TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ προγνωστικά: Δύο επιλογές από το Nations League

Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς με την Εθνική Σερβίας σε αναμέτρηση κόντρα στην Πορτογαλία στο Λουζ
Ο Αλεξάντερ Μίτροβιτς με την Εθνική Σερβίας © 2022 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Ο Τσάρλυ ρίχνει το βάρος στο σημερινό πρόγραμμα του Nations League και ποντάρει σε δύο επιλογές

Στη Σεβίλλη θα υποδεχτούν οι Ισπανοί τους Πορτογάλους (21:45 NOVASPORTS 2 , LIVE από το SPORT24) για τον δεύτερο όμιλο της πρώτης κατηγορίας για το Nations League.

Οι ομάδες που συμπληρώνουν τον όμιλο είναι η Ελβετία και η Τσεχία. Τόσο για τον Ενρίκε, όσο και για τον Φερνάντο Σάντος, τα παιχνίδια για το Nations αποτελούν μία ευκαιρία για να ετοιμάσουν τα πλάνα τους, να σιγουρευτούν για την ομάδα που θα επιλέξουν στο Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ. Οι Πορτογάλοι στάθηκαν τυχεροί.

Η κλήρωση έβγαλε τελικό πρόκρισης στην Ρώμη, όμως η νίκη της Βόρειας Μακεδονίας στην έδρα της Ιταλίας τα έφερε όλα ευνοϊκά. Χρειαζόταν να κερδίσουν στην έδρα τους την Βόρεια Μακεδονία κάτι που το έκαναν και πήραν το πολυπόθητο εισιτήριο.

Η μπάλα στους Ισπανούς θα ψάξει τις στιγμές της η Πορτογαλία.

Οι Ισπανοί ήταν στον όμιλο μας και σ’ ένα σημαντικό βαθμό η νίκη που πέτυχε η Εθνική μας στο ΟΑΚΑ επι της Σουηδίας τούς βοήθησε να πάρουν την πρώτη θέση στον όμιλο. Ο Ενρίκε δουλεύει ένα ποδόσφαιρο κατοχής, έχει εκπαιδεύσει τους παίκτες του σε μία συγκεκριμένη φιλοσοφία. Ένα ποδοσφαιρικό σχέδιο που τους έφερε στα ημιτελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και στον τελικό του Nations.

Οι Ισπανοί έχουν μία κυκλοφορία μπάλας που θυμίζει σύλλογο και είναι μία καλή δουλεμένη ομάδα. Πιστεύω όμως πως δεν τους ταιριάζουν αντίπαλοι που έχουν κοντά τις γραμμές τους και δεν χάνουν εύκολα την συνοχή τους, όπως η Πορτογαλία του Σάντος. Μην ξεχνάμε πως ακόμα και η δική μας Εθνική ομάδα με ένα ποδόσφαιρο καθαρά αμυντικό και χωρίς να μπορούμε να τους βάλουμε προβλήματα στην άμυνα τούς κόντραρε και στα δύο παιχνίδια που παίξαμε για τα προκριματικά. Πήραμε μάλιστα ισοπαλία στο εκτός έδρας παιχνίδι με 1-1, χάσαμε οριακά 0-1 στο ΟΑΚΑ.

Οι Πορτογάλοι ξεκάθαρα, έχουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο, δεν θα έχουν καμία στεναχώρια που την μπάλα θα την έχουν οι Ισπανοί, θα προσπαθήσουν να κλείσουν τους χώρους και να χτυπήσουν στις στιγμές που τους αναλογούν με μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, από ό,τι οι αντίπαλοι τους. Ψηλά το διπλό, προσφέρει μία δίκαιη διπλή ευκαιρία. Το Χ2 στο 1.75 στον μέσο όρο των εταιριών.

Τους έδωσε άλλον αέρα ο Στοΐκοβιτς

Για τον τέταρτο όμιλο στην δεύτερη κατηγορία η Σερβία θα υποδεχτεί την Νορβηγία (21:45 NOVASPORTS 4 , LIVE από το SPORT24 ) σε έναν όμιλο μαζί με τη Σουηδία και τη Σλοβενία.

Μετά τον σκληρό αποκλεισμό στον εντός έδρας μπαράζ με τη Σκωτία για το Ευρωπαϊκό του 2020, που τελικά έγινε το ‘21, η ομοσπονδία έληξε την συνεργασία της με τον Τουμπάκοβιτς και τη θέση του ανέλαβε ο εμβληματικός Στοΐκοβιτς. Μια κίνηση που από την πρώτη ημέρα έφερε ενθουσιασμό. Πράγματι ο Ντράγκαν Στοΐκοβιτς έφερε άλλον αέρα ενέπνευσε τα αστέρια που έχει στην διάθεση του και κατάφερε με ένα ρεκόρ 6-2-0 να πάει την Εθνική Σερβίας στο Μουντιάλ.

Οι Σέρβοι μάλιστα πήραν την απευθείας πρόκριση χάρη στην επική ανατροπή στην Πορτογαλία . Τη Νορβηγία την ανέλαβε ο πιο πετυχημένος Νορβηγός προπονητής, Σολμπάκεν, έχοντας την ελπίδα, τη φιλοδοξία να αξιοποιήσει την εποχή Χάαλαντ και να πάει τη Νορβηγία σε κάποια μεγάλη διοργάνωση.

Προγνωστικά στοιχήματος

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν τα κατάφερε, ασφαλώς και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, που τα εισιτήρια είναι 24, δίνει περισσότερες πιθανότητες. Το ρόστερ πάντως των Σέρβων είναι πιο ποιοτικό, ο άσος πτωτικός άνοιξε στο 2.30 και πλέον βρίσκεται στα όρια του 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισπανία - Πορτογαλία: Χ2 (απόδοση 1.75), 21:45
  • Σερβία - Νορβηγία: 1 (απόδοση 2.10), 21:45
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ