BET CORNER

Προγνωστικά στοιχήματος: Με δύο επιλογές στο 3.10 και μια στο 2.50

Ο Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά της Μόλντε σκοράρει σε αναμέτρηση του Europa League
Ο Ντέιβιντ Ντάτρο Φοφανά της Μόλντε © 2022 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Η δράση στη Σκανδιναβία συνεχίζεται, με δυνατές αναμετρήσεις και φόντο την κορυφή στα πρωταθλήματα της Σουηδίας και της Νορβηγίας. Ποντάρισμα σε τρεις επιλογές από το 2.50 έως το 3.10

(18:30) Χάκεν - Έλφσμποργκ: Δυνατή κόντρα στη 'Bravida Arena'. Η Χάκεν 'φωνάζει' ότι φέτος είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τον τίτλο. Μπορεί το εκτός έδρας 2-2 με τη Χάμαρμπι να έβαλε φρένο στο σερί των πέντε νικών στο πρωτάθλημα, ήρθε όμως σε μια σκληρή έδρα και κρίνεται θετικό. Με 24 βαθμούς η Χάκεν είναι πρωτοπόρος, ισόβαθμη με τη δεύτερη ΑΪΚ αλλά και με δύο παιχνίδια στο χέρι.

Η Έλφσμποργκ είναι σύνολο με ποιότητα, αλλά συχνά πέφτει θύμα του ενθουσιασμού της. Ανέβασε την ψυχολογία της στο 4-1 επί της Βάρμπεργκ, είναι 8η με 18 βαθμούς, στο -3 από ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και στο -6 από την κορυφή. Ο ανταγωνισμός στο φετινό πρωτάθλημα είναι σκληρός και για να πετύχει κάτι σημαντικό θα πρέπει να βρει σταθερότητα.

Η Χάκεν είναι εξαιρετική μεσοεπιθετικά, σκοράρει με άνεση αλλά παραμένει προβληματική η λειτουργία της στα μετόπισθεν. Εξίσου δυνατή η Έλφσμποργκ μπροστά, έχει με τη σειρά της κενά στην άμυνα. Αναμένεται ένα ματς με γρήγορο ρυθμό και φάσεις εκατέρωθεν. Στοιχεία που υπόσχονται γκολ και θέαμα. Να σκοράρει ο Τζερεμέγιεφ & over 9,5 κόρνερ συνολικά σε απόδοση 3.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

(19:00) Κρίστιανσουντ - Λίλεστρομ: Παραδομένη στη μοίρα της μοιάζει η Κρίστιανσουντ. Σε εννέα ματς που έχει δώσει για την Eliteserien μετράει μια ισοπαλία και οκτώ ήττες. Φυσιολογικά είναι ουραγός με έναν βαθμό και στο -11 από τη γραμμή σωτηρίας. Έχει μεν τέσσερα ματς λιγότερα από την 13η Χάουγκεσουντ, αλλά με την εικόνα της δεν πείθει ότι μπορεί να επανέλθει στη διεκδίκηση της παραμονής.

Η Λίλεστρομ φτάνει στο ματς του 'Kristiansund Stadion' από την πρώτη φετινή χαμένη μάχη. Ηττήθηκε με το βαρύ 3-0 από τη Στρόμσγκοντσετ και γνώρισε την παρθενική της ήττα στο πρωτάθλημα. Με 27 βαθμούς οδηγεί την κούρσα του τίτλου, έχοντας ένα παιχνίδι περισσότερο από την 2η Μόλντε που ακολουθεί στους 25. Φέτος μοιάζει ικανή να μείνει στο κόλπο της κορυφής ως το τέλος.

Η Κρίστιανσουντ αντιμετωπίζει πάσης φύσεως αγωνιστικά προβλήματα. Τόσο σε δημιουργία και σκορ (μόλις 6 γκολ ενεργητικό), όσο και αμυντικά (19 γκολ παθητικό). Φαντάζει δύσκολο να βελτιωθεί σε βαθμό τέτοιο που θα της χαρίσει την κατηγορία. Η Λίλεστρομ ψάχνει άμεσα αντίδραση, προκειμένου να διατηρηθεί στην πρώτη θέση. Είναι ανώτερη, βρίσκει δίχτυα με χαρακτηριστική άνεση και διατηρεί ένα σοβαρό προφίλ ανασταλτικά. Η επιλογή 2 & over 1,5 γκολ στο 2.50 της Stoiximan.

(19:00) Χαμ Καμ - Μόλντε: Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση στην 'Briskeby Arena'. Η Χαμ Καμ είναι πονηρή ομάδα. Δυσκολοκατάβλητη και καπάτσα. Ανεβασμένη ψυχολογικά μετά τις δύο σερί νίκες κόντρα σε Γιέρβ και Σάρπσμποργκ, ανέβηκε στην 10η θέση με 15 βαθμούς. Ικανή να πετύχει μια σχετικά άνετα παραμονή, δύσκολο να ψάξει το κάτι παραπάνω. Παίζει με θάρρος, παίρνει το 100% από το ρόστερ της και ψάχνει παντού βαθμούς.

Η Μόλντε είναι σε τοπ φόρμα. Στη νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της Οντ έφτασε τα επτά σερί τρίποντα στο πρωτάθλημα και συνολικά τα εννέα μαζί με τις δύο προκρίσεις στο Κύπελλο. Κάλυψε το χάντικαπ από την κορυφή και είναι πλέον στο -2 από την πρωτοπόρο Λίλεστρομ με ένα ματς λιγότερο. Ξέρει να επιβάλλεται στο χορτάρι, βρήκε ρυθμό και θέλει να τον διατηρήσει.

Η Χαμ Καμ φαντάζει ως ένα σκληρό και επικίνδυνο αουτσάιντερ. Ίσως να παίζει πάνω από τις δυνατότητες της, βγάζει όμως χαρακτήρα. Η Μόλντε έχει κεκτημένη ταχύτητα, αυτοπεποίθηση και πληρότητα ρόστερ για τα δεδομένα του πρωταθλήματος. Είναι το φαβορί αλλά το ματς κρύβει δυσκολίες. Ρισκάρουμε με μια combo επιλογή, να σκοράρει ο Φοφανά και goal/goal στην αναμέτρηση σε απόδοση 3.10 στο Bet Builder της Stoiximan.

* Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

TAGS BET CORNER STOIXIMAN BET STOIXIMAN
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ