ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Δευτεριάτικο παιχνίδι με γκολ

Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Χάντερσφιλντ για το FA Cup | 7 Ιανουαρίου 2024
Ο Χουλιάν Άλβαρες πανηγυρίζει γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Χάντερσφιλντ για το FA Cup | 7 Ιανουαρίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Παιχνίδι με τρία Over 2,5 και ένα Goal/Goal από το πρόγραμμα της Δευτέρας.

Στην ισπανική La Liga είναι ιδιαίτερα κρίσιμο το Βαγιεκάνο – Σεβίλλη. Η Βαγιεκάνο ξέρει πως πρέπει να αρχίσει να αποκτά δυναμική στο γήπεδό της αν δεν θέλει να μπλέξει σε μπελάδες. Η Σεβίλλη είναι ήδη σε μπελάδες, παραμένει με μια νίκη στα 16 τελευταία του πρωταθλήματος και ταξιδεύει με κομβικές απουσίες. Παιχνίδι που το ‘χουν κυκλώσει και οι δύο, έχει λογική το αμφίσκορο σε απόδοση 2.00 , στο μοτίβο των τεσσάρων πιο πρόσφατων αναμεταξύ τους στη συγκεκριμένη έδρα.

Έκανε το 2/2 με τον Ντε Ρόσι η Ρόμα, εκμεταλλεύεται το βατό πρόγραμμα και θέλει να είναι κοντά στην τέταρτη θέση. Η Κάλιαρι του Ρανιέρι, στα τελευταία δείχνει αμυντικές αδυναμίες και δέχεται γκολ στην παραμικρή ευκαιρία των αντιπάλων της, άλλωστε έχει δει την εστία της να παραβιάζεται τουλάχιστον δυο φορές στα 8/10 τελευταία εκτός έδρας. Πάντως δεν θα πάει να παίξει παθητικά και το Over 2,5 στο 1.85 έχει τύχη.

Διάβασε εδώ τα πιο ψαγμένα προγνωστικά ποδοσφαίρου.

Στην Premier League η Μάντσεστερ Σίτι δοκιμάζεται στο Μπρέντφορντ. Είναι εμφανές πως έχει μπει πια σε ένα καλό μονοπάτι φόρμας η Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρει να διαχειρίζεται υποδειγματικά το ρόλο της κυνηγού, το πρόγραμμα στέκεται αρκετά ευγενικό μαζί της και ο στόχος προφανώς είναι να εκμεταλλευτεί τις όποιες αιμορραγίες των από πάνω. Σίγουρα με ξεκάθαρο ρόλο φαβορί σε ματς που μπορεί να ανοίξει από τη στιγμή που και η Μπρέντφορντ δεν είναι παθητικής φιλοσοφίας. Στο 1.60 το Over 2.5, απόδοση που μπορεί να παιχτεί.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τέλος στην Πορτογαλία υπάρχει το Κάσα Πία – Μποαβίστα. Από χοντρό πατατράκ με το 8-0 από τη Σπόρτινγκ προέρχεται η γηπεδούχος, είναι προφανές πως σήμερα το βράδυ θα ψάξει εμφάνιση απαντήσεων. Από βαριά ήττα και η Μποαβίστα που ταξιδεύει με καλές απουσίες, ομάδα που εκτός έδρας δέχεται πολύ εύκολα το γκολ. Σχεδόν 2 ανά παιχνίδι. Στέκεται το Over 2,5 στο 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Κάλιαρι: Over 2,5 (απόδοση 1.85), 21:45
  • Βαγιεκάνο - Σεβίλλη : Goal/Goal (απόδοση 2,00), 22:00
  • Μπρέντφορντ – Μάντσεστερ Σίτι: Over 2,5 (απόδοση 1.60), 22:00
  • Κάσα Πία - Μποαβίστα: Over 2,5 (απόδοση 2.10) 22:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ