ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η σταθερή άμυνα της Λάτσιο και το 1.85 στο Τουλούζ - Λιόν

Ο Ντανίλο Κατάλντι της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023
Ο Ντανίλο Κατάλντι της Λάτσιο πανηγυρίζει γκολ κόντρα στη Ρόμα για τη Serie A 2022-2023 στο "Ολίμπικο", Ρώμη | Κυριακή 19 Μαρτίου 2023 © 2023/GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Σπέτσια - Λάτσιο και Τουλούζ- Λιόν από τη Serie A και τη Ligue 1 αντίστοιχα.

Η Λάτσιο εννιά αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν βρίσκεται στο +7 από την πέμπτη θέση και κρατάει γερά ένα εισιτήριο για το επόμενο Champions League. Η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι κέρδισε την προηγούμενη αγωνιστική με 2-1 τη Γιουβέντους στο Ολίμπικο και συμπλήρωσε επτά σερί ματς χωρίς ήττα, έχοντας απολογισμό έξι νίκες και μία ισοπαλία. Το εντυπωσιακό σε αυτά τα επτά παιχνίδια είναι ότι δέχθηκε μόλις ένα γκολ, αυτό από τους μπιανκονέρι.

Απόψε, η Λάτσιο παίζει στην έδρα της Σπέτσια και δικαιολογημένα είναι το απόλυτο φαβορί σε τιμές λίγο πάνω από το 1.80 (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Η Σπέτσια παλεύει για την παραμονή της και στις 11 προηγούμενες αγωνιστικές έχει κάνει μόλις μία νίκη, παραδόξως απέναντι στην Ιντερ. Η ομάδα του Λεονάρντο Σέμπλιτσι πάντως, κατάφερε να μαζέψει επτά βαθμούς στα τελευταία έξι ματς, παίρνοντας μεταξύ άλλων ισοπαλίες στο Ούντινε και τη Φλωρεντία.

Πέρυσι και πρόπερσι, η Λάτσιο πέρασε νικηφόρα από το “Αλμπέρτο Πίκο” με σκορ 2-1 και 4-3. Πολύ πιθανό να τριτώσει το καλό φέτος, δεδομένου ότι οι λατσιάλι βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην καλύτερή τους φόρμα. Άλλωστε, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είναι πλέον η κορυφαία άμυνα της Serie A με 20 γκολ παθητικό και παίζει κόντρα στην τρίτη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Ευκαιρία λοιπόν για τη Λάτσιο να κάνει ακόμη ένα μεγάλο βήμα τετράδας. Για όποιον θέλει να ρισκάρει, το διπλό παίζεται και με No/Goal στο 2.85, δεδομένου ότι οι λατσιάλι μετρούν 9/12 στις τελευταίες αγωνιστικές και ειδικά εκτός έδρας, έχουν δεχθεί μόλις ένα γκολ στα έξι πιο πρόσφατα ματς με Σασουόλο, Βερόνα, Σαλερνιτάνα, Νάπολι, Μπολόνια και Μόντσα.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στη Ligue 1, το πρόγραμμα ανοίγει με την αναμέτρηση της Τουλούζ κόντρα στη Λιόν (22:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24). Η ομάδα του Λοράν Μπλαν, μετά την αποτυχία στο κύπελλο, όπου αποκλείστηκε από τη Ναντ, στα ημιτελικά, κέρδισε 3-1 με ανατροπή τη Ρεν και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η Ολιμπίκ μείωσε τη διαφορά της στο -5 από την πεντάδα κι αν κερδίσει απόψε, αφενός θα προσπεράσει τη Ρεν, αφετέρου θα μειώσει στο -2 από την πέμπτη Λιλ, που φιλοξενεί την Κυριακή τη Μονπελιέ. Η αλήθεια βέβαια είναι, πως η Λιόν σε κανένα σημείο της σεζόν δεν έχει βρει ένα μίνιμουμ σταθερότητας. Είναι χαρακτηριστικό πως πριν τις δύο μεγάλες νίκες με Παρί και Ρεν, πέταξε βαθμούς κόντρα σε Ναντ, Λοριάν και Οσέρ, παιχνίδια δηλαδή που θεωρητικά έπρεπε να πάρει.

Από την άλλη, η Τουλούζ είναι άνετη βαθμολογικά, αφού βρίσκεται στο +12 από την επικίνδυνη ζώνη. Γενικά, η ομάδα του Φιλίπ Μοντανιέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, μετά την ιστορική πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου, με 2-1 επί της Ανεσί. Μάλιστα, στο πρωτάθλημα κέρδισε και τη Μονπελιέ εκτός έδρας με το ίδιο σκορ, παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με ροτέισον.

Από τη μία λοιπόν, έχουμε τη Λιόν η οποία θα κατέβει μόνο για τη νίκη μήπως και πλησιάσει ακόμη περισσότερο την πεντάδα και από την άλλη την Τουλούζ, η οποία δεν έχει κανέναν λόγο να παίξει με σκοπιμότητα. Στο 1.85 το combo Goal/Goal και Over 2,5, το οποίο επαληθεύτηκε και στις έξι προηγούμενες συναντήσεις τους στην έδρα της Τουλούζ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπέτσια – Λάτσιο: 2 & No/Goal (απόδοση 2.85), 21:45
  • Τουλούζ – Λιόν: Goal/Goal & Over 2,5 (απόδοση 1.85), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ