TOTAL BETTING

Η πρόταση της ημέρας από το Match Money: Δυάδα με διπλές ευκαιρίες

Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τον Βόλο | 23 Ιουλίου 2023
Ο Ματίας Αλμέιδα στον πάγκο της ΑΕΚ κατά τη διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης με τον Βόλο | 23 Ιουλίου 2023 INTIME SPORTS

Το Total Betting του Match Money διαβάζει το πρόγραμμα τo πρόγραμμα των προκριματικών του Champions League και προτείνει μια δυάδα με διπλές ευκαιρίες.

Ντινάμό Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ (21:00 Cosmpote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Μετά τα αδιανόητα της περασμένης εβδομάδας, με τη δολοφονία του οπαδού της ΑΕΚ, το σημερινό πρώτο παιχνίδι προφανώς θα διεξαχθεί σε βαρύ κλίμα και κάτω από μαύρα σύννεφα. Μέσα στο γήπεδο κανείς δεν μπορεί να ξέρει και να προβλέψει πώς ακριβώς θα επηρεάσουν τα τραγικά γεγονότα όχι μόνο τους παίκτες της ΑΕΚ, αλλά και τους παίκτες της Ντινάμο, που φυσικά δεν είναι ούτε ναζί ούτε δολοφόνοι.

Πραγματικές απαντήσεις θα πάρουμε μόνο με τη σέντρα του παιχνιδιού στις 9 το βράδυ, αλλά, με δεδομένο ότι το σετ αποδόσεων χρίζει εμφανώς φαβορί την Ντινάμο, στοιχηματικά μπορούμε να πάρουμε το ρίσκο ότι η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θα βρει ένα επιπλέον, τεράστιο κίνητρο. Στο 2.55 είναι το διπλό με DNB, πιο συντηρητικά το Χ2 στο 1.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Σπάρτα Πράγας – Κοπεγχάγη (20:00 Live από το SPORT24). Ανοικτούς λογαριασμούς άφησε το πρώτο παιχνίδι στη Δανία, καθώς οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0. Πάντως η εικόνα του ματς έδειξε ότι η Κοπεγχάγη είναι κάποια βήματα μπροστά από τη Σπάρτα Πράγας και θα μπορούσε πολύ εύκολα να έχει πάρει προβάδισμα. 15-4 ήταν οι τελικές του ματς στο Parken και 2,40-0,48 τα xGoals. Τα σετ της ρεβάνς θέλουν φαβορί τη Σπάρτα Πράγας, αλλά η λογική κίνηση είναι να πάμε με την καλύτερη ομάδα και το Χ2 του 1.70. Ή, ίσως, πιο επιθετικά, με το διπλό σε DNB στο 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Σπάρτα Πράγας – Κοπεγχάγη: Χ2 (απόδοση 1.70) 20:00
  • Ντινάμο Ζάγκρεμπ – ΑΕΚ: Χ2 (απόδοση 1.75) 21:00

Επειδή το στοίχημα είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, ψαγμένα προγνωστικά στοιχήματος, στατιστικά, αναλύσεις αγώνων και πλούσια στοιχηματικά αφιερώματα βρίσκετε στο www.matchmoney.com.gr.

TAGS TOTAL BETTING ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ