BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Κυπελλικά φαβορί από την Αγγλία

Ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι στην έδρα της Λούτον για την Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2023
Ο Κόουλ Πάλμερ πανηγυρίζει γκολ της Τσέλσι στην έδρα της Λούτον για την Premier League | 30 Δεκεμβρίου 2023 @2023 ALASTAIR GRANT/AP IMAGES

Δύο φαβορί από τα αγγλικά κύπελλα βγάζει το πρόγραμμα της Τρίτης.

Μίντλεσμπρο – Τσέλσι. Ημιτελικός League Cup, πρώτο παιχνίδι, ακολουθεί ρεβάνς στο Λονδίνο. Η Τσέλσι φέτος δεν έχει Ευρώπη, στο πρωτάθλημα ζορίζεται, και εξαρχής έχει δώσει βάρος στα κύπελλα, αποκλείοντας στην πορεία της μέχρι εδώ Μπράιτον και Νιούκαστλ και συνεχίζοντας στην ίδια λογική και στο FA Cup, όπου το Σάββατο κέρδισε εύκολα με 4-0 την Πρέστον. Η Μίντλεσμπρο είναι μεν από τις καλά ονόματα της Championship, αλλά μέχρι εκεί. Ειδικά φέτος δεν έχει βρει ακόμη τον περσινό ρυθμό, έχει μόνιμα αρκετές απουσίες, ενώ έβγαλε μετριότατη εικόνα το διάστημα των εορτών, με τρεις ήττες στα τελευταία τέσσερα επίσημα.

Βρες εδώ τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος

Ντέρμπι – Μπράντφορντ. Παιχνίδι για το αγγλικό Λιγκ Τρόφι, φάση των 16. Το Λιγκ Τρόφι είναι ένα αγγλικό κύπελλο όπου συμμετέχουν μόνο οι ομάδες της League One και της League Two, συν κάποιες ομάδες U21 από την Premier και την Championship. Κι όπως είναι φυσικό, δεν έχει ούτε τη λάμψη ούτε τα χρήματα του League Cup, κι ακόμη περισσότερο του FA Cup. Έτσι, οι ομάδες δεν του δίνουν πολύ σημασία στην πρώτη του φάση, η οποία γίνεται σε ομίλους, αλλά όσο το πράγμα σοβαρεύει η προοπτική ενός τελικού στο Γουέμπλεϊ κι ενός τροπαίου αρχίζει και γίνεται δελεαστική.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στη League One αγωνίζεται πλέον η ιστορική Ντέρμπι Κάουντι, στη League Two η Μπράντφορντ και σαφώς η Ντέρμπι είναι δικαιολογημένα το φαβορί. Πέρα από τη δεδομένη ποιοτική ανωτερότητα, η Ντέρμπι είναι σε καλή κατάσταση, με ρεκόρ 8-1-1 τον τελευταίο ενάμιση μήνα. Ενώ αντίθετα η Μπράντφορντ φαίνεται ότι και φέτος θα μείνει στο ναι μεν αλλά, κάνοντας πολύ κακό εορταστικό πρόγραμμα (0-2-2) και προερχόμενη από δύο σερί ήττες, με τελευταία το οδυνηρό 2-4 από την Κρόουλι το Σάββατο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντέρμπι – Μπράντφορντ: 1 (απόδοση 1,60) 21:00
  • Μίντλεσμπρο – Τσέλσι: 2 (απόδοση 1,60) 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ