ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Παιχνίδι με τις αλλαγές αποδόσεων σε Europa και Conference League

Οι παίκτες της Μόλντε πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρινχίλντσεν κόντρα στην Τράμπζονσμπορ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League
Οι παίκτες της Μόλντε πανηγυρίζουν το γκολ του Μπρινχίλντσεν κόντρα στην Τράμπζονσμπορ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League © 2022 UNCREDITED/ASSOCIATED PRESS

Σκανάρουμε τη στοιχηματική αγορά της ημέρας και σας παρουσιάζουμε τις πιο έντονες μεταβολές αποδόσεων από το πρόγραμμα σε Europa League και Conference League.

Γεμάτο το στοιχηματικό πρόγραμμα της ημέρας με παιχνίδια από τα πλέι οφ του Europa League και του Europa Conference League. Σε πολλά από αυτά παρατηρείται έντονη μεταβολή αποδόσεων. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πιο ενδιαφέροντα εξ αυτών.

Μόλντε – Βολφσμπέργκερ (20:00): Εδώ το σετ άνοιξε με φαβορί τον άσο σε τιμές λίγο πάνω από το 1.80 και πλέον η νίκη των Νορβηγών έχει πιεστεί ακόμη και σε τιμές κάτω του 1.50 (Live από το SPORT24). Έχουμε δηλαδή μία μεταβολή της τάξεως του 20%! Σημειώνεται, ότι η Μόλντε κάνει πορεία πρωταθλητισμού στη νορβηγική λίγκα και είναι αήττητη 13 σερί αγωνιστικές (11-2-0), μετρώντας πέντε διαδοχικές νίκες. Στην Ευρώπη έχει ήδη αποκλείσει την Έλφσμποργκ και την ουγγρική Βάρντα, κερδίζοντας με 4-1 και 3-0 αντίστοιχα εντός έδρας. Η Βολφσμπέργκερ στον αντίποδα απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την αδύναμη Γκζίρα από τη Μάλτα, ωστόσο στο πρωτάθλημα της Αυστρίας έχει ξεκινήσει μέτρια με ρεκόρ 0-2-2 στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Υπάρχει σαφής διαφορά φόρμας μεταξύ των δύο ομάδων κι αν στα παραπάνω συνυπολογίσουμε και το γεγονός ότι η Μόλντε έχει χάσει εντός έδρας την Ευρώπη μόνο από την Άρσεναλ στα τελευταία 22 παιχνίδια της, τότε ο άσος στο 1.50 μπορεί να ενταχθεί σε κάποιο παρολί.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Europa League

Μάλμε – Σίβασπορ (20:00): Παραμένουμε στη Σκανδιναβία, πάμε όμως δίπλα στη Σουηδία για τα πλέι οφ του Europa League (Live από το SPORT24). Η Μάλμε τα έκανε... σαλάτα στα προκριματικά του Champions League, γνωρίζοντας έναν οδυνηρό αποκλεισμό από τη Ζαλγκίρις. Εν συνεχεία πάντως βρήκε το κουράγιο και στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League απέκλεισε εύκολα την Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο), κερδίζοντας εντός έδρας με 3-0. Στο πρωτάθλημα, παρά τις γκέλες που έχει κάνει, είναι μόλις στο -4 από την κορυφή και μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες στο Eleda Stadion, σκοράροντας μάλιστα από τρία γκολ στις τρεις τελευταίες. Άπειρη ομάδα στα ευρωπαϊκά κύπελλα η Σίβασπορ συγκριτικά με τη Μάλμε. Φέτος είναι μόλις η 4η ευρωπαϊκή της συμμετοχή. Η κυπελλούχος Τουρκίας έχει ξεκινήσει πολύ άσχημα τη σεζόν. Αρχικά ηττήθηκε στο Σούπερ Καπ με 4-0 από την Τράμπζονσπορ και ακολούθως μπήκε στο πρωτάθλημα με έναν βαθμό σε δύο ματς, χάνοντας καθαρά το τελευταίο, με 3-0 στην έδρα της Ντεμίρσπορ. Η Μάλμε στην καυτή της έδρα έχει τον πρώτο λόγο απόψε κι αυτό αντικατοπτρίζεται και στις αποδόσεις. Ο άσος από το 1.80+ έχει υποχωρήσει στο 1.60 κατά μέσο όρο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Κραϊόβα – Χάποελ Μπερ Σεβά (20:30): Κατηφορίζουμε στα Βαλκάνια και στη Ρουμανία και επιστρέφουμε στα προκριματικά του Conference League (Live από το SPORT24). Εδώ παρατηρείται έντονη πτώση στο διπλή της Μπερ Σεβά, το οποίο άνοιξε στο 3.75 και αυτή τη στιγμή οριακά συγκρατείται στο 3.00. Είναι προφανές πως υπάρχει ρεύμα υπέρ των ομάδων από το Ισραήλ. Η Μακάμπι Χάιφα βρίσκεται ένα βήμα πριν την πρόκρισή της στους ομίλους του Champions League.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ απέκλεισε τον Άρη και φυσικά η Μπερ Σεβά έχει κάνει ήδη δύο προκρίσεις με 4/4 νίκες κόντρα σε Ντιναμό Μινσκ και Λουγκάνο. Στον αντίποδα, το ρουμανικό ποδόσφαιρο βρίσκεται σε πτώση και δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται πέντε θέσεις κάτω στο UEFA Ranking συγκριτικά με το Ισραήλ, που είναι 21ο. Στο 1.60 η διπλή ευκαιρία της Κυπελλούχου Ισραήλ Χάποελ, η οποία υπενθυμίζεται ότι πέρυσι τερμάτισε δεύτερη στο πρωτάθλημα και φέτος κατέκτησε το Σούπερ Καπ, επικρατώντας της πρωταθλήτριας Μακάμπι Χάιφα.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Αούστρια Βιέννης – Φενερμπαχτσέ (22:00): Κλείνουμε με Europa League και το διπλό της Φενέρ, το οποίο άνοιξε στο 2.50, αλλά υποχώρησε σε τιμές καθαρού φαβορί στο 1.95-2.00 (Live από το SPORT24). Η τουρκική ομάδα προσέλαβε το καλοκαίρι τον πολύπειρο τεχνικό Ζόρζε Ζέσους με στόχο να επανέλθει σε πρωταγωνιστικό επίπεδο. Παράλληλα προχώρησε σε σημαντική ενίσχυση του ρόστερ της. Στον δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League δεν τα κατάφερε κόντρα στην Ντιναμό Κιέβου, αφού αποκλείστηκε στην παράταση, πληρώνοντας ότι έπαιζε με δέκα παίκτες.

Στον τρίτο προκριματικό γύρο όμως του Europa League, κόντρα στη Σλοβάτσκο (Τσεχία) η Φενέρ επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της, επικρατώντας άνετα με 3-0 στην Κωνσταντινούπολη. Στο πρωτάθλημα, μετά την άτυχη πρεμιέρα και το 3-3 με τη νεοφώτιστη Ουμρανιγεσπόρ, η ομάδα του Ζέσους έβγαλε γούστα στην έδρα της Κασίμπασα, επικρατώντας με το επιβλητικό 6-0. Πάει λοιπόν με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στη Βιέννη.

Η Αούστρια στον αντίποδα, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν με -3 βαθμούς λόγω οικονομικών προβλημάτων και ρεκόρ 0-1-2 στα πρώτα τρία ματς. Το Σάββατο κανε σεφτέ στις νίκες κερδίζοντας με 2-1 τη Βάτενς, αλλά δεν έπεισε. Εμφανές ότι η Φενέρ έχει το εκτόπισμα και την ποιότητα να σταθεί πολύ καλύτερα στους ομίλους του Europa League. Η Αούστρια κι αν αποκλειστεί, θα είναι απόλυτα ικανοποιημένη με τη συμμετοχή της στους ομίλους του Conference League.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόλντε – Βολφσμπέργκερ: 1 (απόδοση 1.50), 20:00
  • Μάλμε – Σίβασπορ: 1 (απόδοση 1.60), 20:00
  • Κραϊόβα – Χάποελ Μπερ Σεβά: Χ2 (απόδοση 1.60), 20:30
  • Αούστρια – Φενερμπαχτσέ: 2 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ