TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Ολυμπιακός για... 13αρι

Ο Σισέ πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Άλκμααρ
Ο Σισέ πανηγυρίζει γκολ του στο Ολυμπιακός - Άλκμααρ EUROKINISSI SPORTS

Το Match Money αναλύει το παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Κύπρο με τον Απόλλωνα Λεμεσού και ποντάρει σε ένα καλοπληρωμένο Bet Builder.

Φουλ Europa League και Conference League η σημερινή μέρα, αλλά μην ανησυχείς, δεν θα σε τρέχουμε ούτε στις Φινλανδίες ούτε στις Ρουμανίες ούτε στα Λουξεμβούργα. Μέχρι την Κύπρο θα πεταχτούμε, για το Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός (20:00 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Απόλλων Λεμεσού - Ολυμπιακός: Προγνωστικά και Ανάλυση

Για τον Ολυμπιακό δεν περιμένεις από εμάς να σου πούμε ότι τα έκανε μπάχαλο φέτος. Ως οργανισμός πάντως ο Ολυμπιακός έχει ένα καλό, δεν συγχωρεί, και όταν γίνει η στραβή δεν κάθεται να το πολυψειρίζει, αλλά παίρνει άμεσες αποφάσεις όσο σκληρές κι αν είναι. Κάπως έτσι, μετά το πατατράκ από τη Μακάμπι, ο Ολυμπιακός προχώρησε άμεσα στην αλλαγή του Μαρτίνς με τον Κάρλος Κορμπεράν και ταυτόχρονα μπήκε σε φάση αναδιοργάνωσης του ρόστερ.

Το κλειδί για τον Ολυμπιακό ήταν να μην πατήσει και τη δεύτερη μπανανόφλουδα και να περάσει το εμπόδιο της Σλόβαν, όταν ακόμη ήταν ζαλισμένος από το κάζο της Μακάμπι και με τον Κορμπεράν να έχει ελάχιστο χρόνο να δουλέψει την ομάδα. Από τη στιγμή που κουτσά στραβά απέφυγε τον σκόπελο, η λογική λέει ότι τώρα, κόντρα στους Κύπριους του Απόλλωνα Λεμεσού, θα εμφανιστεί πιο έτοιμος και κυρίως με καλύτερη ψυχολογία και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Όπως καταλαβαίνεις, δεν διαφωνούμε με την εκτίμηση των εταιρειών, που δίνουν φαβορί το διπλό στα επίπεδα του 2.30. Αλλά ένα ματς θα παίξουμε, θα το ψάξουμε λίγο παραπάνω ώστε να ανεβάσουμε την απόδοση και να αξίζει τον κόπο. Ψάχνοντας λοιπόν να συνδυάσουμε τη νίκη του Ολυμπιακού με κάποιον σκόρερ, θα προσπεράσουμε τον προφανή Ελ Αραμπί, που ανεβάζει την απόδοση απλώς στο 3.75, όπως και όλους τους υπόλοιπους επιθετικογενείς παίκτες, και θα κυνηγήσουμε το 13άρι που πληρώνει το διπλό σε συνδυασμό με σκόρερ τον Σισέ.

Στοιχηματικές αναλύσεις αγώνων από το Match Money.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Ότι ο Σενεγαλέζος στόπερ είναι δύναμη στα στημένα φυσικά και το ξέρεις – 6 γκολ έβαλε πέρυσι συνολικά στη σεζόν. Αυτό που ίσως δεν ξέρεις ακόμη είναι ότι ο Κορμπεράν είναι ένας προπονητής που δουλεύει πολύ τις στημένες φάσεις. Η Χάντερσφιλντ, στην περσινή της εντυπωσιακή πορεία, όπου με τον Κορμπεράν στον πάγκο έφτασε ένα βήμα πριν την άνοδο στην Premier League χάνοντας στον τελικό των playoffs της Championship 1-0 από τη Νότιγχαμ, πέτυχε συνολικά 66 γκολ. Από αυτά τα 66 τα 21 προήλθαν από στημένο, σχεδόν το 1/3 των γκολ της δηλαδή, κι αυτή ήταν η καλύτερη επίδοση από όλες τις ομάδες της περσινής Championship – για τα πρακτικά, δεύτερη στη σχετική κατάταξη ήταν η Μίλγουολ με 19 και στην τρίτη θέση η Φούλαμ και η Λούτον με 17.

Στο 9.50 είναι το anytime γκολ του Σενεγαλέζου, στο 13.00 αν το συνδυάσεις με νίκη του Ολυμπιακού, διαλέγεις και παίρνεις.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Απόλλων Λεμεσού – Ολυμπιακός: 2 & σκόρερ Σισέ (απόδοση 13.00) 20:00

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ της ημέρας, με αναλύσεις, τελευταία νέα, κλίμα στα αποδυτήρια, πιθανές 11άδες και προτάσεις για κάθε γούστο, κάντε κλικ στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ