TIPS ΤΣΑΡΛΥ

Τσάρλυ Στοίχημα: Καθαρίζει η Σαμπντόρια, έχει πάρει φόρα η Τότεναμ

Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 20 Μαρτίου 2022
Οι παίκτες της Τότεναμ πανηγυρίζουν γκολ κόντρα στην Γουέστ Χαμ | 20 Μαρτίου 2022 @2022 DAVID CLIFF/AP IMAGES

Ο Τσάρλυ αναλύει το στοιχηματικό πρόγραμμα του Σαββάτου και καταλήγει σε τρεις προτάσεις από Αγγλία και Ιταλία.

Ο Κόντε είναι σπουδαίος στο να καταφέρνει να παίρνει το μάξιμουμ από τους ποδοσφαιριστές του. Έχει μία σπάνια ικανότητα, να πετυχαίνει πολύ γρήγορα, το γκρουπ που αναλαμβάνει, να αφομοιώνει το ποδόσφαιρο του.

Προγνωστικά Αγγλία: Έχει πάρει φόρα για την τετράδα

Η Τότεναμ έχει βρει φόρμα, οι Κουλουσέφσκι, Μπεντανκούρ, αποδεικνύονται σπουδαίες μεταγραφές και η ομάδα βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, στην μετά Ποκετίνο εποχή, ούσα πλέον φαβορί για την τέταρτη θέση.

Βρίσκεται στην τέταρτη θέση, τρεις βαθμούς πάνω από την Άρσεναλ, αλλά με ένα παιχνίδι περισσότερο. Έχει αποκτήσει όμως μία δυναμική, που την κάνει φαβορί, για αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο. Τρέχει ένα ρεκόρ 6-0-1, μοναδική ήττα το άδικο βάσει εικόνας παιχνιδιού 3-2 στο Ολντ Τράφορντ.

Ένα ρεκόρ που έχει έρθει με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Σε αυτά τα επτά παιχνίδια, η Τότεναμ έχει πετύχει 25 τέρματα και έχει δεχτεί μόλις 5. Την περασμένη αγωνιστική, η Μπράιτον της έκανε ένα μεγάλο δώρο, με το διπλό που πήρε στο Λονδίνο. Της βγήκε το παιχνίδι, προηγήθηκε και αξιοποίησε το άγχος και τις απουσίες της Άρσεναλ και κέρδισε το παιχνίδι με 2,35-0,60 xGoals. Αυτήν την εποχή η Τότεναμ έχει βρει ρυθμό και έχει υψηλό κίνητρο (14:30 Cosmote Sport 1HD, Live από το SPORT24). Ο άσος ανάμεσα στο 1.55-1.60.

Προγνωστικά Ιταλία: Καθαρίζει η Σαμπντόρια

Στη Serie A, η Σαμπντόρια σήμερα έχει την ευκαιρία να καθαρίσει (15:30 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το ρόστερ μεσοεπιθετικά είναι καλό, έχει ποδοσφαιριστές με ποιότητα όπως οι Καντρέβα, Καπούτο, Κουαγιαρέλα, Σένσι. Δεν επιτρέπεται να παίξει στο τέλος την παραμονή της.

Βρίσκεται στο +7 με ένα παιχνίδι περισσότερο από τη 18η Βενέτσια. Αν δεν κερδίσει σήμερα τη Σαλερνιτάνα μπλέκει. Όμως να είμαστε ειλικρινείς, πιο εύκολη αποστολή από το να χρειαστεί να κερδίσεις τη Σαλερνιτάνα στο γήπεδο σου, για να ηρεμήσεις, δεν πρόκειται να βρεις. Είναι η ευκαιρία της Σαμπντόρια να καθαρίσει και ο Τζαμπάολο να αρχίσει να σκέφτεται το χτίσιμο της ομάδας για την επόμενη σεζόν. Ο άσος στο 1.85.

Προγνωστικά Ιταλία: Έχει βρει φόρμα η Ουντινέζε

Η Ουντινέζε με την Έμπολι δεν έχουν κάποιο σημαντικό βαθμολογικό κίνητρο, όμως οι γηπεδούχοι, πραγματικά βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση (15:30 Cosmote Sport 8HD, Live από το SPORT24). Πάτησαν το γκάζι από τα τέλη Φλεβάρη και τρέχοντας ένα ρεκόρ 3-3-1 σε δύσκολο πρόγραμμα καθάρισαν με την παραμονή.

Σε αυτό το διάστημα, ηττήθηκαν δύσκολα με 2-1 στη Νάπολι, πήραν εντός έδρας 1-1 με τη Λάτσιο, εκτός έδρας εύκολα το 1-1 με τη Μίλαν και κέρδισαν πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό 2-1 τη Σαμπντόρια (2,57-0,66 xGoals).

Στην τελευταία φάση, έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους, στο εντός έδρας ισόπαλο 1-1 με τη φορμαρισμένη Ρόμα και προέρχονται από δύο νίκες. Κέρδισαν 5-1 την Κάλιαρι σε παιχνίδι με 5,37-,0,26 xGoals, 2-1 εκτός έδρας τη Βενέτσια σε παιχνίδι με 1,18-3,08 xGoals. Η Έμπολι είναι άνετη, όπως και η Ουντινέζε, όμως θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Ο άσος στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τότεναμ - Μπράιτον: 1 (απόδοση 1.55-1.60), 14:30
  • Σαμπντόρια - Σαλερνιτάνα: 1 (απόδοση 1.85), 15:30
  • Ουντινέζε - Έμπολι: 1 (απόδοση 1.85), 15:30
TAGS TIPS ΤΣΑΡΛΥ ΤΣΑΡΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ TIPSTERS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ