ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η σοκαρισμένη Μπαράκας και τα "Χ" της Άρσεναλ

Ο Κάρλος Τέβες κατά την παρουσίασή του στον πάγκο της Ροσάριο Σεντράλ
Ο Κάρλος Τέβες κατά την παρουσίασή του στη Ροσάριο Σεντράλ © 2022 FRANCO TROVATO/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τα παιχνίδια Αρσεναλ Σαραντί - Ροσάριο και Μπαράκας Σεντράλ - Πατρονάτο για το πρωτάθλημα της Αργεντινής.

Με δύο αναμετρήσεις συνεχίζεται τα ξημερώματα το πρωτάθλημα της Αργεντινής. Στην Αβεγιανέδα η Αρσεναλ Σαραντί υποδέχεται τη Ροσάριο του Κάρλος Τέβες (27/07 02:00 Live από το SPORT24).

Η Ροσάριο βρίσκεται στο καλύτερό της σημείο μέσα στη σεζόν, αφού στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές μάζεψε επτά βαθμούς. Μάλιστα, στο πρώτο clasico με τον Τέβες στον πάγκο, κέρδισε 1-0 τη Νιούελς, έστω και με δόση τύχης, αφού η αντίπαλος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες.

Στον αντίποδα, η Αρσεναλ Σαραντί είναι ο ορισμός της σκληροτράχηλης ομάδας. Το ποιοτικό της ταβάνι είναι περιορισμένο, όμως είναι μαχητική και παλεύει όλα τα παιχνίδια με νύχια και δόντια.

Ξεκίνησε το πρωτάθλημα χάνοντας με 2-1 στο Μπομπονέρα από την Μπόκα, έκτοτε όμως είναι αήττητη εδώ και οκτώ αγωνιστικές, μετρώντας σε αυτό διάστημα έξι ισοπαλίες και δύο νίκες.

Στα τελευταία δύο παιχνίδια της, έφερε 1-1 με τη Ρασίνγκ εκτός έδρας και 1-1 με την Πλατένσε εντός. Μόνο η Σαν Λορέντζο έχει περισσότερες ισοπαλίες (7) από την Αρσεναλ Σαραντί φέτος. Σε τιμές τριπλασιασμού να συνεχίσει το σερί της και να φέρει ακόμη ένα Χ.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Στο στρατόπεδο της Μπαράκας Σεντράλ έχουν να διαχειριστούν το σοκ της παραίτησης του τεχνικού Μπέρτι, του ανθρώπου δηλαδή που αναμόρφωσε την ομάδα (27/07 02:00 Live από το SPORT24).

Η διοίκηση έχει ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση διάδοχης κατάστασης. Μέχρι πάντως να βρεθεί αντικαταστάτης, την ευθύνη θα αναλάβει ως υπηρεσιακός ο τεχνικός της β' ομάδας, Σέρχιο Ράμος.

Η Πατρονάτο προέρχεται από δύο κολλητές νίκες, 3-1 εκτός έδρας επί της Σέντραλ Κόρδοβα και 1-0 εντός εντός έδρας επί της Τίγκρε. Έχει λοιπόν την ψυχολογία και το μομέντουμ να εκμεταλλευτεί την αναστάτωση που επικρατεί στο εσωτερικό της Μπαράκας Σεντράλ για να διεκδικήσει απόψε αποτέλεσμα στο Μπουένος Άιρες.

Το ενδεχόμενο να μη χάσει η Πατρονάτο, δηλαδή η διπλή ευκαιρία (Χ2) προσφέρεται στο 1.45. Αν ζητήσουμε παράλληλα και το Over 1,5, το οποίο έχει επαληθεύσει φέτος η Μπαράκας Σεντράλ και στα εννιά παιχνίδια της, χτίζουμε απόδοση πάνω από 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρσεναλ Σαρνατί – Ροσάριο: Χ (απόδοση 3.05), 02:00
  • Μπαράκας Σεντράλ – Πατρονάτο: Χ2 & Over 1,5 (απόδοση 2.12), 02:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ