ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Οριακό το ντέρμπι Κορσικής, με τα γκολ στην Πορτογαλία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια Μπαστιά - Αζαξιό, Κάζα Πία - Μποαβίστα και Βάσας - Σζέγκεντ.

Λίγα πράγματα στο κουπόνι της Δευτέρας πέρα από τα τρία ματς των μεγάλων πρωταθλημάτων, δεδομένο το ενδιαφέρον που υπάρχει στο ντέρμπι της Κορσικής, Μπαστιά – Αζαξιό. Με υπηρεσιακή λύση η πρώτη, μετά την ήττα με 3-1 από τη Βαλενσιέν απολύθηκε ο Μπρουάρ και αναζητείται αντίδραση στο ντέρμπι. Εντυπωσιακό το στατιστικό, κατά το οποίο πρόπερσι συνέβη ακριβώς η ίδια συγκυρία. Μετά από ήττα από τη Βαλενσιέν δηλαδή, η Μπαστιά απέλυσε τον προπονητή της, πορεύθηκε με υπηρεσιακό δίδυμο και κέρδισε εντός έδρας την Αζαξιό.

Πολύ πιο ήρεμη βαθμολογικά η Αζαξιό, έχει πάντως κακή φόρμα και στον δρόμο ειδικότερα δεν είναι καθόλου αξιόπιστη (2-2-7). Άθλια η προϊστορία της στην έδρα αυτή, εκεί όπου μετρά πέντε σερί ήττες. Υπάρχει στη μέση και η μεγαλύτερη πίεση βαθμολογικά για την Μπαστιά, επομένως μπορούμε να κοιτάξουμε αριστερά, σε ματς πάντως που έχει μπόλικη ισοπαλία μέσα του. Στο 1,60 ο άσος χωρίς ισοπαλία (DNB).

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στο Κάζα Πία – Μποαβίστα από Πορτογαλία. Ματς απαντήσεων για αμφότερες, η Κάζα Πία έχασε με 8-0 στην έδρα της Σπόρτινγκ, ενώ η Μποαβίστα με 1-4 από την Πορτιμονένσε. Εύκολα καταλαβαίνει επομένως κανείς ότι θα ψάξουν αντίδραση, από σημείο πάντως δεν βγαίνει κάτι. Η Κάζα Πία τρέχει ρεκόρ 1-2-6 στην έδρα της, ενώ η Μποαβίστα έχει απουσίες και δεν έχει κρατήσει ακόμα το μηδέν φέτος.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Κλειδί το δεύτερο στατιστικό, την ίδια στιγμή που οι γηπεδούχοι μετρούν έξι Over 3,5 στα τελευταία εφτά ματς. Χωνιά επομένως οι δύο άμυνες, υπάρχει και διάθεση για απαντήσεις όπως αναφέρθηκε ήδη, επομένως τα πολλά γκολ έχουν λογική εδώ. Τσιμπημένο το Over 2,5 στο 2.05.

Κλείνουμε με μια πιο... ψαγμένη επιλογή από Β’ Ουγγαρίας. Βάσας - Σζέγκεντ το παιχνίδι και ο άσος παίζει δικαίως κοντά στο 1,80. Ιστορικός σύλλογος η Βάσας με πορεία μέχρι τα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στο μακρινό παρελθόν (1957-58), βολοδέρνει τα τελευταία χρόνια στη 2η κατηγορία, με εξαίρεση την περυσινή σεζόν όπου προβιβάστηκε, όμως έπεσε αμέσως.

Φιλόδοξος σύλλογος με μόλις 13 χρόνια ζωής η Σζέγκεντ, ψάχνει κι εκείνη την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία. Κλειδί η προϊστορία εδώ, 5/5 νίκες μετρά η Βάσας στην έδρα της κόντρα στον συγκεκριμένο αντίπαλο, όλα τα ματς επιβεβαίωσαν παράλληλα και το G/G & Over 2,5. ΟΚ ο άσος στο 1.80, αν κάποιος θέλει να κυνηγήσει τη... συνέχεια της προϊστορίας, τον άσο συνδυασμένο με Over 2,5 δηλαδή, το ενδεχόμενο αυτό παίζει σε τιμές τριπλασιασμού.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βάσας – Σζέγκεντ: 1 (απόδοση 1.80), 21:00
  • Μπαστιά – Αζαξιό: 1 DNB (απόδοση 1.60), 21:45
  • Κάζα Πία – Μποαβίστα: Over 2,5 (απόδοση 2.05), 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ