TIPS ΜΑΡΚΟ

Προγνωστικά στοιχήματος: Καμία φορά δεν αρκεί η φανέλα

Ο Πέδρο Γκερομέλ της Γκρέμιο σε ματς του Copa Sudamericana κόντρα στην Ντεπορτίβα Ουνιβερσιατάρια
Ο Πέδρο Γκερομέλ της Γκρέμιο σε ματς του Copa Sudamericana © 2021 DIEGO VARA/POOL VIA ASSOCIATED PRESS

Για τη δέκατη αγωνιστική της Serie B στη Βραζιλία η Βάσκο ντα Γκάμα κοντράρεται με τη Γκρέμιο σε μια αναμέτρηση με έντονο άρωμα Brasileirao. Ποντάρισμα στο 2.65.

Η δράση στη Λατινική Αμερική συνεχίζεται με αμείωτο το ενδιαφέρον, την ώρα που στην Ευρώπη έχουμε δράση στο Nations League και στο μπαράζ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ που θα διεξαχθεί το φθινόπωρο. Στο αποψινό πρόγραμμα διεξάγονται τρεις αναμετρήσεις από τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της Βραζιλίας.

Δεσπόζει το Βάσκο ντα Γκάμα - Γκρέμιο που διεξάγεται στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής. Η Βάσκο είναι δεύτερη με 17 βαθμούς και στο -5 από την πρωτοπόρο Κρουζέιρο μετά από εννιά ματς, ενώ στο ίδιο διάστημα η Γκρέμιο έχει συγκεντρώσει 13 βαθμούς, είναι πέμπτη και απέχει 2 βαθμούς από τέταρτη Σπορτ Ρεσίφε που είναι η τελευταία θέση της ανόδου.

Πρόκειται για μια αναμέτρηση με έντονο άρωμα Brasileirao, αφού αμφότερες λόγω της δυναμικής και του κόσμου τους θεωρούνται ομάδες της Α’ κατηγορίας. Η Βάσκο δεν δείχνει διατεθειμένη να μείνει στη Serie B, ανεβαίνει παιχνίδι με παιχνίδι, ποντάρει πολλά στον κόσμο της και στην έδρα της και τα ματς γίνονται σχεδόν κάθε φορά sold out. Πόσω μάλλον το αποψινό κόντρα σε μια δυνατή ομάδα όπως η Γκρέμιο.

Η οικοδέσποινα ρολάρει και είναι αρκετά πειστική το τελευταίο διάστημα, δείχνει να βρίσκει τα πατήματά της και σταδιακά να βελτιώνεται επιθετικά. Πήρε πιο άνετα το 2-0 επί της Μπρούσκε ενώ προερχόταν από οριακά αποτελέσματα και δύο 1-0 στη σειρά πριν το 0-0 με τη Γκουαρανί. Μετράει τέσσερις σερί εντός έδρας νίκες, σε καμία δεν δέχτηκε γκολ.

Η Γκρέμιο είναι έξω από τα νερά της, η φανέλα της δεν είναι αρκετή σ’ αυτή την κατηγορία, το βάρος της φανέλας δεν φέρνει νίκες, το έχουμε δει πόσο έχει ταλαιπωρηθεί η Κρουζέιρο. Η πίεση είναι μεγάλη λόγω του ρόστερ που υπάρχει στους παίκτες, αλλά κυρίως στον Ρόζερ Μασάδο. Η διοίκηση τον στηρίζει, αλλά ο ίδιος ξέρει βαθιά μέσα του πως μια ήττα σήμερα θα φέρει και το διαζύγιο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Γκρέμιο είναι στο ψάξιμο και με περίεργο κλίμα, η κατάσταση στη Βάσκο είναι πιο ήρεμη και αυτή την περίοδο σε πείθει περισσότερο, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που το ματς διεξάγεται εντός έδρας. Στο 2.65 ο άσος.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βάσκο ντα Γκάμα - Γκρέμιο: 1 (απόδοση 2.65), 02:00
TAGS TIPS ΜΑΡΚΟ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ