TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Παιχνίδι με το 3.30

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Στην Πορτογαλία συνεχίζεται η αγωνιστική δράση, μία από τις ελάχιστες ευρωπαϊκές χώρες που παίζουν και την περίοδο των εορτών.

Στο πρόγραμμα υπάρχει το Εστρέλα – Αρούκα. Εξαιρετική επίδοση τα τρία σερί ματς χωρίς ήττα για τη γηπεδούχο και ενώ αντιμετώπιζε προβλήματα απουσιών.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Χρειάστηκε τρία ματς με τον Ντάνιελ Σόουζα στο τιμόνι η Αρούκα για να βγει από το βυθό της βαθμολογίας. Με κάπως υπερβολικά νούμερα το 3-0 επί της Ζιλ Βισέντε, αλλά διέθετε αποτελεσματικότητα στην επίθεση, χτυπώντας συνεχώς στην κόντρα. Η Αρούκα με ωραία εικόνα και πιο εύκολο γκολ πλέον μετά την αλλαγή προπονητή. Και οι δύο κουβαλούν αήττητο τριών αγώνων. Δύσκολο να προκύψει νικητής και θα πάμε με την ισοπαλία στο 3.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εστρέλα – Αρούκα: Χ (απόδοση 3.30), 22:15

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ