ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Ντέρμπι υπομονής και διπλασιασμού στο Δουβλίνο

Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν στο Europa League κόντρα στον Απόλλωνα Λεμεσού
Οι παίκτες της Σάμροκ Ρόβερς πανηγυρίζουν © 2021 PETROS KARADJIAS/ASSOCIATED PRESS

Στο Ρίτσμοντ Παρκ σε εξ αναβολής αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική Σεντ Πάτρικς και Σάμροκ Ρόβερς κοντράρονται σε μια παραδοσιακή μονομαχία στο Δουβλίνο. Ποντάρισμα στο 2.00.

Ο δρόμος για το τρίτο σερί πρωτάθλημα για τη Σάμροκ Ρόβερς περνάει από το Ρίτσμοντ Παρκ. Σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 19η αγωνιστική στην πρώτη τη τάξει κατηγορία της Ιρλανδίας οι Χουπς κοντράρονται με τη Σεντ Πάτρικς σε μια παραδοσιακή μονομαχία του ιρλανδικού ποδοσφαίρου. Τοπική μονομαχία, δίχως έντονη αντιπαλότητα πάντως σε σχέση με τις άλλα ντέρμπι της πρωτεύουσας. Οι ομάδες αγωνίστηκαν και την Παρασκευή, οπότε στην εξίσωση θα πρέπει να μπει το βάθος του ρόστερ και η ενέργεια που σπατάλησε η καθεμία.

Η Σεντ Πάτρικς βρίσκεται στην τέταρτη θέση με 32 βαθμούς, στο -5 από την τρίτη Ντέρι, ενώ η Σάμροκ Ρόβερς είναι πρωτοπόρος με 45 βαθμούς ύστερα από 21 ματς και στο +7 από τη Ντάνταλκ.

Η Σεντ Πάτρικς τα έκανε… θάλασσα σ’ ένα δικό της ματς. Ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 κόντρα στη χειρότερη Φιν Χαρπς (προτελευταία, 9η, θέσεις μπαράζ παραμονής με 12 βαθμούς μετά από 20 ματς) των τελευταίων ετών, αλλά το ματς έληξε 2-2 ύστερα από δύο γκολ που δέχτηκε στο 88’ και στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Έχασε μια καλή ευκαιρία, σπαταλώντας τις καλές νίκες που είχε κάνει κόντρα σε Μποέμιαν (3-0) και Γιου Σι Ντι (2-1), καθώς και τις υποσχέσεις που άφησε παρά την ήττα κόντρα στη Ντάνταλκ (1-0). Έχει θέματα στην άμυνα και οφείλει να τα λύσει εάν θέλει να χτυπήσει την τριάδα.

Οι πρωταθλητές από την άλλη προέρχονται από δύο σερί νίκες, ενώ πήραν σημαντική τόνωση ηθικού μετά από τη νίκη στο ντέρμπι με την Μποέμιαν την Παρασκευή με 1-0, μετά από μια σειρά υποτονικών εμφανίσεων προσπαθεί να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών, ενώ έχει να σκεφτεί και το ματς με τη μαλτέζικη Χιμπέρνιανς για τα προκριματικά του Champions League.

Προγνωστικά στοιχήματος

Τα τελευταία ματς της Σάμροκ Ρόβερς δεν ξεφεύγουν σε σκορ, οι ιρλανδικές ομάδες συνήθως πριν τα προκριματικά κάνουν συντήρηση δυνάμεων. Η Σεντ Πάτρικς πάνω που κάτι πάει να φτιάξει πελαγώνει και κάνει λάθη. Το διπλό κάτω του 2.00 δεν έχει παικτική αξία, το ματς είναι ύπουλο, τα ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων του Δουβλίνου είναι σφιχτά και παιχνίδια υπομονής. Δύσκολα να ξεφύγει το σκορ. Την τελευταία διετία τα 7/9 μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν Under 2,5. Στο 2.00 το Χ2 & Under 2,5, έχει βάση και μπορεί να μπει στο παιχνίδι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Πάτρικς - Σάμροκ Ρόβερς: Χ2 & Under 2,5 (απόδοση 2.00), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ