BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στο Champions League

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στο Champions League
Ο Αντουάν Γκριεζμάν με τη φανέλα της Ατλέτικο Μαδρίτης στο ντέρμπι κόντρα στη Ρεάλ για τη La Liga @2023 AP IMAGES/MANU FERNANDEZ

Οι σημερινές στοιχηματικές προτάσεις του Betmarket.gr προκύπτουν από τους ομίλους του Champions League.

Ξεκινάμε από νωρίς και την αναμέτρηση της Σαχτάρ κόντρα στη Μπαρτσελόνα (19:45)

Η Σαχτάρ βρίσκεται σε αρκετά καλή φόρμα, μετρώντας πέντε νίκες στα τελευταία έξι παιχνίδια της, με πιο πρόσφατη αυτή κόντρα στη Ντιναμό Κιέβου (0-1). Όσον αφορά το Champions League, σε επίπεδο ομίλων έχει τρία διαδοχικά Goal/Goal & Over 2.5. Γενικότερα, είναι μια ομάδα με αρκετά καλή επίθεση, ειδικά στην έδρα της, μιας και έχει σκοράρει σε όλα τα φετινά παιχνίδια της εντός.

Η Μπαρτσελόνα πριν 10 μέρες ηττήθηκε από τη Ρεάλ Μαδρίτης (1-2) και γνώρισε την πρώτη φετινή της νίκη, όμως αυτό δεν αλλάζει την γενικότερα θετική της φετινή εικόνα. Ειδικότερα επιθετικά, είναι αρκετά αποτελεσματική και δεν έχει βρει δίχτυα μόλις σε μία φετινή αναμέτρηση, αυτή της πρεμιέρας στη LaLiga, κόντρα στη Χετάφε (0-0).

Η Σαχτάρ διαθέτει μια αρκετά ικανή επίθεση και κατάφερε να βρει δίχτυα ακόμη και στη Βαρκελώνη, όμως αμυντικά δεν πείθει και τόσο. Από την άλλη, η Μπάρτσα με νίκη σήμερα κλειδώνει την πρόκριση κι έτσι το κίνητρο της είναι υψηλό. Στοιχηματικά, περιμένουμε γκολ και… θέαμα, με το Goal/Goal να προσφέρεται σε απόδοση 1.90.

Στη συνέχεια, θα ασχοληθούμε με την αναμέτρηση της Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Σέλτικ (22:00).

Η Ατλέτικο έχει αρκετά το μυαλό της στο Champions League και αυτό φάνηκε στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος, όπου ηττήθηκε από τη Λας Πάλμας (2-1). Γενικότερα, πρόκειται για μια ομάδα με εξαιρετική επίθεση, καθώς σε οκτώ από τις τελευταίες 9 αναμετρήσεις της έχει σκοράρει από τουλάχιστον δύο τέρματα. Στα αρνητικά, δεν κρατάει εύκολα το μηδέν στην άμυνα, ενώ άξιο αναφοράς είναι το γεγονός πως σε έξι εντός έδρας παιχνίδια, μετρά ισάριθμα 1 & Goal/Goal.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σέλτικ παίζει σήμερα τα ρέστα της για την πρόκριση, καθώς σε περίπτωση ήττας θα μειωθούν σημαντικά οι ελπίδες της. Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ειδικά επιθετικά είναι πολύ αποτελεσματικοί, μιας και σ πέντε από τις έξι τελευταίες αναμετρήσεις τους έχουν σκοράρει από τουλάχιστον δύο γκολ.

Η Ατλέτικο είναι ξεκάθαρα το φαβορί και δικαιολογημένα, μιας και υπερτερεί σε ποιότητα και παίζει στην έδρα της. Ο άσος όμως βρίσκεται αρκετά χαμηλά κι έτσι δεν υπάρχει ενδιαφέρον. Αξία στοιχηματικά βρίσκουμε στα γκολ και πιο συγκεκριμένα στην επιλογή Goal/Goal, η οποία βρίσκεται σε απόδοση 2.03. Οι δύο ομάδες έχουν κάποια κοινά, μιας και αμφότερες είναι καλές επιθετικά και μέτριες αμυντικά, γεγονός που μας οδηγεί στην επιλογή μας.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σαχτάρ - Μπαρτσελόνα: Goal/Goal (απόδοση 1.90), 19:45
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Σέλτικ: Goal/Goal (απόδοση 2.03), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά ποδοσφαίρου από τους σημαντικότερους αγώνες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ