ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η φόρμα των Μπουανγκά και Πλεά και ο Βλάχοβιτς

Ο άσος της Γκλάντμπαχ, Αλασάν Πλεά πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν σε αγώνα της Bundesliga
Ο άσος της Γκλάντμπαχ, Αλασάν Πλεά πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στην Μπάγερν © 2022 MARTIN MEISSNER/ASSOCIATED PRESS

Τρεις προτάσεις με ειδικά στοιχήματα από τα παιχνίδια της Σεντ Ετιέν με την Μπρεστ, της Γιουβέντους με την Μπολόνια και της Γκλάντμπαχ με την Κολωνία.

Η Σεντ Ετιέν, πάνω που είχε βρει μία σκληράδα και ένα μίνιμουμ αμυντικής σταθερότητας, δέχθηκε καταιγισμό τερμάτων στα δύο τελευταία παιχνίδια της. Πρώτα έχασε με 4-2 εντός έδρας από τη Μαρσέιγ και εν συνεχεία με 6-2 εκτός έδρας από τη Λοριάν, που είχε τη χειρότερη επίθεση στη Ligue 1.

Φυσικά, η συντριβή από τη Λοριάν προκάλεσε την έντονη αντίδραση των οργανωμένων οπαδών, οι οποίοι περίμεναν την επιστροφή της αποστολής για να διαμαρτυρηθούν και να αποδοκιμάσουν.

Προγνωστικά Γαλλία: Ζητείται αντίδραση

Η πίεση ασφαλώς είναι μεγάλη, διότι η ιστορική Σεντ Ετιέν κινδυνεύει σοβαρά με υποβιβασμό, ευρισκόμενη στη 18η θέση, έναν βαθμό πίσω από τη 17η Κλερμόν και δύο μπροστά από τη 19η Μπορντό. Φυσικά το παιχνίδι με τη σωσμένη Μπρεστ είναι must win (18:00 Novasports 2HD, Live από το SPORT24) για την ομάδα του Πασκάλ Ντιπρά, ο οποίος αναμένεται να βασιστεί ξανά στη φόρμα του Ντενίς Μπουανγκά.

Ο άσος από την Γκαμπόν σημείωσε τέσσερα γκολ στις έξι προηγούμενες αγωνιστικές και έφτασε τα επτά φέτος. Μάλιστα, στα δύο πιο πρόσφατα ματς με τη Λοριάν και τη Μαρσέιγ, άνοιξε το σκορ, βρίσκοντας δίχτυα στο πρώτο δεκάλεπτο.

Ο Μπουανγκά έχει σκοράρει τέσσερις φορές στο παρελθόν, κόντρα στην Μπρεστ. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει καλύτερη επίδοση. Σε τιμές τριπλασιασμού το anytime του 27χρονου άσου.

Προγνωστικά Ιταλία: Κάνει τη διαφορά ο Βλάχοβιτς

Στη Serie A, η Γιουβέντους υποδέχεται την Μπολόνια και θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα για την τετράδα (17:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Η Γιούβε έχει χάσει μόνο από την Ιντερ στις τελευταίες 18 αγωνιστικές, μετρώντας πέντε νίκες στις έξι πιο πρόσφατες.

Η Μπολόνια, μετά το 0-0 στο Σαν Σίρο με τη Μίλαν, κέρδισε 2-0 τη Σαμπντόρια και βρίσκεται σε απόσταση ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη. Οι ροσομπλού παίζουν πλέον μόνο για το γόητρό τους και τον προπονητή τους, τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς, που περνάει νέα περιπέτεια με την υγεία του.

Η Γιουβέντους πάντως διατηρεί εξαιρετική παράδοση κόντρα στην Μπολόνια. Μετράει οχτώ σερί νίκες εναντίον της εντός έδρας για το πρωτάθλημα, από το 2012/13 και μετά και 11 διαδοχικές ανεξαρτήτως έδρας από τη σεζόν 2016/17. Η "γηραιά κυρία" έχει να χάσει από την Μπολόνια από το 2011. Έκτοτε το ρεκόρ είναι 16-3-0!

Φυσικά, ο άσος παίζει πολύ χαμηλά, στο 1.35, ωστόσο μπορεί να ανέβει πάνω από το 2.25 αν βάλει τουλάχιστον ένα γκολ ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Ο Σέρβος φορ έχει σημειώσει 5 γκολ στη Serie A με τη φανέλα της Γιουβέντους. Μάλιστα, σκόραρε στις τελευταίες δύο νίκες της ομάδας του, με 2-1 επί της Κάλιαρι και 2-0 επί της Σαλερνιτάνα.

Στον πρώτο γύρο, είχε σκοράρει στη νίκη της Φιορεντίνα με 3-2 στο Renato Dall'Ara, φτάνοντας τα τρία τέρματα σε πέντε αγώνες απέναντι στην Μπολόνια. Ο 22χρονος άσος, έχει 22 γκολ συνολικά την τρέχουσα σεζόν και κυνηγάει τον Τσίρο Ιμόμπιλε (24 γκολ) στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ, επομένως το ατομικό του κίνητρο είναι ισχυρό. Σημειώνεται, ότι με τη φανέλα των βιόλα, σε 21 παιχνίδια την τρέχουσα σεζόν, ο Βλάχοβιτς είχε 3,61 τελικές και 0,59 xGoals ανά ματς, ενώ σε εννιά ματς με τη Γιουβέντους, έχει 3,97 τελικές και 0,50 xGoals.

Προγνωστικά Γερμανία: Σε φόρμα ο Πλεά

Στην Bundesliga, το αποψινό πρόγραμμα κλείνει με το δυνατό ντέρμπι του Ρήνου, ανάμεσα στην Γκλάντμπαχ και την Κολωνία (19:30 Novasports 3HD, Live από το SPORT24).

Η Γκλάντμπαχ βρίσκεται στην καλύτερή της φάση, μέσα στη σεζόν, με 10 κεκτημένους βαθμούς στις τέσσερις τελευταίες αγωνιστικές. Σε καλό μομέντουμ ωστόσο, είναι και η Κολωνία, η οποία έρχεται από την επική ανατροπή με 3-2 επί της Μάιντς, σε ματς που βρέθηκε κάτω με 2-0 στο 55'.

Τα "πουλάρια" ψάχνουν εκδίκηση για τη βαριά ήττα στον πρώτο γύρο με 4-1, ενώ οι "τράγοι" ονειρεύονται ακόμη και ευρωπαϊκή έξοδο, αφού απέχουν μόλις έναν βαθμό από την έκτη θέση. Όλα δείχνουν ότι πάμε για ένα πολύ αμφίρροπο ντέρμπι, που η μπίλια μπορεί να κάτσει οπουδήποτε.

Στα ειδικά στοιχήματα, έχει ενδιαφέρον το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Αλασάν Πλεά. Ο πρώην φορ της Νις, ο οποίος εκτελεί και πέναλτι για την Γκλάντμπαχ, έχει σημειώσει φέτος οχτώ γκολ, από τα οποία τα τέσσερα στα τελευταία πέντε ματς. Με δεδομένο ότι θα λείψει ο ανεβασμένο Μάρκους Τιράμ, λόγω μυικού προβλήματος, το βάρος θα πέσει κυρίως στον Πλεά και τον Εμπολο, συνεπώς αυξάνεται η πιθανότητα να σκοράρει ο 29χρονος Γάλλος, που έχει σαφώς πιο ποιοτικά τελειώματα από τον Ελβετό συμπαίκτη του. Στο 3.35 το anytime του Πλεά.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σεντ Ετιέν – Μπρεστ: Μπουανγκά Να σκοράρει (απόδοση 3.00), 18:00
  • Γιουβέντους – Μπολόνια: 1 & Βλάχοβιτς Να σκοράρει (απόδοση 2.25), 19:30
  • Γκλάντμπαχ – Κολωνία: Πλεά Να σκοράρει (απόδοση 3.35), 19:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ