ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 2.55 της πιο φορμαρισμένης ομάδας στην Αργεντινή

Ο Χούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε σε αναμέτρηση κόντρα στη Σάντος στο Copa Sudamericana
Ο Χούλιο Σέζαρ Φαλσιόνι στον πάγκο της Ιντεπεντιέντε © 2022 GUSTAVO ORTIZ/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Ιντεπεντιέντε και Ταγέρες κοντράρονται στο ουδέτερο Σαρμιέντο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Αργεντινής, σε μια αναμέτρηση που και οι δύο ομάδες είναι σε φόρμα. Ποντάρισμα στο 2.55.

Στα προημιτελικά έφτασε το Κύπελλο Αργεντινής και πλέον το πράγμα σοβαρεύει, το πιο αμφίρροπο ζευγάρι είναι αυτό που διεξάγεται στο ουδέτερο Σαρμιέντο με την Ιντεπεντιέντε να αντιμετωπίζει την Ταγέρες. Αναμέτρηση μεταξύ δύο φορμαρισμένων ομάδων, για αυτό και το σετ τιμών είναι τόσο ισορροπημένο. Σε περίπτωση ισοπαλίας στο 90λεπτο η πρόκριση θα κριθεί απευθείας στα πέναλτι.

Ο Φαλτσιόνι έχει δημιουργήσει μια ομάδα με χαρακτήρα και τσαγανό που βρίσκει τον τρόπο να κερδίζει ακόμα και όταν δεν έχει την τύχη με το μέρος της. Το Κύπελλο είναι ο μεγάλος στόχος που προέκυψε, αλλά ούτε το πρωτάθλημα αδιαφορεί και ας μην μπορεί να κυνηγήσει πολλά. Στα θετικά ότι επέστρεψε και ξεπέρασε τον τραυματισμό του ο φορμαρισμένος επιθετικός Φερνάντεζ.

Η Ταγέρες είναι μια ομάδα είτε του ύψους, είτε του βάθους, είχε θέσει εξ αρχής ως στόχο μια καλή πορεία στο Κύπελλο. Έκανε άλλη μια αλλαγή προπονητή και πλέον την καθοδηγεί ο Γκαντόλφι. Μετά από πολύ καιρό στα πολύ πάνω της, αήττητη με τον Αργεντινό στον πάγκο σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Στο τελευταίο χρονικά ματς κέρδισε 1-0 τη Ρίβερ Πλέιτ σ’ ένα ματς που το σκορ δεν λέει όλη την αλήθεια, θα μπορούσε να έρθει ακόμα πιο εύκολα η νίκη. Τρέχει ρεκόρ 4-1-0 στα πέντε τελευταία ματς, πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ο Φαλτσιόνι πέρασε ίωση, αλλά λογικά θα κάτσει απόψε στον πάγκο, είναι η ομάδα του προπονητή η Ιντεπεντιέντε και ο ίδιος μια "αλεπού" των γηπέδων. Είναι εντυπωσιακό πώς παίρνει τις νίκες και το τσαγανό που βγάζει η ομάδα στο χορτάρι. Καλή και χρυσή η Ταγέρες, την έχουμε σε εκτίμηση, αλλά δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και τις 5 σερί νίκες της Ιντεπεντιέντε, τη μια μόλις ήττα στα δέκα τελευταία. Καμία άλλη δεν είναι τόσο φοραρισμένη, ενώ η επιστροφή του Φερνάντεζ είναι αξιόλογη, αφού στα τέσσερα προηγούμενα ματς είχε σκοράρει τέσσερις φορές. Μέσα σ’ όλα αυτά φάνηκε και στο 1-0 με τη Νιούελς η τύχη που έλειπε το τελευταίο διάστημα επέστρεψε. Στο 2.55 ο άσος. Η Ταγέρες εάν δεχτεί πρώτη γκολ δύσκολα θα μπορέσει να το γυρίσει.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιντεπεντιέντε - Ταγέρες: 1 (απόδοση 2.55), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ