TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα για Euro

Wales' Daniel James celebrates after scoring during the UEFA European Championship play-off match against Finland at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Thursday, March 21, 2024. (AP Photo/Alastair Grant)
Wales' Daniel James celebrates after scoring during the UEFA European Championship play-off match against Finland at the Cardiff City Stadium in Cardiff, Wales, Thursday, March 21, 2024. (AP Photo/Alastair Grant) © 2024 AP PHOTO/ALASTAIR GRANT

 Δυάδα από τους σημερινούς (26/3) τελικούς των πλέι οφ για την πρόκριση στο Euro 2024.

Ουκρανία – Ισλανδία (21:45 Novasports 1HD, Live από το SPORT24). Η Ουκρανία, παρά τον πόλεμο που μαίνεται εδώ και δύο χρόνια, έχει καταφέρει να κρατηθεί σε υψηλό επίπεδο και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την πρόκρισή της στο Euro 2024. Μια πρόκριση βέβαια που για τους Ουκρανούς δεν θα είναι απλώς μια ποδοσφαιρική αλλά συνολικότερα μια εθνική επιτυχία.

Οι Ουκρανοί κατάφεραν το δύσκολο στον ημιτελικό, να αποκλείσουν δηλαδή τους Βόσνιους μέσα στην έδρα τους, και τώρα έχουν δικαιωματικά τον ρόλο του φαβορί κόντρα σε μια Ισλανδία που απέχει πολύ από την ομάδα που κέρδισε τη συμπάθεια των ουδέτερων με τη συμμετοχή της στο Euro του 2016 και στο Μουντιάλ του 2018.

Το ματς βέβαια δεν γίνεται σε ουκρανικό έδαφος, αλλά οι Ουκρανοί έχουν συνηθίσει να παίζουν μονίμως σε ουδέτερα ή εκτός έδρας τα τελευταία δύο χρόνια. Και η γειτονική Πολωνία είναι η πλέον φιλική για τους Ουκρανούς χώρα και η Tarczyński Arena Wrocław θα είναι σήμερα το βράδυ ό,τι πιο κοντινό στο… Ολιμπίσκι.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος.

Ουαλία – Πολωνία (21:45 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Οι Ουαλοί έρχονται από πολύ δυνατή εμφάνιση στον ημιτελικό, όπου κατάπιαν τη Φινλανδία με 4-1, και στις τάξεις τους υπάρχει πραγματική δίψα για την πρόκριση στο Euro σε αυτή τη μετά Γκάρεθ Μπέιλ εποχή και με τη νέα φουρνιά (Τζόνσον, Τζέιμς) να παίρνει τα ηνία.

Οι Πολωνοί, από την πλευρά τους, προέρχονται και αυτοί από το άνετο 5-1 επί της Εσθονίας και ταυτόχρονα, μετά την απόλυση Σάντος, είναι αήττητοι, με συνολικό ρεκόρ 3-2-0. Αλλά τα γεγονότα είναι κάπως παραπλανητικά. Στον ημιτελικό της Πέμπτης είχαν απέναντί τους την κατά τεκμήριο πλέον αδύναμη ομάδα συνολικά σε αυτά τα πλέι οφ, η οποία επιπλέον έπαιζε με 10 από το 27’, ενώ σε αυτή την τελευταία πεντάδα αγώνων αντιμετώπισαν τα Φερόες εκτός έδρας και Μολδαβία, Τσεχία, Λετονία, Εσθονία εντός…

Τα σετ των αποδόσεων είναι σετ τριπλής, καθώς η Ουαλία παίρνει απλώς το στάνταρ πουσάρισμα που παίρνει στο στοίχημα ο κάθε γηπεδούχος και δίνεται σε τιμές γύρω στο 2.50.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ουκρανία – Ισλανδία: 1 (απόδοση 1.50) 21:45
  • Ουαλία – Πολωνία: 1 DNB (απόδοση 1.75) 21:45
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ