ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Νίκη ηρεμίας ψάχνει η Γιουνάιτεντ

Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λέστερ | 2 Απριλίου 2022
Ο Ραλφ Ράνγκνικ σε αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Λέστερ | 2 Απριλίου 2022 @2022 JON SUPER/AP IMAGES

Καθαρά φαβορί για νίκη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Φιορεντίνα. Ανεβαίνουν σε τιμές άνω του 2.00 οι άσοι τους σε combo με το No/Goal και το Under 3,5 αντίστοιχα.

Σε σκέτη απογοήτευση εξελίσσεται η φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" είναι πλέον πασιφανές ότι δεν μπορούν να χτυπήσουν την τετράδα, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν ακόμη και την εξάδα.

Στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Premier League, η Γιουνάιτεντ κέρδισε μόνο την Τότεναμ με δόση τύχης. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε στο Goodison Park από την Έβερτον, με 1-0 και δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί τις ήττες της Αρσεναλ και της Γουέστ Χαμ από Μπράιτον και Μπρέντφορντ αντίστοιχα.

Σήμερα, η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έχει θεωρητικά το πιο βατό ματς της σεζόν, αφού φιλοξενεί την ουραγό και σχεδόν καταδικασμένη σε υποβιβασμό Νόριτς (17:00 Cosmote Sport 4HD, Live από το SPORT24). Αν η Γιουνάιτεντ αποτύχει και κόντρα στα "καναρίνια", τότε δεν θα αξίζει ούτε την έξοδο στο Conference League για την ερχόμενη σεζόν.

Το θετικό για τους "κόκκινους διαβόλους" είναι ότι διατηρούν δυνατή παράδοση κόντρα στη Νόριτς, με 21 νίκες στις τελευταίες 25 μεταξύ τους αναμετρήσεις. Επίσης, η Νόριτς έχει φέτος χάσει και τα 11 παιχνίδια πρωταθλήματος κόντρα σε ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη επτάδα της βαθμολογίας, με συνολικό παθητικό 37 γκολ.

Το σύνολο του Ντιν Σμιθ προέρχεται από τη νίκη ελπίδας με 2-0 επί της Μπέρνλι, ωστόσο σε αυτό το σημείο του πρωταθλήματος, καμία ομάδα στο παρελθόν δεν κατάφερε να σωθεί έχοντας μόλις 21 βαθμούς συγκομιδή. Αυτή τη στιγμή, η Νόριτς απέχει 7 πόντους από τη 17η Εβερτον, έχοντας μάλιστα και ματς περισσότερο από τα "ζαχαρωτά", συνεπώς η κατάσταση μοιάζει μη αναστρέψιμη για την παρέα του Χρήστου Τζόλη και του Δημήτρη Γιαννούλη.

Στοιχηματικά, ο άσος στο 1.30 ασφαλώς απορρίπτεται. Ωστόσο, σε combo με το No/Goal ανεβαίνει στο 2.20 και αποκτάει νόημα. Υπενθυμίζεται, ότι στον πρώτο γύρο η Γιουνάιτεντ είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-0 τη Νόριτς, η οποία έχει τη χειρότερη επίθεση στην κατηγορία με μόλις 20 γκολ. Εξάλλου, οι έξι από τις τελευταίες επτά νίκες της Γιουνάιτεντ κόντρα στη Νόριτς, σε επίπεδο Premier League, έχουν έρθει με λευκό παθητικό.

Προγνωστικά Ιταλία: Έχει φουλάρει για Ευρώπη η Φιορεντίνα

Στην Ιταλία, η Φιορεντίνα υποδέχεται τη Βενέτσια (17:30 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24) και θα προσπαθήσει να κεφαλαιοποιήσει το μεγάλο διπλό, που έβαλε την προηγούμενη αγωνιστική, μέσα στη Νάπολι.

Οι βιόλα έχουν σκαρφαλώσει στην έβδομη θέση της βαθμολογίας και διεκδικούν επί ίσοις όροις ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αντίθετα, η Βενέτσια πάει από το κακό στο χειρότερο και μετά το 1-2 από την Ουντινέζε συμπλήρωσε έξι διαδοχικές ήττες. Η ομάδα του Πάουλο Τζανέτι έχει να κερδίσει από τις 12 Φεβρουαρίου και το εκτός έδρας 2-1 στο Τορίνο. Έκτοτε έχει πάρει μόλις έναν βαθμό και βρίσκεται σταθερά στην τελευταία τριάδα.

Η Φιορεντίνα λογικά θα κερδίσει την ντεφορμέ Βενέτσια, ωστόσο τα 1.35 του άσου δεν έχουν καμία ουσία, επομένως θα πρέπει και εδώ να επιλέξουμε κάποιο combo. Πιθανότατα, η ομάδα του Βιντσέτσο Ιταλιάνο θα επιχειρήσει να κερδίσει χωρίς να καταναλώσει ιδιαίτερη ενέργεια, αφού την Τετάρτη, έχει μπροστά της τον επαναληπτικό ημιτελικό με τη Γιουβέντους (είχε χάσει το πρώτο ματς με 1-0).

Ο άσος σε combo με το Under 3,5 ανεβαίνει σε τιμές άνω του 2.10. Σημειώνεται, ότι η Βενέτσια φέτος έχει 24 Under 3,5 σε 31 αγώνες και η Φιορεντίνα 21.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νόριτς: 1 & No/Goal (απόδοση 2.20), 17:00
  • Φιορεντίνα – Βενέτσια: 1 & Under 3,5 (απόδοση 2.12), 17:30
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ