ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι με τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Κυριαρχούν φυσικά οι μάχες των εθνικών ομάδων στο κουπόνι της Τρίτης, εδώ θα ασχοληθούμε με επιλογές από τις ερασιτεχνικές κατηγορίες της Αγγλίας.

Σε πρώτο πλάνο το Γκέιτσχεντ – Χάρτλπουλ από τη Νάσιοναλ. Εντός των πλέι οφ ανόδου η πρώτη, βασιζόμενη κυρίως σε όσα κάνει μακριά από την έδρα της (3η κορυφαία ομάδα της κατηγορίας στον δρόμο). Στην έδρα της αντιθέτως δίνει συνεχώς δικαιώματα, ενώ τα παιχνίδια της τελευταία είναι πάρα πολύ ανοιχτά.

Μακριά από τα πλέι οφ η Χάρτλπουλ, έχει και ένα τίμιο μαξιλαράκι ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού (+5), θα χτυπήσει πολύ αυτό το παιχνίδι, προκειμένου να ενισχύσει το προβάδισμά της. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως πέρυσι υποβιβάστηκε από τη Λιγκ 2, επομένως το γεγονός πως δεν διεκδικεί την άμεση επιστροφή στις επαγγελματικές κατηγορίες είναι ήδη ένα ηχηρό χτύπημα. Πάμε με τα γκολ εδώ, σύμμαχος και η προϊστορία, κατά την οποία μετρούν 4/4 G/G & Over 2,5 στα μεταξύ τους ματς στην έδρα της Γκέιτσχεντ. Στο 1.80 το Goal/Goal & Over 2,5.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στη Σάουδερν Λιγκ της 7ης κατηγορίας και το Πλίμουθ Πάρκουεϊ – Ντίντκοτ. Πρακτικά υποβιβασμένη η δεύτερη, η οποία βρίσκεται στο -14 από την παραμονή και έχει δώσει πολλά παραπάνω παιχνίδια σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Φαίνεται και στα αποτελέσματά της πως το έχει παρατήσει, τρεις σερί ήττες μετρά με 11 γκολ παθητικό.

Κομβικό το ματς για τη γηπεδούχο, η οποία χρωστάει παιχνίδια και με νίκη εδώ θα πλησιάσει την παραμονή μόλις στους τρεις βαθμούς. Καθαρό σημείου κινήτρου ο άσος στο 1.55.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το διπλό της Ένφιλντ Τάουν στην έδρα της Ουάιτχοκ από την Ίσθμιαν. Γερά στο παιχνίδι της ανόδου οι φιλοξενούμενοι, που τρέχουν αήττητο σερί οχτώ αγώνων και είναι άκρως αξιόπιστοι μακριά από την έδρα τους.

Πρακτικά αδιάφορη η Ουάιτχοκ, συνεχίζει μακριά από επικίνδυνη ζώνη (+19) και πλέι οφ ανόδου (-14), το διπλό επομένως ικανοποιεί πλήρως σε τιμές κοντά στο 2.20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γκέιτσχεντ – Χάρτλπουλ: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.80), 21:45
  • Πλίμουθ Πάρκουεϊ – Ντίντκοτ: 1 (απόδοση 1.55), 21:45
  • Ουάιτχοκ – Ένφιλντ Τάουν: 2 (απόδοση 2.20), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ