TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Πληρώνουν τα χάντικαπ και καθαρίζουν από το πρώτο παιχνίδι

Ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ σε αναμέτρηση στην Premier League κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ
Ο Ντέκλαν Ράις της Γουέστ Χαμ © 2022 RUI VIEIRA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ επιστρέφει στα πονταρίσματα με δύο δυνατές επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης (18/08).

Επιστρέφουμε στην δράση με δύο βαριά χαρτιά. Η Βιγιαρεάλ και η Γουέστ Χαμ ασφαλώς και θέλουν να μπουν στους ομίλους του Europa Conference League και είναι δεδομένο πως θέλουν να το πετύχουν χωρίς να έχουν την παραμικρή πίεση στην ρεβάνς και οι δύο έχουν σοβαρές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα τους και καλό θα είναι να καθαρίσουν από τώρα με την πρόκριση τους. Ας πάρουμε τα πράγματα με την σειρά.

Μόλις 8 εκατομμύρια μπάτζετ

Στις 21:45 η Γουεστ Χαμ υποδέχεται την δανέζικη Βίμποργκ (LIVE από το SPORT24 ). Πρόκειται για μία ομάδα με ένα μπάτζετ μόλις 8 εκατομμυρίων ευρώ, το 3ο χαμηλότερο στο εγχώριο πρωτάθλημα. Μάλιστα, δύο ποδοσφαιριστές της είχαν πρόβλημα με την βίζα και δεν μπόρεσαν να ταξιδέψουν στο Λονδίνο. Πρόκειται για έναν σύλλογο που δεν μπορεί να προβάλει την παραμικρή αντίσταση στη Γουέστ Χαμ. Η ομάδα του Μόγιες ξεκίνησε με δύο ήττες το πρωτάθλημα και χωρίς ακόμη να πετύχει γκολ.

Λογικό να χάσεις από τη Σίτι, όμως το 1-0 στη Νότιγχαμ πόνεσε. Σκληρή, αλλά άδικη ήττα. Η ομάδα του Μόγιες είχε πολλές ευκαιρίες, δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι, γκολ που ακυρώθηκε σωστά για επιθετικό φάουλ και δημιούργησε ευκαιρίες για 2,65 xG. Είχε γκίνια, έπεσε πάνω στην εκπληκτική ημέρα του Χέντερσον και έχασε 1-0. Την Κυριακή υποδέχεται την Μπράιτον και ασφαλώς ο Μόγιες θα θέλει να δει την ομάδα του να ξεσπάει, πριν από αυτό το παιχνίδι. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 σε απόδοση ανάμεσα στο 1.50 και στο 1.55.

Στην αγαπημένη της Ευρώπη

Τρίτη χρονιά του Έμερι στη Βιγιαρεάλ και ο επιτυχημένος τεχνικός ψάχνει την επιτυχία και στο ισπανικό πρωτάθλημα. Τα δύο πρώτα χρόνια το κίτρινο υποβρύχιο έλαμψε στην Ευρώπη. Κατέκτησε το Europa, έχασε στα πέναλτι τον τελικό του Super Cup και ήταν η ομάδα που σημάδεψε το περσινό Champions League με τις προκρίσεις επί της Γιουβέντους και της Μπάγερν. Η Βιγιαρεάλ πέρυσι βρέθηκε στην 4άδα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τερμάτισε στην 7η θέση στο ισπανικό πρωτάθλημα, παράδοξο όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι ένα απλό άθλημα.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμη και αν ο στόχος του Έμερι είναι να περάσει στην πρώτη 4άδα τη Βιγιαρεάλ και για να το πετύχει δίνει μάχη να κλείσει τον Καβάνι, αποκλείεται να πετάξει την ευρωπαϊκή προοπτική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ξεκίνημά στο πρωτάθλημα θετικό, εύκολο διπλό με 3-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ. Με καινούργιο επιθετικό δίδυμο παρουσίασε την ομάδα του ο Έμερι στην πρεμιέρα. Ξεκίνησε ο έμπειρος ειδικός σε παιχνίδια αντεπιθέσεων Μοράλες, που έμεινε ελεύθερος από την Λεβάντε, ο 21 ετών Νικόλας Τζάκσον, που προβιβάστηκε από την δεύτερη ομάδα και στην επανάληψη μπήκαν τα βαριά χαρτιά Ζεράρ Μορένο και Τσουκουέζε.

Το παιχνίδι με τη Χάιντουκ (21:45 LIVE από το SPORT24) θα το δει σοβαρά, η Βιγιαρεάλ και στόχος θα είναι να κάνουν τυπικής σημασίας τον επαναληπτικό. Χάλασε το κλίμα στους Κροάτες, με τα 4 τέρματα που έφαγαν στο ντέρμπι με την Ντιναμό, την περασμένη Κυριακή. Ο άσος με ασιατικό χάντικαπ 1,5 ανάμεσα στο 1.85 και στο 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουέστ Χαμ - Βίμποργκ: 1 με -1,5 (απόδοση 1.50-1.55), 21:45
  • Βιγιαρεάλ - Χάιντουκ: 1 με -1,5 (απόδοση 1.85 - 1.90), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ