ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η φόρμα του Έιμπραχαμ και η ποιότητα του Παγέτ

Ο Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρόμα - Ουντινέζε
Ο Έιμπραχαμ πανηγυρίζει γκολ του στο Ρόμα - Ουντινέζε © 2021 GREGORIO BORGIA/AP IMAGES

Παιχνίδι παγίδα για τη Μαρσέιγ με τη Σεντ Ετιέν, τέσσερις ημέρες πριν το πρώτο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε εξαιρετική φόρμα ο Τάμι Έιμπραχαμ, οδηγεί τη Ρόμα στην ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Μαρσέιγ ήταν να παίξει το Σάββατο εκτός έδρας με τη Σεντ Ετιέν, ωστόσο το παιχνίδι της για την 30η αγωνιστική της Ligue 1 μετατέθηκε για την Κυριακή λόγω της κακοκαιρίας στην κεντρική Γαλλία (16:00 Live από το SPORT24). Αρχής γενομένης λοιπόν από απόψε, η αντίπαλος του ΠΑΟΚ στα προημιτελικά του Conference League, θα δώσει επτά αγώνες σε 21 ημέρες.

Σεντ Ετιέν - Μαρσέιγ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Το πρόγραμμα των Μασσαλών είναι πολύ δύσκολο, αφού ενδιάμεσα στα ματς με τον ΠΑΟΚ φιλοξενούν τη Μονπελιέ και μετά τη ρεβάνς στην Τούμπα παίζουν εκτός έδρας με την Παρί Σεν Ζερμέν. Είναι λοιπόν προφανές, πως για την ομάδα του Χόρχε Σαμπάολι, είναι απαραίτητο να ξεκινήσει δυναμικά τον Απρίλιο, πριν πέσει στα βαθιά. Άλλωστε, η μάχη με τις Ρεν και Νις για την έξοδο στο Champions League μαίνεται, συνεπώς δεν υπάρχουν περιθώρια για απώλειες.

Βέβαια, η Σεντ Ετιέν είναι βελτιωμένη με τον Ντιπρά στον πάγκο. Από εκεί που ήταν τελευταία και καταϊδρωμένη, έχει βάλει δύο ομάδες από κάτω, τρέχοντας ρεκόρ 4-3-1 στα οχτώ προηγούμενα παιχνίδια της, όπου έχασε μόνο στο Παρίσι από την Παρί.

Γενικά, η Σεντ Ετιέν έχει σκληρύνει μετά την αλλαγή προπονητή και το έργο της Μαρσέιγ δεν αναμένεται εύκολο. Με δεδομένο ότι λείπει ο Μίλικ, η Ολιμπίκ θα χρειαστεί οπωσδήποτε μία μεγάλη εμφάνιση από τον ηγέτη της, τον Ντιμιτρί Παγέτ. Ο 35χρονος άσος έπαιξε για τέσσερα χρόνια με τη φανέλα της Σεντ Ετιέν και ασφαλώς γνωρίζει πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο Ζοφρουά Γκισάρ.

Ο Παγέτ έχει φέτος μοιράσει εννιά ασίστ στη Ligue 1, λιγότερες δηλαδή μόνο από τους Μέσι, Εμπαπέ και Μπουριζό (Ρεν). Επίσης, σε 20 παιχνίδια απέναντι στη Σεντ Ετιέν έχει δώσει επτά τελικές πάσες. Στο 3.50 να δώσει άλλη μία απόψε.

Σαμπντόρια - Ρόμα: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενδιαφέρον ειδικό στοίχημα προκύπτει και από το παιχνίδι της Ρόμα στη Γένοβα με τη Σαμπντόρια (19:00 Cosmote Sport 3HD, Live από το SPORT24) για την 31η αγωνιστική της Serie A. Το σύνολο του Ζοσέ Μουρίνιο προέρχεται από το επιβλητικό 3-0 επί της Λάτσιο στο Derby della Capitale και θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, αφού κυνηγάει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Ο παίκτης που κάνει ξεκάθαρα τη διαφορά φέτος στη Ρόμα είναι ο Τάμι Έιμπραχαμ. Ο διεθνής Αγγλος φορ έχει πετύχει 15 γκολ στο πρωτάθλημα και είναι τρίτος σκόρερ πίσω από τους Ιμόμπιλε και Βλάχοβιτς.

Ο πρώην άσος της Τσέλσι άνοιξε τον δρόμο για τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο, σκοράροντας δύο φορές (1', 22'), ενώ ήταν καθοριστικός και στην πρόκριση επί της Φιτέσε στο Conference League, ισοφαρίζοντας σε 1-1 στο 90'. Γενικά, τα γκολ του Έιμπραχαμ είναι κομβικά και χαρίζουν βαθμούς στους "τζαλορόσι". Υπενθυμίζεται ότι πέτυχε το νικητήριο τέρμα τόσο στο 1-0 επί της Σπέτσια εκτός έδρας όσο και στο 1-0 επί της Αταλάντα στο Ολίμπικο.

Απέναντι στην ευάλωτη άμυνα της Σαμπντόρια, η οποία σε 15 εντός έδρας ματς φέτος έχει κρατήσει το μηδέν μόλις δύο φορές, ο φορμαρισμένος Έιμπραχαμ λογικά θα βρει στιγμές για να γίνει απειλητικός. Στο 2.30 το anytime του άσου της Ρόμα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Ετιέν – Μαρσέιγ: Παγέτ Ασίστ (απόδοση 3.50), 16:00
  • Σαμπντόρια – Ρόμα: Έιμπραχαμ Να Σκοράρει (απόδοση 2.30), 19:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ