ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ σε Champions League και Αγγλία

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Παρί σε ματς της Ligue 1 κόντρα στην Ρεμς | 10 Μαρτίου 2024 @2024 AURELIEN MORISSARD/AP IMAGES

Το Match Money αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και καταλήγει σε τέσσερις επιλογές με γκολ από το Champions League και τις μικρές κατηγορίες της Αγγλίας.

Τα υπόλοιπα δύο ζευγάρια στο Champions League διεξάγονται απόψε. Έκανε κατάθεση ψυχής η Ατλέτικο απέναντι στην Ίντερ και πήρε τεράστια πρόκριση στα προημιτελικά. Συνολικά μετράει 12/17 προκρίσεις κόντρα σε Γερμανούς, ενώ τρέχει σερί 12-4-0 εντός έδρας, μετά την ήττα από την Ντόρτμουντ το 1996. Δωδέκατη φορά στα προημιτελικά της διοργάνωσης, έχει 6/11 προκρίσεις. Είναι το λογικό φαβορί για την πρόκριση, ξέρει να παίζει για την ουσία και το αποτέλεσμα. Περιμένουμε ματς με σκοπιμότητα και να μη ξεφεύγει σε ρυθμό. Επιλογή το Under 2.5 στο 1.90.

Ματσάρα αναμένεται το Παρί Σ.Ζ.. – Μπαρτσελόνα. Η Παρί Σ.Ζ. στα εντός έδρας ευρωπαϊκά παραδοσιακά βγάζει αποφασιστικότητα και είναι σπάνιες οι γκέλες της. Η Μπαρτσελόνα έχει όπλα να αντιπαραθέσει. Εκτός του ότι είναι δύο επιθετικές ομάδες, τα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν προσφέρει πολλές φορές γκολ και θέαμα. Μπορεί να επιβεβαιωθεί και τώρα. Η απόδοση του συνδυαστικού Goal/Goal & Over 2,5 στο 1,95 είναι αποδεκτή.

Τα πάντα για το στοίχημα στο matchmoney.com.gr.

Έξι παιχνίδια στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας. Μένουμε στο Χαλ – Μίντλεσμπρο. Νίκη μετά από έξι το 3-1 στο Κάρντιφ για τη Χαλ, κάνει ότι μπορεί για τα πλέι οφ, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολο το έργο της. Με 2-0 τη Σουόνσι η Μίντλεσμπρο, όσο ζει ελπίζει για τα πλέι οφ. Ματς που δεν θα μείνει σαν κλασικό, έπαιξε για το αποτέλεσμα και το πήρε. Κρέμεται σε μια κλωστή, το έχουν το γκολ, επιλογή το αμφίσκορο στο 1.65.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Στη Λιγκ 1 της Αγγλίας υπάρχει ενδιαφέρον στο Πιτέρμπορο – Πορτ Βέιλ. Η γηπεδούχος κατέκτησε το Λιγκ Τρόφι για δεύτερη φορά στην ιστορία της μετά το συγκλονιστικό 2-1 επί της Γουίκομ. Ξέφυγε από τη ζώνη του υποβιβασμού μετά το 0-0 στην έδρα της Γουίγκαν η Πορτ Βέιλ. Άκρως αξιόμαχη κόντρα σε έναν δυνατό αντίπαλο. Κάτι κάνει τελευταία η Πορτ Βέιλ επιθετικά και είναι αναγκασμένη να ψάξει κάτι θετικό εδώ. Κορυφαία επίθεση της κατηγορίας η Πιτέρμπορο, θα έχει φτερά στα πόδια της μετά την κατάκτηση του Λιγκ Τρόφι. Επιλογή το Over 2,5 goals στο 1.60.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Ντόρτμουντ: Under 2,5 (απόδοση 1.90), 22:00
  • Παρί Σεν Ζερμέν – Μπαρτσελόνα: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.95), 22:00
  • Χαλ - Μίντλεσμπρο: Goal/Goal (απόδοση 1.65), 21:45
  • Πιτέρμπορο – Πορτ Βέιλ: Over 2,5 (απόδοση 1.60), 21:45
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ