BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Προβάδισμα της Χαρτς στο ντέρμπι, σε κρίση η Μάδεργουελ

Ο Ντάντε Πολβάρα πανηγυρίζει γκολ της Αμπερντίν σε ματς του Conference League απέναντι στην Άιντραχτ | 20 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Ντάντε Πολβάρα πανηγυρίζει γκολ της Αμπερντίν σε ματς του Conference League απέναντι στην Άιντραχτ | 20 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Μόνοδρομος μοιάζει το παιχνίδι με την Πρέμιερ Σκωτίας την Τετάρτη, πέντε παιχνίδια υπάρχουν στο μενού, πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Η πρώτη εξ αυτών έρχεται από το Αμπερντίν – Μάδεργουελ. Λογικός ο άσος-φαβορί κοντά στο 1,70, οι “Ντονς” προέρχονται από δύο σερί νίκες, δεν έχουν πια στη μέση τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και μπορούν να αφοσιωθούν απόλυτα στην ανάκαμψη στο πρωτάθλημα. Είναι και ξεκούραστοι, καθώς το τελευταίο τους ματς στο Νταντί αναβλήθηκε λόγω ακατάλληλου αγωνιστικού χώρου.

Χωρίς νίκη εδώ και 15 ματς η Μάδεργουελ, εντελώς ντεφορμέ, με την πίεση σε παίκτες και κόουτς Κέτλγουελ να είναι μεγάλη. Υπάρχουν και δύο καλές απουσίες (Κάσεϊ, Μίλερ) στη μέση, θα αντιμετωπίσει εδώ έναν αντίπαλο που πατάει πιο γερά πια και δεν θα έχει στο ματς την παραμικρή απώλεια λογικά.

Πάμε και στο ντέρμπι του Εδιμβούργου, ανάμεσα σε Χιμπέρνιαν και Χαρτς. Από το καλό στο καλύτερο η δεύτερη, μετά το σούπερ διπλό στην έδρα της Σέλτικ (2-0), ακολούθησε το επαγγελματικό 2-0 επί της δυνατής Σεντ Μίρεν. Ανέβηκε στην 3η θέση πια, ο σταρ-φορ Σάνκλαντ ηγείται μαεστρικά της ομάδας και αν εν τέλει παραμείνει στο ρόστερ και μετά τον Γενάρη (υπάρχουν σειρήνες από τη Ρέιντζερς), η Χαρτς θα έχει σοβαρές ελπίδες για την τριάδα. Υπάρχει στη μέση και σούπερ προϊστορία, μονάχα μία φορά έχει χάσει στις τελευταίες οχτώ επισκέψεις της στο Ίστερ Ρόουντ.

Ξεκούραστη από την άλλη η Χιμπέρνιαν, καθώς το εκτός έδρας ματς με τη Ρος Κάουντι αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας, προέρχεται επομένως από την ήττα στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (1-0), στη χειρότερη εμφάνιση επί Μοντγκόμερι. Γρίφος το πώς θα αντιδράσει σε αυτήν, φαίνεται έτσι κι αλλιώς πως της λείπει το κάτι... έξτρα σε σχέση με την αντίπαλό της. Κοιτάμε δεξιά, επειδή όμως μιλάμε για μεγάλο ντέρμπι μίσους, ας προσθέσουμε μια κάλυψη στην εξίσωση.

Κλειστά αναμένονται τα Λίβινγκστον – Σεντ Τζόνστον και Σεντ Μίρεν – Κιλμάρνοκ. Στο πρώτο ζευγάρι θα συναντηθούν οι δύο χειρότερες επιθέσεις της κατηγορίας, επομένως δύσκολα θα δούμε το σκορ να ανεβαίνει. Στο δεύτερο, έχουμε μια Σεντ Μίρεν που μένει ξεκάθαρα από καύσιμα και πονάει πολύ στο γκολ, κόντρα σε μια Κιλμάρνοκ που έχει βρει τη χρυσή τομή στον δρόμο και μέσω της σφιχτής άμυνας, κερδίζει συνεχώς βαθμούς. Αναμενόμενα χαμηλά και τα δύο Under 2,5 (1,50-1,55), ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος, έχουμε και το Ρέιντζερς – Ρος Κάουντι. Γεμάτοι απουσίες οι γηπεδούχοι, στον άξονα ειδικά είναι αποδεκατισμένοι, θα κοιτάξουν να κάνουν το καθήκον τους όσο πιο επαγγελματικά γίνεται, με το ντέρμπι κόντρα στη Σέλτικ να ακολουθεί. Δυνατή αμυντικά η Ρος Κάουντι για τα δεδομένα του δεύτερου μισού της βαθμολογίας, μπορεί να κρατήσει το σκορ σε αξιοπρεπή επίπεδα. Στο 1,65 το Under 3,5, αν κάποιος θέλει να ρισκάρει περαιτέρω, το Under 2,5 παίζει στο 2,50-2,60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αμπερντίν – Μάδεργουελ: 1 (1.70), 21:45
  • Ρέιντζερς – Ρος Κάουντι: Under 3,5 (1.65), 21:45
  • Χιμπέρνιαν – Χαρτς: 2 DNB (1.95), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ