TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 2.13 της Μπόκα Τζούνιορς

Ο Ντάριο Μπενεντέτο πανηγυρίζει γκολ της Μπόκα κόντρα στη Ρίβερ Πλέιτ στο Μπομπονέρα για τη Liga Profesional
Ο Ντάριο Μπενεντέτο © 2022 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Η Μπόκα Τζούνιορς στην ουδέτερη Μεντόζα κοντράρεται με την Κίλμες που είναι κατώτερης κατηγορίας με στόχο να διατηρήσει τις ελπίδες της για το νταμπλ. Ποντάρισμα στο 2.13.

Η Μπόκα Τζούνιορς τα χρειάστηκε, πέρασε μεγάλη κρίση και στρες, έπρεπε να αλλάξει προπονητή να φέρει τον Ιμπάρα που δεν τον εκτιμούσε και αρκετά ο κόσμος, παρά προέρχεται από τα σπλάχνα της. Αθόρυβα, αλλά με τον τρόπο του Ιμπάρα έχει καταφέρει να μετατραπεί σε φαβορί για τον τίτλο στη Liga Profesional, ενώ θέση στο Copa Libertadores έχει εξασφαλίσει, καθώς κατέκτησε το πρόσφατο Copa de la Liga. Δεν χάνει εδώ και 11 σερί ματς με τρεις ισοπαλίες στο διάστημα αυτό. Βρίσκεται στο -2 από την πρωτοπόρο Ατλέτικο Τουκουμάν, αλλά θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη να το πάρει, μόνο ως θαύμα θα χαρακτηριστεί, κάποια στιγμή θα αποκτήσει υψοφοβία και φάνηκε αυτό σε ορισμένες περιπτώσεις.

Απόψε πάει στη Μεντόζα για να αντιμετωπίσει σε ουδέτερο την Κίλμες για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Το κλίμα είναι θετικό, αναμένεται να στηθεί γιορτή, αφού ο κόσμος της περιοχής περίμενε πώς και πώς την Μπόκα και έχαιρε θερμής υποδοχής κατά την άφιξή της.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Η Κίλμες είναι ομάδα Β’ κατηγορίας, έφτασε από τύχη ως τα προημιτελικά. Στο πρωτάθλημα είναι στην 20η θέση από τις 37 ομάδες που συμμετέχουν. Στο Κύπελλο άφησε εκτός τη Σαν Μαρτίν Τουκουμάν που έχει προτεραιότητα την άνοδο, τη Ροσάριο Σεντράλ που ναι μεν είναι ομάδα της Α’ αλλά δεν πείθει φέτος, ενώ στον προηγούμενο γύρο άφησε εκτός τη Ντεπορτίβο Μαντρίν (από τις αδύναμες ομάδες της Β’). Τα δύο τελευταία ματς μάλιστα τα πήρε στα πέναλτι. Η πρόκριση εάν στα 90 λεπτά δεν υπάρχει νικητής κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Ιμπάρα απόψε θα κάνει κάποιες αλλαγές σε άμυνα και τέρμα, αλλά δεν θα πάει και με τόσο εναλλακτική ενδεκάδα. Θα επιστρέψει και ο Μπενεντέτο, ενώ δίπλα του θα έχει τον νεαρό ταλαντούχο Γκονσάλο Μοράλες στο 4-4-2. Η Κίλμες θα προσπαθήσει να το παλέψει, αλλά η Μπόκα είναι εδώ και καιρό σοβαρή, θέλει το νταμπλ μετά το Copa de la Liga, πόσω μάλλον από τη στιγμή που κυνηγάει τους ίδιους στόχους με την αιώνια αντίπαλό της Ρίβερ.

Ο άσος καταγράφει μια μικρή άνοδο λόγω της ενδεκάδας που ανακοίνωσε ο Ιμπάρα και εξαιτίας της απουσίες του Ρόχο στην άμυνα, αλλά η Κίλμες δεν έχει αποδείξει πως είναι η ομάδα που μπορεί να κάνει μια τόσο μεγάλη ζημιά. Στο 2.13 το combo 1 & over 1,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπόκα Τζούνιορς - Κίλμες: 1 & over 1,5 (απόδοση 2.13), 04:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ