ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η εμπειρία του Σέρι, η φόρμα του Μπεντιά και το 1.75 στη Λεμεσό

Ο άσος της Μακάμπι Χάιφα, Σέρι, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό
Ο άσος της Μακάμπι Χάιφα, Σέρι, στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις σημαντικότερες αναμετρήσεις από τα προκριματικά του Champions League.

Και οι δέκα αναμετρήσεις για τα προκριματικά του Champions League διεξάγονται απόψε, δεδομένου ότι τα φώτα αύριο θα πέσουν στον Πειραιά για το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Σεβίλλη, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο "Καραϊσκάκης".

Στη Λεμεσό, ο Άρης φιλοξενεί τη Ράκοβ σε ένα ζευγάρι που οι λογαριασμοί έμειναν ανοιχτοί από το πρώτο ματς (20:00 Live από το SPORT24). Η πρωταθλήτρια Πολωνίας, στην οποία αγωνίζονται ως βασικοί ο Σβάρνας και ο Παπανικολάου κέρδισε με 2-1 την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, το γκολ του Μαγιαμπέλα με σουτ εκτός περιοχής στο 88', διαμόρφωσε εντελώς διαφορετικά δεδομένα για τον επαναληπτικό.

Στο πρώτο ματς το Over 2,5 μπορεί να χαρακτηριστεί μέχρι και μαγική εικόνα, δεδομένου ότι οι δύο ομάδες ήταν αρκετά συντηρητικές και έγραψαν xGoals 0,91-0,70, με τη Ράκοβ μάλιστα να πετυχαίνει το 2-0 από το σημείο του πέναλτι.

Ο Αλεξέι Σπιλέφσκι ξέρει ότι η ομάδα του στη ρεβάνς θα κληθεί να κάνει ένα παιχνίδι υπομονής και ότι θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική διότι αν προηγηθεί η Ράκοβ σε κάποια κόντρα, η αποστολή των "πράσινων" θα ζορίσει υπερβολικά. Επίσης, ατομικά λάθη όπως αυτά που έκανε ο Γιαγκό στην Πολωνία, τόσο στο πρώτο γκολ όπου αδράνησε χαρακτηριστικά, όσο και στο δεύτερο όπου έκανε το πέναλτι, δεν επιτρέπονται.

Γενικά, φάνηκε ότι ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχουν σημαντικές διαφορές και ότι η πρόκριση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Πάνω σε αυτή τη λογική μοιάζει σωστό φαβορί το Under 2,5 στο 1.75.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Καθαρό προβάδισμα η Μακάμπι Χάιφα

Στο Ισραήλ, η Μακάμπι Χάιφα θα υποδεχθεί τη Σλόβαν (20:00 Live από το SPORT24), έχοντας αποκτήσει καθαρό προβάδισμα από το πρώτο ματς, αφού κέρδισε 2-1 μέσα στην Μπρατισλάβα. Η Μακάμπι μετράει οκτώ σερί προκρίσεις σε προκριματικά και είναι πλέον αήττητη 19 διαδοχικά επίσημα ματς στο "Σαμί Οφέρ" (17-2-0). Η έδρα της είναι πανίσχυρη και θα προκαλέψει έκπληξη αν η Σλόβαν φέρει τούμπα την κατάσταση, έχοντας ξανά εκτός τον κορυφαίο της παίκτη, τον Βλάντιμιρ Βάις (άλλοτε του Ολυμπιακού), λόγω τιμωρίας.

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Μασάι Ντέγκο προκρίνεται και με ισοπαλία, δεν προξενεί εντύπωση ότι ο άσος είναι κάτω από το 1.60. Στοιχηματικά πάντως μεγαλύτερο ενδιαφέρον να κυνηγήσουμε το anytime του πολύπειρου Σέρι. Ο ηγέτης της Μακάμπι Χάιφα δεν ακολούθησε την αποστολή στη Σλοβακία την περασμένη εβδομάδα, διότι περίμενε να γίνει πατέρας. Απόψε όμως, είναι κανονικά διαθέσιμος και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα επιστρέψει στην 11αδα.

Ο Σέρι πέτυχε πέρυσι 10 γκολ στο πρωτάθλημα του Ισραήλ και σημείωσε άλλα τέσσερα στην πορεία της Μακάμπι στο Champions League. Είχε σκοράρει στο 4-0 επί του Ολυμπιακού στο Φάληρο, στο 3-2 επί του Ερυθρού Αστέρα στη Χάιφα και στα ματς με Παρί και Μπενφίκα εντός έδρας, στους ομίλους. Φέτος είχε ισοφαρίσει στη ρεβάνς με τη Σέριφ, όπου τελικά η Μακάμπι προκρίθηκε με 4-1 στην παράταση. Στο 2.70 το ενδεχόμενο να σκοράρει και απόψε.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πιο πιεσμένη η Ρέιντζερς

Τέλος, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η αναμέτρηση της Σερβέτ με τη Ρέιντζερς (21:30 Live από το SPORT24). Η Σερβέτ έχει ήδη πετύχει μία μεγάλη πρόκριση επί της Γκενκ και έχει εξασφαλίσει την είσοδο της στους ομίλους του Europa League. Ένα αν μη τι άλλο ιστορικό επίτευγμα, δεδομένου ότι δεν έχει παίξει ποτέ σε ευρωπαϊκό όμιλο.

Αντίθετα, στην πλευρά της Ρέιντζερς υπάρχει μεγαλύτερη πίεση αφού οι όμιλοι του Champions League είναι ο βασικός στόχος. Οι Σκωτσέζοι προηγήθηκαν στο πρώτο ματς με 2-0, στο πρώτο τέταρτο και φαινόταν ότι πάνε να καθαρίσουν την πρόκριση. Ωστόσο, στο 44' ήρθε η μείωση (2-1) με πέναλτι και στο δεύτερο ημίχρονο, παρότι έπαιξαν με παίκτη παραπάνω στο τελευταίο μισάωρο δεν μπόρεσαν να βρουν ένα τρίτο γκολ για να θέσουν γερές βάσεις. Σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις έπεσαν πάνω στον τερματοφύλακα των Ελβετών, τον Ιβ Μαλ.

Βέβαια, το μεγάλο αστέρι της Σερβέτ είναι αδιαμφισβήτητα ο Κρις Μπεντιά. Ο Ιβοριανός στράικερ σημείωσε πέρυσι 12 γκολ σε 23 συμμετοχές στο ελβετικό πρωτάθλημα και φέτος έχει ήδη τέσσερα σε ισάριθμα ματς.

Επίσης, ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο Ibrox, ενώ σκόραρε και στη συγκλονιστική πρόκριση επί της Γκενκ στο Βέλγιο, ισοφαρίζοντας σε 2-2 στο 63' και ενώ το σύνολο του Ρενέ Βάιλερ έπαιζε με δέκα από το 5'. Αγγίζει το 2,90 το anytime του 27χρονου άσου, που στο παρελθόν έχει παίξει σε Σαρλερουά, Σοσό, Τρουά, Ζούλτε Βάρεγκεμ και Τουρ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρης Λεμεσού – Ράκοφ: Under 2,5 (απόδοση 1.75), 20:00
  • Μακάμπι Χάιφα – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Σέρι anytime (απόδοση 2.40), 20:00
  • Σερβέτ – Ρέιντζερς: Μπεντιά anyitme (απόδοση 2.88), 21:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ