TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Καθοριστικοί οι Γάλλοι σε Παρίσι και Μαδρίτη, στο 2.65 και στο 3.35

Ο Αντουάν Γκριεζμάν στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Φέγενορντ
Ο Αντουάν Γκριεζμάν στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Φέγενορντ © 2023 BERNAT ARMANGUE / AP IMAGES

Μεγάλα παιχνίδια και την Τετάρτη στο Champions League, το Match Money ποντάρει σε Εμπαπέ (2.65) και Γκριεζμάν (3.35), σε δύο δυνατά Bet Builder.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι το φαβορί στις διπλές αναμετρήσεις με την Ντόρτμουντ, έχει τη μεγαλύτερη εμπειρία στη διοργάνωση και βρίσκεται σε σχετικά καλύτερη κατάσταση από τη γερμανική ομάδα. Στον προηγούμενο γύρο οι "ροχιμπλάνκος" έκαναν κατάθεση ψυχής και ανέτρεψαν τα προγνωστικά με την Ίντερ, παίρνοντας την πρόκριση στη διαδικασία των πέναλτι.

Από την πλευρά της η Ντόρτμουντ ξεπέρασε το σαφώς πιο βατό εμπόδιο της Αϊντχόφεν, με ισοπαλία 1-1 στην Ολλανδία και νίκη 2-0 στο "Βεστφάλεν". Στο πρωτάθλημα ωστόσο προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 1-0 από την Στουτγάρδη, αποτέλεσμα που την έριξε ξανά στην πέμπτη θέση.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη νίκη της Ατλέτικο προσθέτουμε το γκολ του Αντουάν Γκριεζμάν, ο Γάλλος σούπερ σταρ επέστρεψε στη δράση μετά από τραυματισμό και στο Champions League φέτος κάνει εξαιρετική χρονιά, με 6 γκολ σε 8 ματς.

Bet Builder με τον άσο της Ατλέτικο και το γκολ του Γκριεζμάν, σε απόδοση 3.35.

Βρες εδώ προγνωστικά και αναλύσεις για το ασιατικό χάντικαπ.

Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Παρί Σεν Ζερμέν και Μπαρτσελόνα συνθέτουν ένα σύνηθες ζευγάρι στα ευρωπαϊκά κύπελλα, θα αναμετρηθούν για έκτη φορά σε νοκ-άουτ γύρο, με τις προκρίσεις να είναι 3-2 υπέρ των Καταλανών. Στην τρέχουσα περίπτωση η Παρί θεωρείται το φαβορί για την πρόκριση αλλά φυσικά η εμπειρία της Μπαρτσελόνα στη διοργάνωση δεν μπορεί να αγνοηθεί.

Το ζευγάρι αυτό παραδοσιακά προσφέρει γκολ και θέαμα και μπορούμε και να το περιμένουμε και αυτή τη φορά. Στο πρωτάθλημά της η Παρί κάνει περίπατο και δεν απειλείται έχοντας +10 από την Μπρεστ, στο δικό της η Μπαρτσελόνα είναι στη δεύτερη θέση και το -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ.

Πάμε λοιπόν στο σκοράρισμα και από τις δύο πλευρές, σε συνδυασμό με το Over 2,5 και προσθέτουμε το γκολ του συνήθους Κιλιάν Εμπαπέ. Ο Γάλλος σούπερ σταρ έχει βρει 6 γκολ σε 8 ματς στη διοργάνωση ενώ σκόραρε και στα τέσσερα εντός έδρας παιχνίδια.

Το Bet Builder με το Goal/Goal & Over 2,5 και το γκολ του Εμπαπέ πληρώνει 2.65.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο – Ντόρτμουντ: 1 & Γκριεζμάν anytime σκόρερ (απόδοση 3.35), 22:00
  • Παρί – Μπαρτσελόνα: Goal/Goal & Over 2,5 & Εμπαπέ anytime σκόρερ (απόδοση 2.65), 22:00
TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ