TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η Σίτι βρήκε φόρμα την κατάλληλη στιγμή

Οι Χάλαντ και Ακάντζι πανηγυρίζουν γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη | 6 Μαρτίου 2024
Οι Χάλαντ και Ακάντζι πανηγυρίζουν γκολ της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Κοπεγχάγη | 6 Μαρτίου 2024 @2024 DAVE THOMPSON/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα της Τετάρτης και επιλέγει μία δυάδα από το Champions League και το κύπελλο Πορτογαλίας.

Οι… γιγαντομαχίες στο Champions League συνεχίζονται, Μάντσεστερ Σίτι και Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αφήσει στη μέση τη δουλειά, το 3-3 του Μπερναμπέου ήταν τόσο χορταστικό όσο δείχνει και το σκορ. Η ομάδα του Γκουαρδιόλα στο κατάλληλο χρονικό διάστημα βρήκε φόρμα, πέρασε στην κορυφή και της Premier League.

Ο Χάαλαντ επέστρεψε στα γκολ, όπως και ο Ντοκού, όλοι όσοι είχαν προβλήματα τραυματισμών τα ξεπέρασαν, ο Καταλανός τεχνικός μπορεί να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Η Ρεάλ θα πρέπει να… καμουφλάρει το πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας, ο Τσουαμενί που έπαιξε δίπλα στον Ρούντιγκερ στο πρώτο ματς, συμπλήρωσε κάρτες και θα απουσιάσει, λείπει και ο Αλάμπα, Νάτσο και Μιλιτάο είναι οι λύσεις. Η Σίτι στα τελευταία 7 ματς κόντρα στους "μερένγκες" τρέχει ρεκόρ 4-2-1, έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι.

Σε περίεργο… φεγγάρι η Πόρτο

Στην Πορτογαλία, διεξάγεται η ρεβάνς του 2ου ημιτελικού του Κυπέλλου, ανάμεσα σε Πόρτο και Γκιμαράες. Οι "δράκοι" που έχουν τεθεί εδώ και καιρό εκτός διεκδίκησης τίτλου, επικράτησαν 1-0 στην πρώτη αναμέτρηση και είναι αδιαμφισβήτητο φαβορί για την πρόκριση στον τελικό, εκεί όπου περιμένει η Σπόρτινγκ.

Υπάρχει μια αναστάτωση στην ομάδα του Κονσεϊσάο, Χάιμε και Σάντσες τέθηκαν εκτός αποστολής λόγω ελλιπούς συγκέντρωσης στην προπόνηση, την ώρα που ο Εβανίλσον (φορ, 11 γκολ) είναι τιμωρημένος. Η Γκιμαράες πριν μία εβδομάδα επικράτησε 2-1 στο "Ντραγκάο" για το πρωτάθλημα, έσπασε το αρνητικό σερί 11 ηττών από την Πόρτο και αυτό το αποτέλεσμα, την κάνει να πιστεύει σε ανατροπή, όσο δύσκολο κι αν είναι.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Σίτι δίνει την αίσθηση πως είναι ξανά στα καλά της, ο Γκουαρδιόλα έχει πολλές επιλογές, η Ρεάλ θα πρέπει να ανταπεξέλθει στην πίεση που λογικά θα της βάλουν οι γηπεδούχοι. Θεωρώ πως υπάρχει και φέτος διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων, ίσως λιγότερη από πέρυσι, αλλά και πάλι οι "πολίτες" έχουν τον πρώτο λόγο. Αυτά τα ματς πάντα ανοίγουν, ειδικά αν μπαίνει νωρίς το πρώτο γκολ, επιλέγω 1 & Goal/Goal.

Όπως έχει εξελιχθεί η σεζόν, μόνο το Κύπελλο μπορεί να δώσει έναν τόνο αισιοδοξίας για την Πόρτο. Έχει και το υπέρ της σκορ από το πρώτο ματς, η Γκιμαράες είναι αυτή που πρέπει να ρισκάρει. Combo λύση και εδώ, 1 & Goal/Goal.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Σίτι - Ρεάλ Μαδρίτης: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.85), 22:00
  • Πόρτο - Γκιμαράες: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.35), 22:15
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ