TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Τριάδα με οδηγό το κίνητρο, την παράδοση και την ποιότητα

Ο Ρενάν Λόντι πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League | 15 Μαρτίου 2022
Ο Ρενάν Λόντι πανηγυρίζει γκολ της Ατλέτικο κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για το Champions League | 15 Μαρτίου 2022 @2022 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρία bets από Ισπανία και Ιταλία.

Χαμός γίνεται στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στη Serie A. Η Μίλαν έχοντας κάνει τεράστιες νίκες τον τελευταίο ενάμιση μήνα επί της Ίντερ και της Νάπολι, κατάφερε και βρίσκεται μόνη στην πρώτη θέση. Η ομάδα του Πιόλι έχει 63 βαθμούς, στη δεύτερη θέση είναι η Ναπολι με 60, 59 έχει η Ίντερ, που χρωστά το παιχνίδι στην Μπολόνια. Σήμερα παίζουν και οι τρεις. Νάπολι και Ίντερ, υποδέχονται τις Ουντινέζε και Φιορεντίνα αντίστοιχα, ενώ η Μίλαν πάει να δώσει ένα σκληρό αγώνα στο Κάλιαρι.

Νάπολι και Ίντερ, ασφαλώς και έχουν ανάγκη να κερδίσουν τα παιχνίδια τους για να ασκήσουν πίεση στη Μίλαν, στη δύσκολη αποστολή που θα έχει το βράδυ στη Σαρδηνία.

Προγνωστικά Ιταλία: Απέναντι στον πελάτη της

Η Νάπολι, την καλύτερη παράδοση στην Ιταλία, την έχει χτίσει απέναντι στην Ουντινέζε (16:00 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Μιλάμε για ένα ρεκόρ 11-1-0, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Εντός έδρας το ρεκόρ είναι επτά συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα.

Την περασμένη αγωνιστική, η Νάπολι πέρασε από τη Βερόνα και έμεινε όρθια για το πρωτάθλημα. Το πιο σημαντικό απ' όλα, είναι πως το παιχνίδι το καθάρισε ο Οσιμέν. Όποτε παίρνει μπροστά αυτός ο φανταστικός στράικερ, η Νάπολι χτίζει σερί επιτυχιών.

Ένα καλό ρεκόρ, ένα σερί αυτή την εποχή, μπορεί να της δώσει ακόμη και τον τίτλο. Η Ουντινέζε χάνει με κάτω τα χέρια όταν πηγαίνει στη Νάπολι. Με 30 βαθμούς, βρίσκεται στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη, δεν γίνεται ούτε να κινδυνέψει, ούτε έχει να διεκδικήσει τίποτα. Το κίνητρο το έχει η καλύτερη ομάδα. Η Νάπολι κερδίζει και μένει στην μάχη του τίτλου. Ο άσος στο 1.50.

Προγνωστικά Ιταλία: Απέναντι στον πελάτη της

Στο Τορίνο, ο Ιντσάγκι δεν μπορούσε να πιστέψει την έλλειψη αποτελεσματικότητας των ποδοσφαιριστών του. Δέχτηκε τέρμα νωρίς η Ίντερ και έγινε το παιχνίδι δύσκολο. Σπατάλησε μεγάλο αριθμό ευκαιριών, 2,66xGoals, αλλά κατάφερε στην τελευταία φάση με τον Σάντσες να σώσει τουλάχιστον τον βαθμό.

Πλέον, έμεινε 4 βαθμούς πίσω από τη Μίλαν και χρωστάει το παιχνίδι στην Μπολόνια.. Το Σάββατο υποδέχεται τη Φιορεντίνα, νέο λάθος θα σημαίνει πως χαρίζει τον τίτλο στη Μίλαν (19:00 Cosmote Sport 7HD, Live από το SPORT24). Το ρεκόρ της Ίντερ απέναντι στην Φιορεντίνα είναι 6-4-0, ανεξαρτήτως έδρας. Η ομάδα του Ιντσάγκι έχει πιο υψηλό ταβάνι και από τη Μίλαν και από τη Νάπολι, της λείπει στα τελευταία παιχνίδια, η αποτελεσματικότητα. Το πρωτάθλημα ακόμα δεν έχει χαθεί, όμως λάθος με τη Φιορεντίνα θα είναι καταστροφικό. Ο άσος στο 1.50.

Προγνωστικά Ισπανία: Ελκυστικές τιμές στο διπλό της Ατλέτικο

Η Ατλέτικο έδειξε τα δόντια της και πήρε μία τεράστια πρόκριση στο Ολντ Τράφορτ. Η ομάδα του Σιμεόνε όμως, πρέπει να παίξει και την επόμενη σεζόν στη διοργάνωση που ανήκει. Όσοι μείωναν με ευκολία τον Τσόλο και παρότι πέρυσι κατέκτησε το πρωτάθλημα, αμφισβητούσαν την ικανότητα του να πετύχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, αναγκάστηκαν να καταπιούν την γλώσσα τους.

Στο πρωτάθλημα, η Ατλέτικο τρέχει ένα σερί με τέσσερις νίκες, το οποίο πρέπει να το επεκτείνει για να καθαρίσει με τον μίνιμουμ στόχο της, που είναι η είσοδος στην τετράδα. Όταν βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο η ομάδα έβγαλε αντίδραση.

Ο Όμπλακ έκανε μετά από καιρό, μεγάλο παιχνίδι απέναντι στο Μάντσεστερ. Ο Φέλιξ είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, από την στιγμή που πήρε μεταγραφή στην Ατλέτικο. Συνολικά, η ομάδα βρίσκεται σε ένα μομέντουμ, που της επιτρέπει να περάσει από την έδρα της πιο ντεφορμέ ομάδας του πρωταθλήματος (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

0-2-7 το ρεκόρ της Βαγιεκάνο, είναι άνετη με 32 βαθμούς και αυτό της στοιχίζει. Η Ατλέτικο καίγεται για να εξασφαλίσει την είσοδο της στο επόμενο Champions League. Το διπλό στο 2.05.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νάπολι - Ουντινέζε: 1 (απόδοση 1.50), 16:00
  • Ίντερ - Φιορεντίνα: 1 (απόδοση 1.50), 19:00
  • Βαγιεκάνο - Ατλετικο: 2 (απόδοση 2.05), 22:00
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ