TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Νικάει και ανεβαίνει η Κρουζέιρο του Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο Ναζάριο στις κερκίδες του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας
Ο Ρονάλντο Ναζάριο © 2022 SERGEI GRITS, FILE/ASSOCIATED PRESS

Ματς-γιορτή στο Μπέλο Οριζόντε μεταξύ δύο παραδοσιακών δυνάμεων της Βραζιλίας. Κρουζέιρο και Βάσκο ντα Γκάμα κοντράρονται σ’ ένα ματς με έντονο άρωμα Brasileirao. Ποντάρισμα στο 1.68.

Μεγάλο ματς απόψε για τη Β’ Βραζιλίας στο Μπέλο Οριζόντε. Η Κρουζέιρο φιλοξενεί τη Βάσκο ντα Γκάμα σ’ ένα ματς που έχει έντονο άρωμα Α’ Βραζιλίας. Πρόκειται για ένα παιχνίδι που κοντράρονται δύο μεγάλα μεγέθη του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, αλλά πλέον δίνουν μάχη για την επιστροφή τους στην πρώτη τη τάξει κατηγορία.

Η Κρουζέιρο, που επενδυτής της είναι ο Ρονάλντο Ναζάριο, δεδομένα είναι η πιο ποιοτική ομάδα της κατηγορίας, ο ίδιος ο Βραζιλιάνος θρύλος εμφανίστηκε στην τελευταία προπόνηση για να εμπνεύσει τους παίκτες και να τους δείξει τη στήριξή του.

Επικρατεί ενθουσιασμός για το αποψινό ματς, ο κόσμος στηρίζει το εγχείρημα που έγινε φέτος και η ομάδα φαντάζει πανέτοιμη για την επιστροφή στο Brasileirao. Αναμένεται να στηθεί γιορτή, είναι πρωτοπόρος με 12 βαθμούς παραπάνω από τη δεύτερη Γκρέμιο και με ματς λιγότερο. Η Βάσκο είναι τέταρτη με 48 βαθμούς.

Η φιλοξενούμενη δύσκολα θα χάσει την άνοδο και αυτή (ανεβαίνουν οι τέσσερις πρώτες), παρότι η απόσταση από την πεμπτη Λοντρίνα είναι στους τρεις βαθμούς.

Η οικοδέσποινα απόψε με νίκη εξασφαλίζει μαθηματικά την άνοδο και το μόνο που θα της απομένει από εκεί και έπειτα να είναι να διαχειριστεί το υπόλοιπο του πρωταθλήματος ώστε να πάρει και τον τίτλο. Υπολογίσιμη ομάδα η Βάσκο, αλλά έχασε το πρόσφατο ντέρμπι με τη Γκρέμιο 2-1 εκτός, αντέδρασε στη συνέχεια και κέρδισε τη Ναούτικο 4-1 εντός, με το τελικό σκορ να μην λέει πάντως όλη την αλήθεια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Κρουζέιρο έχει την ποιότητα, τη φόρα, το πάθος, τον κόσμο και το κίνητρο να ξεμπερδεύει από απόψε με την άνοδο. Η Βάσκο είναι ομάδα έδρας και στον δρόμο μετράει επτά σερί ήττες. Στο 1.68 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κρουζέιρο - Βάσκο ντα Γκάμα: 1 (απόδοση 1.68), 03:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ