ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο έδρες στο Κόπα Λιμπερταδόρες

Hulk of Brazil's Atletico Mineiro gestures during a Copa Libertadores Group G soccer match against Venezuela's Caracas FC at the Universidad Central de Venezuela stadium in Caracas, Venezuela, Thursday, April 4, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix)
Hulk of Brazil's Atletico Mineiro gestures during a Copa Libertadores Group G soccer match against Venezuela's Caracas FC at the Universidad Central de Venezuela stadium in Caracas, Venezuela, Thursday, April 4, 2024. (AP Photo/Matias Delacroix) © 2024 AP PHOTO/MATIAS DELACROIX

Αμείωτο το ενδιαφέρον στη 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων σε Κόπα Λιμπερταδόρες και Σουνταμερικάνα, πάμε να δούμε τις επιλογές του Match Money.

Κρατάμε αρχικά το Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Ταγέρες από το Λιμπερταδόρες. Αμφότερες κουβαλούν δυνατό μομέντουμ, οι γηπεδούχοι μπήκαν στις υποχρεώσεις του με το εκτός έδρας 1-1 κόντρα στην Κομπρεσάλ, ενώ εντός συνόρων επικράτησαν της Ντεπορτίβο Κουένκα με 4-0, πραγματοποιώντας ολικό ροτέισιον. Μόλις μια ήττα μετρά φέτος σε όλη τη σεζόν η Μπαρτσελόνα και αυτή στην έδρα της δυνατής Ιντεπεντιέντε ντελ Βάγε.

Σούπερ ποδαρικό για την Ταγέρες το 2-1 επί της Σάο Πάουλο, στη συνέχεια όμως κόλλησε στο 1-1 με την Ιντεπεντιέντε Ριβαντάβια στο πρωτάθλημα και πλέον θα παίξει την είσοδό της στα πλέι οφ την τελευταία αγωνιστική. Με επιπρόσθετο περισπασμό θα ταξιδέψει επομένως στον Ισημερινό, ενώ έχει και απουσία βασικού στην άμυνά της. Κομβικό ματς, ένα κλικ στα αριστερά λόγω έδρας και του... διπλού ταμπλό της Ταγέρες. Στο 1.70 ο άσος χωρίς ισοπαλία (DNB).

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων.

Πάμε και στο Ατλέτικο Μινέιρο – Ροζάριο Σεντράλ, επίσης από το Κόπα Λιμπερταδόρες. Κολωνάτο φαβορί ο άσος, που παίζει γύρω στο 1.50, για μια Μινέιρο που πέρασε... αέρα από το Καράκας στην πρεμιέρα (4-1). Την Κυριακή επικράτησε και της μισητής Κρουζέιρο με ανατροπή (1-3) και κατέκτησε το πρωτάθλημα Μινέιρο, για τον πρώτο τίτλο του Γκάμπριελ Μιλίτο.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Σταθερά σε μέτρια μονοπάτια η Ροζάριο, που μακριά από την έδρα της έχει ρεκόρ 1-1-6 στο πρωτάθλημα. Στο Λιμπερταδόρες μπήκε με το δεξί στο 1-0 επί της Πενιαρόλ, χωρίς πάντως να είναι καλύτερη και δεδομένα η εικόνα της δεν κάνει ιδιαίτερο γκελ φέτος. Fair ο άσος στο 1.50, η Ατλέτικο Μινέιρο πατάει καλύτερα, έχει δυνατή έδρα και μπορεί να αποκτήσει αποφασιστικό προβάδισμα πρόκρισης από τον όμιλο εδώ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μινέιρο – Ροζάριο Σεντράλ: 1 (απόδοση 1.50), 01:00
  • Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Ταγέρες Κόρντομπα: 1 DNB (απόδοση 1.70), 05:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ