TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ούτε σε τηλενουβέλα δεν θα είχαμε δει τέτοιο κάζο

Φίλαθλοι της Μποταφόγκο σε αναμέτρηση στο Μπουένος Άιρες κόντρα στη Ντιφένσα Χουστίσια για το Copa Sudamericana
Φίλαθλοι της Μποταφόγκο © 2022 MARIANO BLANC/ASSOCIATED PRESS

Πολλές φορές έχουμε δει επίδοξες πρωταθλήτριες στο Brasileirao να καταρρέουν, να χάνουν πρωταθλήματα μέσα από τα χέρια τους, να διαλύουν τα πάντα τελευταία αγωνιστική. Να παίζουν για δύο αποτελέσματα και να χάνουν. Το κάζο της Μποταφόγκο όμως φέτος είναι από εκείνες τις ιστορίες που θα μνημονεύονται για πολλά χρόνια. Ποντάρισμα στο 1.91 στο ματς με την Κρουζέιρο.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά, το Brasileirao είναι ένα πρωτάθλημα που έχει δράμα συχνά πυκνά και γεννά ιστορίες, ιστορίες που είναι βγαλμένες από λατινοαμερικάνικες τηλενουβέλες. Πολλές ομάδες έχουν χάσει τον τίτλο με τον κάθε πιθανό τρόπο, αλλά το φιάσκο της Μποταφόγκο είναι το κάτι άλλο. Η ομάδα διαλύθηκε μετά από τη φυγή του Λουίς Κάστρο για τη Σαουδική Αραβία, αυτό είναι το ένα γεγονός, το άλλο όμως είναι πως δεν είχε τη στόφα και τον στόχο όμως για να χτυπήσει το πρωτάθλημα, άλλο πώς εξελίχθηκε το story.

Πλέον δεν φτάνει που -όπως φαίνεται- έχασε το πρωτάθλημα, πλέον δεν παίρνει αποτελέσματα και δέχεται γκολ με κάθε φανταστικό τρόπο. Κατάφερε να βγει ισόπαλη με την υποβιβασμένη Κοριτίμπα παρότι στο 90+7’ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του Τικίνιο. Στην επόμενη φάση 1-1 και το τεχνικό επιτελείο να δηλώνει μετά πως απλώς χάθηκε η συγκέντρωση. Η συγκέντρωση και το μομέντουμ έχουν χαθεί καιρό τώρα. Προφανώς και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε γκολ η Μποτα στις καθυστερήσεις. Χωρίς νίκη εδώ και εννιά ματς, με τα 7 από αυτά τα παιχνίδια να λήγουν Goal/Goal (πέντε στη σειρά).

Απόψε φιλοξενει στο Ρίο την Κρουζέιρο που τώρα που ζόρισε το πράγμα πήρε για τα καλά μπρος και έχει πάρει καλά αποτελέσματα για να σώσει την παρτίδα. Σκληρή ομάδα, έκανε κακούς χειρισμούς η διοίκηση στην αρχή, αλλά μαζεύτηκε η κατάσταση και επικρατεί συσπείρωση. 2-2-0 το πρόσφατο ρεκόρ, βγήκε από την κόκκινη ζώνη, ελπίζει και στο Copa Sudamericana, αλλά και να μην βρεθεί στη 12άδα δεν θα έρθει το τέλος του κόσμου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο κόσμος της Μποταφόγκο τα έχει δει όλα, είναι πέρα από κάθε φαντασία ο τρόπος που αφήνει βαθμούς. Δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση ότι έχασε -όπως φαίνεται- τον τίτλο, αλλά ο τρόπος. Η Ζερό είναι ζόρικη ομάδα, έχει καλύτερη ψυχολογία και μπορεί να πληγώσει την αποκαρδιωτική άμυνα της Μπότα. Σε τιμές αουτσάιντερ το Goal/Goal. Μπαίνει στο παιχνίδι μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μποταφόγκο - Κρουζέιρο: Goal/Goal (απόδοση 1.91), 23:30
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ