BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Europa Conference League: Πίεση από νωρίς στον ΠΑΟΚ για το 1.88

EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2022-2023 /  /   -  (  / EUROKINISSI)
EUROPA CONFERENCE LEAGUE 2022-2023 / / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το BetMarket.gr αναλύει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ και συγκρίνει την κατάσταση του Δικεφάλου με εκείνη στον Ολυμπιακό!

Τα δύο μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση της Super League 2022/2023 είναι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Το παράδοξο της υπόθεσης, είναι πως πρόκειται για τις ομάδες που μπαίνουν στη νέα σεζόν με το χειρότερο κλίμα.

Ο Κυπελλούχος Παναθηναϊκός πανηγυρίζει την επιστροφή στην Ευρώπη, η ΑΕΚ ζει μια νέα εποχή με Αλμέιδα και νέο γήπεδο, την ώρα που στον Άρη οι μεταγραφές και η άνετη πρόκριση επί της Γκόμελ έχουν φτιάξει για τα καλά την ατμόσφαιρα.

Αντίθετα, αν κοιτάξει κανείς στα σχόλια που γίνονται στα κοινωνικά δίκτυα κάτω από τις ειδήσεις που αφορούν Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ η κατάσταση δεν είναι η ίδια. Ο Μαρτίνς και ο Λουτσέσκου δεν χρίζουν καθολικής αποδοχής και ο κόσμος των δύο ομάδων δεν είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τα ονόματα που ήρθαν στο μεταγραφικό παζάρι.

Στον Ολυμπιακό η κατάσταση μύριζε μπαρούτι και ήρθε η ικανή Μακάμπι να πυροδοτήσει το μπαμ. Το 0-4 έφερε στην επιφάνεια όλα τα προβλήματα που υποβόσκουν εδώ και καιρό. Η πίεση στο πρόσωπο του Μαρτίνς αυξήθηκε, ο κομμένος Φορτούνης έγινε σύνθημα και οι μεταγραφές συζητιούνται ακόμη πιο έντονα ως κακές.

Σήμερα είναι ώρα του ΠΑΟΚ (20:30 NOVASPORTS PRIME , NOVASPORTS PRIME) με ένα ματς στην Τούμπα που κρίνει την ευρωπαϊκή πορεία της σεζόν. Ένα παιχνίδι που αν το διαβάσουμε στοιχηματικά, έχει δύο δρόμους πολύ υψηλών αποδόσεων.

Αν ο ΠΑΟΚ επιβεβαιώσει, σαν τον Ολυμπιακό χθες, το κακό κλίμα και κάνει μια εμφάνιση ανάλογη με εκείνη της περασμένης Πέμπτης στη Βουλγαρία, τότε το 6.50 στο διπλό είναι πολύ μεγαλύτερο από όσο θα έπρεπε.

Από την άλλη πλευρά, η Λέφσκι είναι πολύ κατώτερο σύνολο από τη Μακάμπι. Και σε επίπεδο ρόστερ και πολύ περισσότερο σε προπονητική ικανότητα του ανθρώπου που κάθεται στον πάγκο. Αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να αλλάξει την εικόνα του, έχοντας και τη δύναμη της Τούμπας, τότε μέχρι και τα 5αρια για πρόκριση στο 90λεπτο μπορεί να μπουν στην κουβέντα.

Κλείνοντας, ένα ειδικό στοίχημα με αξία, που θα αποτελέσει και τη βασική επιλογή, είναι τα κόρνερ α’ ημιχρόνου. Ο Λουτσέσκου πρέπει να βάλει στο γήπεδο μια ομάδα που πιστεύει στην πρόκριση. Μια ενδεκάδα που θα προσπαθήσει να κλείσει τους Βούλγαρους στα καρέ και να ψάξει από νωρίς το γκολ. Το over 4,5 κόρνερ στα πρώτα 45 λεπτά πληρώνει 1.88 και μπορεί να επιβεβαιωθεί.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΠΑΟΚ - Λέφσκι: Over 4,5 Κόρνερ Α’ ημίχρονο (απόδοση 1.88), 20:30

Διάβασε έξυπνα ειδικά στοιχήματα για τα προκριματικά των ευρωπαϊκών διοργανώσεων αλλά και καθημερινά προγνωστικά σε όλα τα σπορ καθώς κι όλες τις εξελίξεις για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα καθημερινά το BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ