ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φόρα στο Μοντεβιδέο η Ουνιόν, αξίζει το 1.95

Ο Κέβιν Ζένον της Ουνιόν Σάντα Φε κόντρα στον Φρεντ της Φλουμινένσε στο Copa Sudamericana
Ο Κέβιν Ζένον της Ουνιόν Σάντα Φε κόντρα στον Φρεντ της Φλουμινένσε © SILVIA IZQUIERDO/ASSOCIATED PRESS

Η Ουνιόν Σάντα Φε δοκιμάζεται στο Μοντεβιδέο κόντρα στη Νασιονάλ για τους "16" του Copa Sudamericana, ενώ προέρχεται από μεγάλη νίκη επί της Μπόκα. Ποντάρισμα στο 1.95.

Η αυλαία της φάσης των "16" του Copa Sudamericana ανοίγει τα ξημερώματα με δύο αναμετρήσεις. Πολύ ενδιαφέρουσες και άξιες σχολιασμού αμφότερες. η Νασιονάλ φιλοξενεί στο Μοντεβιδέο την Ουνιόν Σάντα Φε (01:15 COSMOTE SPORT 9, LIVE από το SPORT24), ενώ η Κόλο Κόλο υποδέχεται στο Σαντιάγο την Ιντερνασιονάλ (03:30 LIVE από το SPORT24). Στη φάση αυτή δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας τέρματος και σε περίπτωση ισορροπίας του σκορ στα δύο ματς, θα ακολουθήσει η διαδικασία των πέναλτι στη ρεβάνς, δίχως να μεσολαβήσει η διαδικασία των πέναλτι.

Η Νασιονάλ δεν τα κατάφερε στο Copa Libertadores και μεταφέρθηκε στο Sudamericana, καθώς τερμάτισε τρίτη με συγκομιδή 7 βαθμούς, αφήνοντας τέταρτη την Μπραγκαντίνο με 5. Ήταν πάντως ένας αρκετά ζόρικος όμιλος που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση η Εστουδιάντες (13 βαθμοί) και η Βελές (8 βαθμοί).

Η Ουνιόν Σάντα Φε από την άλλη άφησε πολύ θετικές εμφανίσεις στο Copa Sudamericana στους ομίλους και πήρε την πρόκριση με 12 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερη τη Φλουμινένσε με 11 βαθμούς και τρίτh την Τζούνιορ από την Κολομβία. Ουραγός δίχως βαθμολογική συγκομιδή τερμάτισε η Οριέντε Πετρολέρο από τη Βολιβία. Θυμίζουμε, ότι στην επόμενη φάση στους ομίλους προκρινόταν μονάχα ο πρώτος.

Η Ουνιόν Σάντα Φε πάει με υψηλό ηθικό στο Μοντεβιδέο για δύο λόγους. Αρχικά, διότι κέρδισε την Μπόκα Τζούνιορς στο Μπομπονέρα σ’ ένα ματς για γερά νεύρα με 2-1, που και τα τρία γκολ μπήκαν από το σημείο του πέναλτι. Από εκεί και πέρα ήταν ένα ισορροπημένο και λίγες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Κατά δεύτερον επιστρέφει ο ηγέτης αυτή της ομάδας, ο μαέστρος της, Μουνούα, που πέρασε κορονοϊό και το ξεπέρασε. Ο προπονητής της Ουνιόν είναι η πιο ισχυρή προσωπικότητα αυτής της ομάδας και είναι επιδραστικός.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Νασιονάλ είναι μια ανταγωνιστική ομάδα, γνωρίζεται καλά με τον Μουνούα, ο οποίος διετέλεσε αρχηγός της στο παρελθόν, αλλά ήταν και προπονητής της για ένα έτος. Έχει την εμπειρία και την κλάση για να δούμε ένα ματς για γερά νεύρα και με φάσεις, αφού αμφότερες παίζουν ανοιχτό ποδόσφαιρο και όχι φουλ συντηρητικό. Λόγω έδρας ο άσος τις προηγούμενες ημέρες θα μπορούσε να μπει στο παιχνίδι, αφού η Ουνιόν έχει μετατραπεί σε μια απρόβλεπτη ομάδα, ωστόσο οι Ουρουγουανού πάνε λαβωμένοι με αρκετές μαζεμένες απουσίες λόγω κορονοϊού, οι 3/5 θα ήταν βέβαιοι για να ξεκινούσαν στο αρχικό σχήμα. Τα πλάνα επηρεάζονται λοιπόν, κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι. Στο 1.95 το Goal/Goal, μπορεί να μπει στο παιχνίδι, από πέντε σερί προέρχεται η Ουνιόν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νασιονάλ Μοντεβιδέο - Ουνιόν Σάντα Φε: Goal/Goal (απόδοση 1.95), 01:15
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ