BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Παιχνίδι με αουτσάιντερ σε Αγγλία και Ισπανία

The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super)
The FA Cup trophy is seen before the English FA Cup final soccer match between Manchester City and Manchester United at Wembley Stadium in London, Saturday, June 3, 2023.(AP Photo/Jon Super) © 2023 JON SUPER/ASSOCIATED PRESS

Δύο αουτσάιντερ από το πρόγραμμα της Κυριακής, με αγγλικό FA Cup και ισπανικό Copa del Rey.

Πίτερμπρο – Λιντς. Η Πίτερμπρο αγωνίζεται στη League One και είναι από τα παραδοσιακά ονόματα των μικρών κατηγοριών. Όπως είναι και από τις “μικρές” που έχουν καλή παράδοση στα κύπελλα και πάντα ψάχνουν εκπλήξεις και καλές πορείες. Η Πιτέρμπορο έχει καλή ομάδα φέτος (3η στη βαθμολογία, με την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία) και στον πάγκο της κάθεται ένας προπονητής που κυριολεκτικά έχει στο DNA του τα μεγάλα ματς, ο Ντάρεν Φέργκιουσον, που δεν είναι άλλος από τον γιο του σερ Άλεξ Φέργκιουσον.

Η Λιντς βέβαια προφανώς είναι σε άλλο επίπεδο ποιοτικά. Μια κατηγορία παραπάνω και στη μάχη για την άνοδο στην Premier League (4η στην Championship). Αλλά ακριβώς αυτό είναι και το ντεσαβαντάζ της στο σημερινό παιχνίδι. Ότι για την Πίτερμπρο είναι το πιο σημαντικό και πιο λαμπερό παιχνίδι ως τώρα στη σεζόν, ενώ για τη Λιντς είναι απλώς ένα μίνι διάλειμμα από το πρωτάθλημα, αφού ο μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στην Premier.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Τενερίφη – Λας Πάλμας. Κύπελλο και στην Ισπανία, επίσης 3ος γύρος. Μεγάλα ζευγαρώματα δεν υπήρχαν σε αυτή τη φάση και το μεγαλύτερο είναι αυτό, το παραδοσιακό ντέρμπι των Καναρίων Νήσων. Τενερίφη και Λας Πάλμας εδρεύουν στα ομώνυμα νησιά έξω από τις βορειοδυτικές ακτές της Αφρικής, τα οποία απέχουν μόλις 40 ναυτικά μίλια (μιάμιση ώρα), αποτελούν τις δύο μεγάλες ομάδες των Καναρίων και τα ντέρμπι τους είναι από τα πιο κλασικά του ισπανικού ποδοσφαίρου. Μέχρι πέρυσι έπαιζαν μαζί στη Segunda Division και τα ντέρμπι τους ήταν καθημερινότητα, η Λας Πάλμας όμως ανέβηκε στη La Liga και επισκέπτεται την άσπονδη γειτόνισσα ως η “μεγάλη” και ως το φαβορί του ζευγαριού.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σίγουρα η φετινή Λας Πάλμας έχει μεγαλύτερη ποιότητα από την Τενερίφη, όμως την ίδια στιγμή η Τενερίφη είναι αυτή που έχει μεγαλύτερο κίνητρο και πιο πληγωμένο εγωισμό. Η οποία Τενερίφη έχει και πολύ καλή παράδοση στα εντός έδρας ντέρμπι (8-5-1 την τελευταία 20ετία) και επιπλέον στη συγκεκριμένη συγκυρία πηγαίνει πολύ πιο φρέσκια. Η Λας Πάλμας την Πέμπτη έδωσε αγώνα μέχρις εσχάτων κόντρα στην Μπαρτσελόνα, χάνοντας με πέναλτι στις καθυστερήσεις για το οποίο ακόμη φωνάζει, ενώ η Τενερίφη προετοιμαζόταν απερίσπαστη για το βράδυ της Κυριακής.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πίτερμπρο – Λιντς: 1 DNB (απόδοση 3.30), 16:00
  • Τενερίφη – Λας Πάλμας: 1 (απόδοση 2.90), 23:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ