ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Με φαβορί το ντέρμπι του Μπριζ, σε φόρμα η Μίλαν

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Στοίχημα με τρεις επιλογές με φαβορί από το πρόγραμμα της Κυριακής.

Γεμάτο επιλογές το κουπόνι της Κυριακής, ξεκινάμε από το διπλό στο Μόντσα – Μίλαν. Σε εξαιρετικό ρυθμό οι ροσονέρι, αν εξαιρέσει κανείς την ήττα στα προημιτελικά του Κυπέλλου από την Αταλάντα (1-2, 10/01), αγνοούν την ήττα από τις 09/12 και το 2-3 από την... Αταλάντα. Φουλ παραγωγική, το 3-0 επί της Ρεν στο Europa League την Πέμπτη ήταν μια απόδειξη της καλής της κατάστασης.

Άνετη στα μεσαία στρώματα της βαθμολογίας η Μόντσα, αρκετά βαλτωμένη ωστόσο επιθετικά, με μονάχα ένα γκολ ενεργητικό στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια της (ρεκόρ 1-2-1). Μοιραία κοιτάζουμε προς τα δεξιά, η Μίλαν έχει μομέντουμ, ποιότητα και πιο άμεση ανάγκη για βαθμούς. Στο 1,80 το διπλό.

Πάμε και στο ντέρμπι του Μπριζ. Υπερβατική η φετινή πορεία της Σερκλ, η οποία δεν τα παρατάει και μετά το τυχερό 2-1 επί της Γάνδης, πάτησε ξανά 6άδα. Διαθέτει παράλληλα το πιο νεανικό σύνολο της κατηγορίας και τον κορυφαίο σκόρερ, Ντένκεϊ (24/20). Με έξι σημαντικές απουσίες θα κατέβει, εδώ δεν θα έχει ουσιαστικά και το πλεονέκτημα της έδρας, καθώς το Γιάν Μπρέιντελ είναι το σπίτι και της Κλαμπ Μπριζ.

Άνετη η τυπικά φιλοξενούμενη στο 4-0 επί της Έουπεν, είχε προηγηθεί και το 2-1 επί της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου, όπου ακολουθεί ρεβάνς. Κομβικές οι επιστροφές του φορ Τιάγκο (24/16, πουλήθηκε στην Μπρέντφορντ για το καλοκαίρι) και του χαφ Βανάκεν (24/4). Κοιτάζουμε προς τα δεξιά, αφεντικό η Κλαμπ στο ντέρμπι της πόλης με ρεκόρ 4-2-1 στα τελευταία εφτά ματς όπου ήταν τυπικά φιλοξενούμενη. Στο 1,95 το διπλό.

Κλείνουμε τις επιλογές μας με το Φίτεσε – Φόλενταμ. Τραγική η σεζόν για τους γηπεδούχους, οι οποίοι βρίσκονται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, ισόβαθμοι με τον προσεχή τους αντίπαλο. Στο -6 πια τα πλέι οφ υποβιβασμού και στο -9 η σωτηρία, τα περιθώρια στενεύουν. Διοικητικά δεν φαίνεται πως υπάρχει φως, με Αμερικανό επενδυτή που ήταν υποψήφιος για να βάλει χρήματα, να αποδεικνύεται εν τέλει αφερέγγυος και την ομοσπονδία να μην επιτρέπει μεταβίβαση μετοχών.

Προγνωστικά στοιχήματος

Επικακτική η ανάγκη για τη νίκη εδώ, αντιμετωπίζει ίσως την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας, η οποία έχει και τις χειρότερες επιδόσεις στον δρόμο (1-2-8). Ούτε από άποψη φόρμας λέει πολλά η Φόλενταμ, με μόλις έναν βαθμό στα πέντε ματς όπου ανέλαβε τις τύχες της ο Ρετζίλιο Σίμονς. Στέκει ο άσος στο 1,70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σερκλ Μπριζ – Κλαμπ Μπριζ: 2 (απόδοση 1.95), 14:30
  • Φίτεσε – Φόλενταμ: 1 (απόδοση 1.70), 15:30
  • Μόντσα – Μίλαν: 2 (απόδοση 1.85), 21:45
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ