ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με την παράδοση στο Κάλιαρι - Μίλαν και τη Ναντ

Ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν σε στιγμιότυπο με την Έμπολι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 12 Μαρτίου 2022
Ο Ολιβιέ Ζιρού της Μίλαν σε στιγμιότυπο με την Έμπολι για τη Serie A 2021-2022 στο "Τζιουζέπε Μεάτσα", Μιλάνο | Σάββατο 12 Μαρτίου 2022 © 2022 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Η επικίνδυνη αποστολή της Μίλαν στην έδρα της Κάλιαρι και η ευκαιρία της Ναντ να σπάσει την αρνητική παράδοση με τη Λιλ.

Η Μίλαν οδηγεί την κούρσα στη Serie A και εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος ονειρεύεται την επιστροφή της στην κορυφή της Ιταλίας, έπειτα από 11 ολόκληρα χρόνια. Απόψε πάντως, έχει μπροστά της το πονηρό παιχνίδι στη Σαρδηνία με την Κάλιαρι (21:45 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ιταλία: Κάλιαρι - Μίλαν

Το φετινό καμπιονάτο είναι το πιο συναρπαστικό των τελευταίων ετών, αφού τρεις ομάδες διεκδικούν τον τίτλο, σχεδόν επί ίσοις όροις. Η Μίλαν παρότι κάνει τις γκέλες της, όπως για παράδειγμα οι δύο κολλητές ισοπαλίες με Σαλερνιτάνα και Ουντινέζε μέσα στον Φεβρουάριο, έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση, διότι έχει πετύχει και πολύ μεγάλες νίκες, απέναντι στις άμεσες ανταγωνίστριες.

Στις αρχές Φεβρουαρίου, κέρδισε με ανατροπή το μεγάλο ντέρμπι με την Ιντερ, ενώ έκανε ιδανικό μπάσιμο τον Μάρτιο, χάρη στο σπουδαίο διπλό (1-0) επί της Νάπολι. Την προηγούμενη εβδομάδα, η ομάδα του Στέφανο Πιόλι πήρε μία επαγγελματική νίκη εντός έδρας επί της Έμπολι, πάλι με 1-0. Η εμφάνισή της βέβαια δεν εντυπωσίασε, αφού μετά το γκολ στο 25', έπαιξε αποκλειστικά για το αποτέλεσμα, κρατώντας σχετικά εύκολα το μηδέν σε ματς με xGoals 0,87-0,70.

Γενικά, τα παιχνίδια των ροσονέρι εσχάτως είναι πολύ κλειστά, με τον Πιόλι να ρίχνει εμφανώς πλέον το μεγάλο βάρος στο αμυντικό κομμάτι. Στο 2-2 με τη Σαλερνινάτα τα xGoals ήταν 0,60-1,20, στο 1-1 με την Ουντινέζε τα xGoals έγραψαν 0,78-0,70 και στο 1-0 επί της Νάπολι στο “Ντιέγκο Μαραντόνα” τα xGoals ήταν 0,38-1,30.

Στον αντίποδα, η Κάλιαρι, πάνω που είχε στρώσει, τρέχοντας αήττητο σερί πέντε αγώνων (2-3-0), έκανε δύο κάκιστες εμφανίσεις με τη Λάτσιο (3-0) και τη Σπέτσια (2-0) και μπλέκει ξανά σε περιπέτειες. Η ομάδα του Βάλτερ Ματσάρι δεν έχει περιθώριο πλέον να διαλέγει ματς και ειδικά φέτος που οι μεγάλοι δεν παρέχουν καμία αξιοπιστία, έχει κάθε λόγο να ελπίζει ότι μπορεί να πάρει κάτι από τη Μίλαν.

Το εντυπωσιακό στατιστικό στα παιχνίδια της Κάλιαρι με τη Μίλαν με γηπεδούχο την πρώτη, είναι ότι έχουν εμφανίσει εννιά σερί 2-3 γκολ από τη σεζόν 2011/12 και μετά, σε επίπεδο Serie A. Επίσης, η Κάλιαρι μετράει επτά σερί 2-3 γκολ και 11 στα τελευταία 12 παιχνίδια της στο φετινό πρωτάθλημα. Από την πλευρά της, η Μίλαν έχει 20 under 2,5 φέτος. Σε τιμές διπλασιασμού το συγκεκριμένο εύρος τερμάτων.

Προγνωστικά Γαλλία: Ναντ - Λιλ

Στο γαλλικό πρωτάθλημα, η Ναντ έχει μπροστά της ένα παιχνίδι πρόκληση κόντρα στη Λιλ, με την έννοια ότι κυνηγάει φέτος να σπάσει μία παράδοση μαμούθ, που τη θέλει χωρίς νίκη εντός έδρας απέναντι στους λιλουά, σε επίπεδο πρωταθλήματος, εδώ και 18 ολόκληρα χρόνια!

Η τελευταία νίκη της Ναντ εντός έδρας απέναντι στη Λιλ για τη Ligue 1 χρονολογείται το 2004. Έκτοτε η Λιλ έχει ρεκόρ 7-5-0 στη συγκεκριμένη έδρα. Επίσης, είναι αήττητη απέναντι στα "καναρίνια" 13 διαδοχικά ματς ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Τα συγκεκριμένα νούμερα προκαλούν δέος, ωστόσο το τάιμινγκ μοιάζει ευνοϊκό για να μπει επιτέλους ένα τέλος στις... πελατειακές σχέσεις που έχει αναπτύξει η Λιλ. Οι πρωταθλητές Γαλλίας κατανάλωσαν μεγάλα αποθέματα ενέργειας την Τετάρτη στον επαναληπτικό αγώνα με την Τσέλσι για το Champions League. Για περίπου μία ώρα είχαν πιστέψει ότι μπορούν να χτυπήσουν την πρόκριση, λίγο πριν το 1-2 είχαν δοκάρι για να προηγηθούν, στο τέλος όμως έμειναν με την απογοήτευση και αποχαιρέτισαν τελικά τη διοργάνωση με δύο ήττες.

Απόψε, ο Γκουβερνέκ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον βασικό στόπερ Μπότμαν, ενώ παραμένει εκτός ο κορυφαίος χαφ Ρενάτο Σάντσες, που με την παρουσία του δίνει άλλη δυναμική στη μεσαία γραμμή της Λιλ.

Η Ναντ από την πλευρά της, έρχεται από την ήττα στην Τρουά, ωστόσο εντός έδρας είναι φέτος πολύ δυνατή, μετρώντας τέσσερις διαδοχικές νίκες και συνολικά εννιά σε 14 ματς. Ανάμεσα στα πρόσφατα θύματά της και η Παρί.

Από τη στιγμή λοιπόν, που η ομάδα του Κομπουαρέ έχει κερδίσει την Παρί, γιατί να φοβηθεί τη Λιλ, από την οποία απέχει μόλις έναν βαθμό. Λογικό ότι ο άσος μαζεύτηκε ελαφρώς από τα αρχικά 2.95-3.00 σε τιμές στο 2.85 κατά μέσο όρο. Ακόμη κι εκεί ωστόσο αξίζει το ρίσκο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Κάλιαρι – Μίλαν: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 21:45
  • Ναντ – Λιλ: 1 (απόδοση 2.85), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ