TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Πήρε ανάσες η Νιούκαστλ και περνάει από το Κρέιβεν Κότατζ

Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Newcastle's head coach Eddie Howe during the English Premier League soccer match between Liverpool and Newcastle United at Anfield stadium in Liverpool, England, England, Wednesday, Aug. 31, 2022. (AP Photo/Jon Super) © 2022 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι με δύο επιλογές στο 2.40 και στο 4.50 κάνει από το πρόγραμμα του Σαββάτου ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Το Κύπελλο Αγγλίας αποτελεί πάντα μια ξεχωριστή εμπειρία για τις ομάδες, μεγάλο το κίνητρο για διάκριση στην αρχαιότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Στο πλαίσιο του 4ου γύρου η Φούλαμ φιλοξενεί τη Νιούκαστλ, ένα ζευγάρι το οποίο παραδοσιακά δίνει εντυπωσιακές μάχες. Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Μάρκο Σίλβα είχε την ευκαιρία να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορία της στον τελικό του Λιγκ Καπ, η Λίβερπουλ της χάλασε τα σχέδια και πήρε αυτή την πρόκριση. Το αν επηρεάστηκε ψυχολογικά θα φανεί στη σημερινή αναμέτρηση με τους magpies.

Η Φούλαμ έχει δύο σημαντικές απουσίες στο Κόπα Άφρικα, Μπάσει και Ιγουόμπι αποτελούν βασικότατες επιλογές, από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έχουν μάθει να παίζουν με προβλήματα όλη τη σεζόν, στην παρούσα φάση πήραν και κάποιες σημαντικές ανάσες, δίκαια παρουσιάζονται ως φαβορί, έστω και οριακά.

Η επίθεση της Μίλαν κάνει την διαφορά

Βρήκε ξανά ρυθμό η Μίλαν, προέρχεται από 4 συνεχόμενες νίκες, θεωρητικά έχει ελπίδες και για τον τίτλο, ρεαλιστικά μιλώντας, η 3η θέση δύσκολα θα χαθεί και φυσικά δίνει εισιτήριο για το Champions League.

Σήμερα υποδέχεται την Μπολόνια, η οποία είναι επικίνδυνη, αλλά τελευταία κάνει αναμενόμενα αγωνιστική… κοιλιά, όλη η φετινή διαδρομή μοιάζει με υπέρβαση και φυσικά την πιστώνεται ο εξαιρετικός Μότα.

Οι ροσονέρι έχουν πολλές προσωπικότητες από τη μέση και μπροστά, Λεάο, Ζιρού, Λόφτους-Τσικ, Πούλισικ κάνουν διαφορά. Αυτή η ορμή πολλές φορές αφήνει κενά πίσω και ακριβώς αυτό θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί η Μπολόνια, να χτυπήσει ταχύτατα στην κόντρα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Φούλαμ στην έδρα της έχει μια καλή ευκαιρία να λυγίσει τη Νιούκαστλ και να συνεχίσει στο Κύπελλο, ωστόσο η ομάδα του Έντι Χάουι υπερτερεί σε ποιότητα, θεωρητικά είναι και πιο ξεκούραστη, επιλέγουμε το διπλό στο 2.40.

Η Μίλαν έχει βρει ξανά καλό ρυθμό, ματς σαν αυτό με τη Μπολόνια ξέρει να τα φέρνει στα μέτρα της. Από τη στιγμή βέβαια που ρίχνει το βάρος στην επίθεση, αφήνει κενά πίσω, εκεί ακριβώς θα βρει την ευκαιρία της η Μπολόνια, παίζουμε 1 & Goal/Goal, τεράστια απόδοση το 4.50!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φούλαμ - Νιούκαστλ : 2 (απόδοση 2.40), 21:00
  • Μίλαν - Μπολόνια : 1 & Goal/Goal (απόδοση 4.50), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ