέσεις. Η Βελές τής πήρε τον αέρα στα δύο προηγούμενα και έχει και αυτή ανάγκη από βαθμούς. Δεν βρίσκουμε μεγάλες διαφορές αυτό το διάστημα από τις δύο πλευρές. Το Χ έχει τον πρώτο λόγο. Στο 3.11 κυκλοφορεί κατά μέσο όρο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βελές Σάρσφιλντ - Ρίβερ Πλέιτ: Χ (απόδοση 3.11), 02:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ