ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το 2/2 οι Κύπριοι με ΑΠΟΕΛ και Άρη Λεμεσού

Η μπάλα του Europa Conference League
Η μπάλα του Europa Conference League INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τους αγώνες ΑΠΟΕΛ - Μπότεφ Πλόβντιβ και Νέφτσι Μπακού - Αρης Λεμεσού για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League.

Ο ΑΠΟΕΛ στοχεύει φέτος να επιστρέψει σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από τρία χρόνια. Στο πρώτο παιχνίδι με την Μπότεφ Πλόβντιβ έφερε ισοπαλία 0-0 και απόψε στο ΓΣΠ είναι καθαρό φαβορί για την πρόκριση σε τιμές που δεν ξεπερνούν το 1.25 (20:00 Live από το SPORT24).

Πριν μία εβδομάδα, η ομάδα του Σωφρώνη Αυγουστή έπαιξε στη Βουλγαρία με στόχο να μην δεχθεί γκολ και τα κατάφερε άνετα, σε ένα ματς με ελάχιστες καλές στιγμές και 11-7 τελικές.

Η Μπότεφ έχει ξεκινήσει με 3/3 ήττες τις υποχρεώσεις της στο βουλγαρικό πρωτάθλημα, με συνέπεια ο τεχνικός Αζρούντιν Βάλεντιτς, να αντιμετωπίζει ήδη το φάσμα της απόλυσης.

Από την άλλη, ο ΑΠΟΕΛ έχει ενισχυθεί σημαντικά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ολοκληρώνοντας μέχρι στιγμής 13 προσθήκες! Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα συμπεριλαμβάνονται ο πρώην στόπερ του ΠΑΟΚ, Χοσέ Κρέσπο, ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ιωνικού, Ντάλσιο, ο πρώην μπακ του Βόλου Φράνκο Φεράρι και ο πρώην χαφ του Παναθηναϊκού, Λούκας Βιγιαφάνες. Ο Αργεντινός μέσος δεν βρίσκεται στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδι με την Μπότεφ. Κρέσπο και Ντάλσιο πάντως έπαιξαν βασικοί στο πρώτο ματς.

Ο ΑΠΟΕΛ λογικά θα είναι πιο επιθετικός μέσα στο ΓΣΠ, ωστόσο αποκλείεται να πάρει υπερβολικά ρίσκα. Εκτός απροόπτου θα προσπαθήσει ελεγχόμενα να φτάσει στην πρόκριση, δεδομένου ότι αυτή την εποχή όλα τα παιχνίδια κρύβουν παγίδες. Πόσο μάλλον όταν απέναντι είναι μία ομάδα που θεωρητικά βρίσκεται πιο μπροστά σε επίπεδο ετοιμότητας και έχει περισσότερα ματς στα πόδια της.

Στο δια ταύτα, αν ο ΑΠΟΕΛ είναι ξανά τόσο προσεκτικός αμυντικά, όπως στο πρώτο 90λεπτο, ένα γκολ ίσως αποδειχθεί αρκετό προκειμένου να πάρει το εισιτήριο για στον τρίτο προκριματικό γύρο. Ο άσος στο 1.45 δεν λέει απολύτως τίποτα. Σε συνδυασμό όμως με το Under 3,5 φτάνει σε τιμές διπλασιασμού.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Πολύ κοντά σε μία ιστορική πρόκριση βρίσκεται ο Άρης Λεμεσού. Στην πρώτη του ευρωπαϊκή συμμετοχή, κέρδισε την περασμένη Πέμπτη, καθαρά με 2-0 τη Νέφτσι Μπακού στην Κύπρο κι έβαλε τις βάσεις για να συνεχίσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League (20:00 Live από το SPORT24).

Το εντυπωσιακό είναι πως η ομάδα του Αλεξέι Σπιλέφσκι, δεν κέρδισε απλά τη Νέφτσι, αλλά την πάτησε. Το τελικό 2-0 (53', 66') κρίνεται στο φινάλε φτωχό με βάση την εικόνα του αγώνα, όπου ο Άρης Λεμεσού κυριάρχησε απόλυτα έχοντας 18 τελικές, έναντι μόλις τριών των Αζέρων.

Η Νέφτσι, στην αποψινή ρεβάνς στο Μπακού, αναγκαστικά θα επιτεθεί, καθώς ψάχνει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να στείλει τουλάχιστον το ματς στην παράταση. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι η Νέφτσι ξεκίνησε από τα προκριματικά του Champions League και γνώρισε τρεις διαδοχικούς αποκλεισμούς, αποτυγχάνοντας έτσι να μπει στους ομίλους.

Πρώτα αποκλείστηκε από τον Ολυμπιακό, χάνοντας με 1-0 εντός έδρας. Ακολούθως από την Ελσίνκι και τη Μακάμπι Χάιφα, φέρνοντας ισοπαλίες στο Μπακού με 2-2 και 3-3 αντίστοιχα. Στατιστικά, η Νέφτσι ένα γκολ στην έδρα της το βρίσκει. Στα τελευταία 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια της μέσα στο Αζερμπαϊτζάν, απέτυχε να σκοράρει μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Άρης Λεμεσού πάντως, έδειξε εμφανώς ανώτερο σύνολο στο πρώτο ματς και μπορεί να βρει ξανά δίχτυα, εκμεταλλευόμενος το γεγονός ότι οι Αζέροι είναι υποχρεωμένοι απόψε να ρισκάρουν. Λογικά μαζεμένο το αμφίσκορο σε τιμές πλέον κάτω του 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΑΠΟΕΛ – Μπότεφ Πλόβντιβ: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.00), 20:00
  • Νέφτσι Μπακού – Αρης Λεμεσού: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 20:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ