XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Αδικείται από τη βαθμολογία της η Αθλέτικ

Οι παίκτες της Αθλέτικ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βαλένθια για το Copa del Rey 2021-2022 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2022
Οι παίκτες της Αθλέτικ πανηγυρίζουν γκολ που σημείωσαν κόντρα στη Βαλένθια για το Copa del Rey 2021-2022 στο "Σαν Μαμές", Μπιλμπάο | Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2022 © 2022 ALVARO BARRIENTOS/ASSOCIATED PRESS

Τα xGoals μας δείχνουν το δρόμο και βγάζουν σημεία από τη La Liga και τη Ligue 1.

Πέντε παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα στη La Liga. Η αρχή γίνεται με την αναμέτρηση της Αθλέτικ Μπιλμπάο κόντρα στην Έλτσε (15:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24), όπου ο άσος είναι γκράντε φαβορί σε τιμές κάτω του 1.50.

Η Αθλέτικ βρίσκεται στην όγδοη θέση της βαθμολογίας, στο -7 από την έκτη θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο στο Conference League. Με δεδομένο μάλιστα, ότι την επόμενη αγωνιστική έχει δύσκολη έξοδο στην έδρα της 7ης Βιγιαρεάλ, είναι απαραίτητο να κερδίσει απόψε για να παραμείνει ζωντανή στη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Μπιλμπάο - Έλτσε: Προγνωστικά και Ανάλυση

Η Μπιλμπάο, βάσει xGoals είναι από τις πιο αδικημένες ομάδες του πρωταθλήματος. Τα xPoints των Βάσκων είναι 48,09, θα μπορούσαν δηλαδή να είχαν κερδίσει μέχρι και επτά βαθμούς παραπάνω από τους 41 που έχουν μέχρι στιγμής. Με βάση τα xPoints, η ομάδα του Μαρθελίνο θα έπρεπε να είναι στην πρώτη πεντάδα.

Πριν τη διακοπή, η Μπιλμπάο σφυροκόπησε τη Χετάφε, αλλά τελικά κόλλησε στο 1-1 σε παιχνίδι με xGoals 2,64-0,56. Γενικά, η Αθλέτικ δημιουργεί πολλές ευκαιρίες στο Σαν Μαμές. Πριν το παιχνίδι με τη Χετάφε, είχε προηγηθεί το 3-1 επί της Λεβάντε με xGoals 3,49-0,55 και το 4-0 επί της Σοσιεδάδ στο ντέρμπι των Βάσκων, με xGoals 3,09-0,53!

Βλέπουμε δηλαδή, ότι η Μπιλμπάο στα τελευταία τρία παιχνίδια της εντός έδρας ήταν απόλυτα κυριαρχική. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και απόψε απέναντι στην Έλτσε, δεδομένου μάλιστα ότι πήρε και ανάσες, αφού μεσολάβησε το παράθυρο των εθνικών.

Αν σε όλα τα παραπάνω, συμπεριλάβουμε και όσα συνέβησαν την τελευταία αγωνιστική της περσινής περιόδου, τότε ο άσος αποτελεί ξεκάθαρη επιλογή. Υπενθυμίζεται, ότι πέρυσι, η Μπιλμπάο πήγε με εναλλακτική σύνθεση στην έδρα της Έλτσε, στην τελευταία στροφή του πρωταθλήματος. Η Έλτσε πήρε το ματς και έμεινε στην κατηγορία, εκμεταλλευόμενη την γκέλα της Ουέσκα.

Εν ολίγοις, υπάρχουν και... χρωστούμενα από πέρυσι, συνεπώς για όποιον ψάχνει στήριγμα, ο άσος του 1.50 προκρίνεται, αφού η Έλτσε έχει και μία σχετική απόσταση ασφαλείας (+6) από την επικίνδυνη ζώνη. Ασφαλώς, παίζεται και σε combo με το Over 1,5 στο 1.80, αφού η Μπιλμπάο με βάση τα xGoals δημιουργεί στα τελευταία παιχνίδια της εντός έδρας φάσεις για πάνω από ένα τέρμα.

Μονπελιέ - Μπρεστ: Προγνωστικά και Ανάλυση

Ενδιαφέρον παιχνίδι στοιχηματικά είναι και το Μονπελιέ – Μπρεστ για τη Ligue 1 (16:00 Live από το SPORT24). Η Μονπελιέ πριν τη διακοπή πήρε μία ηρωική νίκη στην Μπορντό με 2-0, παρότι έπαιξε με σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με εννιά παίκτες!

Απόψε, έχει ευκαιρία να επιστρέψει στις νίκες και εντός έδρας, μετρά από τρία ματς. Η Μονπελιέ έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα στο Mosson, παίζοντας κατά σειρά με Λιλ (0-1), Ρεν (2-4) και Νις (0-0). Στο τελευταίο πάντως ματς με τη Νις ήταν ανώτερη και άξιζε τη νίκη με βάση τα xGoals (2,65-0,66).

Η Μπρεστ από τη μεριά της, είναι πολύ χλωμή το τελευταίο διάστημα. Φαίνεται σαν να έχει επαναπαυτεί στο +8 που έχει χτίσει από την επικίνδυνη ζώνη. Είναι ενδεικτικά τα νούμερά της στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Έχασε εκτός έδρας από την ντεφορμέ Ανζέ, που μετρούσε επτά σερί ήττες, με 1-0 σε ματς με xGoals 1,20-0,56. Συνετρίβη 1-4 εντός έδρας από τη Μαρσέιγ με xGoals 0,42-1,95. Κέρδισε τυχερά 1-0 στη Λανς με xGoals 1,83-0,37 και ηττήθηκε στην έδρα της 1-0 από τη Λοριάν με xGoals 0,21-2,17.

Συμπερασματικά, η Μπρεστ στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές, δηλαδή σε πάνω από 360 λεπτά, είχε συνολικά μόλις 1,56 xGoals. Απέναντι στην πενιχρή δημιουργία της Μπρεστ, η Μονπελιέ με τον 19χρονο φορμαρισμένο φορ Γουαχί (8 γκολ) και τον καλό 23χρονο εξτρέμ Μαβιντίντι (8 γκολ) μπορεί να επιβεβαιώσει τον άσο του 2.18.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αθλέτικ Μπιλμπάο – Έλτσε: 1 & Οver 1,5 (απόδοση 1.80), 15:00
  • Μονπελιέ – Μπρεστ: 1 (απόδοση 2.18), 16:00
TAGS XGOALS BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ