TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ο Παλέρμο κόντρα στον άνθρωπο που τον έκανε αρχηγό

Ο Μάρτιν Παλέρμο στον πάγκο της Ουνιόν Εσπανιόλα σε ματς για το Copa Libertadores
Ο Μάρτιν Παλέρμο στον πάγκο της Ουνιόν Εσπανιόλα © 2021 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Ιδιαίτερο ματς τα ξημερώματα στην Αργεντινή. Στον τελικό του Copa de la Liga η Πλατένσε του Μάρτιν Παλέρμο κοντράρεται με τη Ροσάριο του Μιγκέλ Ρούσο, με τους δύο τεχνικούς να έχουν μια σχέση στοργής που κρατάει πολλά χρόνια. Ποντάρισμα σε απόδοση 3.00.

Πέφτει η αυλαία στο Copa de la Liga με έναν τελικό που ναι μεν δεν βρίσκονται τα βαριά χαρτιά του αργεντίνικου ποδοσφαίρου, αλλά είναι ένα φινάλε που έχει το δικό του ενδιαφέρον. Σε ουδέτερο το παιχνίδι, στο Σαντιάγο ντελ Εστέρο, αμφότερες θα έχουν ένθερμη στήριξη του κόσμου.

Πλατένσε εναντίον Ροσάριο Σεντράλ, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται εδώ χάρη στους γκολκίπερ τους. Δύο σερί προκρίσεις αμφότερες στα πέναλτι, με τη Ροσάριο στον ημιτελικό να πετάει έξω τη Ρίβερ (0-0 κ.δ.), σε μια αναμέτρηση πάντως που πιέστηκε αρκετά, αλλά έσωσε ο Μπρουν τρία πέναλτι και ήταν παρών σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Η Πλατένσε από την άλλη άφησε εκτός τη Γοδόι Κρους με το ματς στην κανονική διάρκεια να λήγει 1-1. Αυτή τη φορά το ματς έχει παράταση σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο. Η Ροσάριο έτσι όπως τα πήγε βρίσκεται άξια ως εδώ, ομοίως και η Πλατένσε που φόρτσαρε προς το τέλος και έβγαλε τσαγανό.

Συναισθηματικής αξίας είναι το ματς για τους δύο προπονητές. Ο Μάρτιν Παλέρμο (Πλατένσε) κοντράρεται με τον σαφέστατα πιο έμπειρο Μιγκέλ Ρούσο (Ροσάριο). Οι δύο τους έχουν εξαιρετικές σχέσεις, γνωρίζονται πολλά χρόνια, ο μπαρουτοκαπνισμένος Ρούσο είναι κατά κάποιο τρόπο ο μέντορας του Παλέρμο, είναι ο άνθρωπος που τον έχει φροντίσει αρκετά όταν αυτός ήταν παίκτης, μάλιστα στην Μπόκα ο Ρούσο ήταν αυτός που του έδωσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Δύσκολο το έργο του Παλέρμο, που ψάχνει έναν τίτλο ως προπονητής εδώ και πολλά χρόνια όσο τίποτε άλλο. Και ποιος να το περίμενε ότι θα έφτανε κοντά με μια ομάδα που έχει να σηκώσει τρόπαιο για 8 δεκαετίες.

Η Ροσάριο έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στο Copa Libertadores της επόμενης σεζόν, εάν κερδίσει, θα πάρει εισιτήριο και η Γοδόι. Η Πλατένσε έμεινε μακριά στη συνολική βαθμολογία, θα καρπωθεί εισιτήριο μόνο με την κατάκτηση του Copa de la Liga, ποτέ άλλοτε στο παρελθόν δεν έχει πάρει μέρος στους ομίλους του Libertadores.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ροσάριο είναι φαβορί, είναι η βαριά φανέλα, είναι η ομάδα που έχει πιο έμπειρο προπονητή. Δεν σημαίνει ότι έχει και το πιο έμπειρο ρόστερ. Ο Παλέρμο από την άλλη χαίρει σεβασμού ως τεχνικός, έχει πιο νεανικό ρόστερ, αλλά η ομάδα του βγάζει τσαγανό. Το θέλω είναι μεγάλο και στις δύο πλευρές, αλλά το όνομα είναι η Ροσάριο και ο Μιγκέλ Ρούσο δεν είναι κανένας χθεσινός. Ρίσκο με το Χ2 & Goal/Goal, έχει πολύ το 1-1 το ματς. Ένα γκολ μπορεί να το βρει η Πλατένσε, αλλά το ματς δεν μυρίζει τόσο πολύ ροντέο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πλατένσε - Ροσάριο: Χ2 & Goal/Goal (απόδοση 3.00), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ