BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στο Ολυμπιακός – Φενέρ, ποιοτική επιθετικά η Μπριζ

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Λαμία - Ολυμπιακός
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στο Λαμία - Ολυμπιακός ΜΑΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις μάχες των ελληνικών ομάδων για τα προημιτελικά του Conference League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε. Οι ερυθρόλευκοι πανηγύρισαν μια επική πρόκριση επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ, ανατρέποντας το εις βάρος τους 1-4 του πρώτου αγώνα, διασύροντας τους Ισραηλινούς με 6-1. Παράλληλα, το σύνολο του Μεντιλίμπαρ είναι σε καλή κατάσταση, μιας και έρχεται από μια εύκολη νίκη στην έδρα της Λαμίας (1-3), ενώ νωρίτερα είχε προηγηθεί ένα άνετο τρίποντο κόντρα στον Άρη (3-0). Ο Ολυμπιακός είναι βελτιωμένος από τη στιγμή που ανέλαβε ο Ισπανός, με τους παίκτες να έχουν χημεία. Όσο για την Φενέρ, πέρασε το εμπόδιο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ, της οποίας και επιβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι (0-3) κι έτσι η ήττα στον επαναληπτικό της Τουρκίας (0-1) δεν κόστισε. Βέβαια, τα «καναρίνια» διανύουν μία περίεργη περίοδο, κυρίως εξωαγωνιστικά, με τα περιστατικά στο τουρκικό πρωτάθλημα να την έχουν επηρεάσει άμεσα, ενώ το αποκορύφωμα ήταν στον τελικό του Σούπερ Καπ, όπου παρατάχθηκε με την κ19 και αποχώρησε στο 1ο λεπτό.

Με βάση τις αποδόσεις, ο Ολυμπιακός είναι έστω και ισχνό φαβορί, όμως με την εικόνα των δύο ομάδων και τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους, είναι δύσκολο το να προβλέψουμε το τελικό αποτέλεσμα. Θα πάμε, λοιπόν, στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στο Goal/Goal & Over 2.5, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2.10.

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ. Οι Βέλγοι είδαν στη φάση των 16 την Μόλντε να τους βάζει δύσκολα στον πρώτο αγώνα, γνωρίζοντας την ήττα με 2-1, στη συνέχεια όμως καθάρισαν την πρόκριση με το επιβλητικό 3-0. Στις εγχώριες διοργανώσεις, οι γηπεδούχοι κέρδισαν τη δεύτερη Άντερλεχτ (3-1) και μείωσαν τη διαφορά από την κορυφή της βαθμολογίας στο -5. Κρατάμε πως θα λείπει από το σημερινό ματς ο Σκοβ Όλσεν, όμως γενικότερα έχυμε μια ομάδα με πολύ καλή επιθετική λειτουργία, η οποία ειδικά στην έδρα της αποδίδει εξαιρετικά. Ο ΠΑΟΚ διέσυρε (5-1) και απέκλεισε την ομάδα του Ζάγκρεμπ, ενώ ακολούθησε ένα διπλό στην έδρα του Παναθηναϊκού (2-3). Αυτή τη στιγμή, βρίσκεται στην κορυφή της Stoiximan Superleague και η ψυχολογία του είναι αρκετά ανεβασμένη, μετά και την εκτός έδρας ισοπαλία με την ΑΕΚ που του έδωσε ακόμα περισσότερη ώθηση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Μπριζ είναι γενικά ομάδα έδρας, όμως το ζήτημα στην προκειμένη είναι πως έχει αρκετούς αμφίβολους παίκτες. Ο ΠΑΟΚ έχει δύσκολο έργο και έχει το ρόλο του αουτσάιντερ, όμως του πάει αυτός ο ρόλος. Αμυντικά βέβαια έχει θέματα, την ώρα που η Μπριζ επιθετικά εντυπωσιάζει. Οπότε, θα προτιμήσουμε το Over 1.5 της Μπριζ που προσφέρεται σε απόδοση 1.78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 21:45
  • Κλαμπ Μπριζ – ΠΑΟΚ: Κλαμπ Μπριζ over 1,5 γκολ (απόδοση 1.78), 22:00

Οι κορυφαίες διασυλλογικές διοργανώσεις παίζουν στο Betmarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ