ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Πιέζεται το διπλό της Σπάρτα, ζόρια για την Μπασάκ

Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας, Ντόμινικ Χόλετς
Ο τερματοφύλακας της Σπάρτα Πράγας, Ντόμινικ Χόλετς © 2022 DARKO VOJINOVIC/ASSOCIATED PRESS

Πτωτικά κινείται το διπλό της Σπάρτα Πράγας κόντρα στη Βίκινγκ. Μαζεύτηκε ο άσος της Μακάμπι Νετάνια κόντρα στην Μπασακσεχίρ.

Τα παιχνίδια για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League μονοπωλούν το στοιχηματικό ενδιαφέρον απόψε. Μία από τις αναμετρήσεις που εμφανίζει σημαντική μεταβολή στο σετ αποδόσεων είναι αυτή της Βίκινγκ με τη Σπάρτα Πράγας (20:00 Live από το SPORT24).

Το διπλό των Τσέχων άνοιξε σε τιμές άνω του 2.00, ακόμη και στο 2.10 + και πλέον στους περισσότερους μπουκ βρίσκεται στο 1.85-1.90, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις έχει κατρακυλήσει και στο 1.70-1.75.

Είναι φανερό πως η Σπάρτα παίρνει παιχνίδι και οι μπουκ αναγκαστικά παίρνουν με τη σειρά τους τα μέτρα τους. Πριν μία εβδομάδα, οι Τσέχοι σφυροκόπησαν το νορβηγική άμυνα, αλλά κόλλησαν τελικά στο 0-0, σε ένα ματς με 28-5 τελικές, 56-44 κατοχή και xGoals 2,66-0,72.

Τα στατιστικά επιβεβαιώνουν την καθολική ανωτερότητα της Σπάρτα και ότι η Βίκινγκ δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Μόλις την Κυριακή ηττήθηκε με 4-2 εκτός έδρας από τη Βαλερένγκα για το νορβηγικό πρωτάθλημα. Επίσης, έχασε τον κορυφαίο της παίκτη, σκόρερ και φορ, Βέτον Μπερίσα, που μεταγράφηκε στη Χάμαρμπι, ενώ είναι εκτός και ο βασικός της στόπερ Στένσνες.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αν η Σπάρτα παίξει στο ίδιο επίπεδο, όπως την περασμένη εβδομάδα, έχει καλές πιθανότητες να επιβεβαιώσει το διπλό και να προκριθεί στην επόμενη φάση, καθώς δεν γίνεται να είναι ξανά τόσο άστοχη. Το ίδιο πιστεύει και ο Δανός τεχνικός των Τσέχων, Μπρίαν Πρίσκε. Στο 1.90 πλέον η καλύτερη τιμή του διπλού.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ζόρια περιμένει την Μπασακσεχίρ στη Νετάνια του Ισραήλ, όπου θα αντιμετωπίσει την τοπική Μακάμπι σε δύσκολες καιρικές συνθήκες ζέστης και υγρασίας (19:45 Live από το SPORT24).

Η τουρκική ομάδα στο πρώτο ματς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μακάμπι Νετάνια και όλα παραμένουν ανοιχτά για την πρόκριση. Οι Ισραηλινοί αιφνιδίασαν στο 2' και είχαν δοκάρι για το 2-0 στο 52'. Στο τελευταίο μισάωρο η Μπασακσεχίρ ανέβασε το επίπεδο πίεσης κι έφτασε στην ισοφάριση στο 81'.

Γενικά, η Μπασακσεχίρ είναι ομάδα με ανώτερο ποιοτικό ρόστερ και σαφώς πιο αναγνωρίσιμους παίκτες, όπως οι φορ Οκάκα, Κριβελί, οι πολύπειροι χαφ Μπίγλια, Τεκντεμίρ και φυσικά ο πολύς Μεσούτ Οζίλ, ο οποίος μεταγράφηκε από τη Φενερμπαχτσέ, ωστόσο δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα για τα ματς με τη Μακάμπι Νετάνια.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Το σύνολο πάντως του Εμρέ Μπελόζογλου, φάνηκε ότι δεν είναι ακόμη 100% έτοιμο και ως εκ τούτου ο επαναληπτικός αναμένεται πολύ επικίνδυνος. Οι ομάδες από το Ισραήλ είναι υπολογίσιμοι αντίπαλοι, όπως έδειξε η Μακάμπι Χάιφα κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και οι Μακάμπι Τελ Αβίβ και Χάποελ Μπερ Σεβά, που ξεκίνησαν τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους με νίκες κόντρα σε Ζίρα και Ντιναμό Μινσκ αντίστοιχα.

Επίσης, ας έχουμε υπόψιν μας, ότι η Μπασακσεχίρ σε 18 ευρωπαϊκούς αγώνες της εκτός έδρας έχει πετύχει μόλις τρεις νίκες, πράγμα που σημαίνει ότι δεν είναι και η πιο αξιόπιστη ομάδα όταν παίζει εκτός συνόρων. Το πιθανότερο λοιπόν είναι πως η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες, συνεπώς η διπλή ευκαιρία (1Χ) στο 1.62 έχει νόημα, έστω κι αν ο άσος υποχώρησε από το 3.25 σε τιμές οριακά κάτω από το 3.00

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μακάμπι Νετάνια – Μπασακσεχίρ: 1Χ (απόδοση 1.62), 19:45
  • Βίκινγκ – Σπάρτα Πράγας: 2 (απόδοση 1.90), 20:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ