TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η χαμένη λάμψη της Αταλάντα και ο κακός χαμός στο Νησί

Ο Πάου Τόρες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023
Ο Πάου Τόρες πανηγυρίζει γκολ με τη φανέλα της Άστον Βίλα απέναντι στην Τότεναμ | 26 Νοεμβρίου 2023 @2023 KIRSTY WIGGLESWORTH/AP IMAGES

Παιχνίδι με δύο bets διπλασιασμού κάνει από το πρόγραμμα του Σαββάτου ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Την θυμάστε την σούπερ Αταλάντα των τελευταίων ετών; Πάει, ξεχάστε την! Είναι μια άλλη τώρα, απώλεσε αυτό το κάτι διαφορετικό. Και μαζί έχασε την θέση της στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα στη Serie A. O Γκασπερίνι έφυγε πολύ απογοητευμένος την Δευτέρα από το Τορίνο, η βαριά ήττα με 3-0 ήρθε σε μια συνέχεια κακών εμφανίσεων, είναι αυτό που λέμε δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η ομάδα.

Προφανώς και όταν πουλάς παίκτες πρώτης γραμμής κάθε καλοκαίρι δεν γίνεται να σου βγαίνουν διαρκώς... λαβράκια οι επόμενοι, ειδικά από τη στιγμή που δεν μπορείς να διαθέσεις τα χρήματα που διαθέτουν άλλα κλαμπ. Κι ενώ η Αταλάντα ζει την κρίση της, η Μίλαν προσπαθεί να διαχειριστεί τις απουσίες της σε μια στιγμή που κρίνεται (την Τετάρτη στο Νιούκαστλ) και το ευρωπαϊκό της μέλλον. Ο Πιόλι δείχνει να... κατευνάζει τις φωνές αμφισβήτησης, αλλά πάντα μια τέτοια κατάσταση σχετίζεται με τα αποτελέσματα και το σημερινό ματς στο Μπέργκαμο έχει μπόλικο... πρέπει.

Σκληρή δοκιμασία της Άρσεναλ στο “κάστρο” της Βίλα

Κι εκεί που είχαμε τις παραδοσιακές δυνάμεις να ασχολούμαστε στο Νησί ξεπετάγεται η τρομερή Άστον Βίλα να μας ταρακουνήσει για τα καλά. Είχε δώσει δείγματα, αλλά την Τετάρτη το τερμάτισε, “ισοπέδωσε” τη Σίτι (φτωχό το 1-0 με βάση την εικόνα) του Γκουαρδιόλα, την ξεπέρασε στη βαθμολογία -ναι, σωστά διαβάζετε- και αν νικήσει σήμερα την Άρσεναλ, θα την πλησιάσει κι αυτή στον έναν βαθμό

Καθόλου τυχαία όλα αυτά, όσοι δεν την έχετε παρακολουθήσει, όπως πάνε τα πράγματα θα αναγκαστείτε να το κάνετε, είναι ο ορισμός της ομάδας, παίζει άμεσο ποδόσφαιρο, τρέχει πολύ, απειλεί πολύ και με πολλούς. Έχουν δύσκολη αποστολή οι “κανονιέρηδες” στο Βίλα Παρκ, εκεί όπου η ομάδα του Έμερι μετράει 14 στα 14 για το πρωτάθλημα, μιλάμε για κάστρο κανονικό! Η Άρσεναλ ξέρει επίσης πόσο μεγάλη ώθηση θα πάρει αν φύγει με διπλό από τη συγκεκριμένη έδρα, συνεπώς το τεστ για τον Αρτέτα και τους παίκτες του είναι κομβικότατο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Αταλάντα των προηγούμενων ετών σε έπειθε, τα έκανε όλα όπως έπρεπε, κοιτούσε στα μάτια όλα τα... θηρία του καμπιονάτο, η φετινή απέχει αρκετά. Η Μίλαν έχει τις αναλαμπές της, αλλά σε γενικές γραμμές έχει περισσότερες σταθερές. Θα ποντάρουμε στην ομάδα του Πιόλι με μια μικρή κάλυψη στην ισοπαλία με σκορ.

Έχει κερδίσει τον σεβασμό και την προσοχή όλων η Άστον Βίλα, θα προσπαθήσει και είναι σε θέση να βάλει δύσκολα και στην πρωτοπόρο Άρσεναλ, την... μεγάλωσε η νίκη επί της Σίτι, το Βίλα Παρκ δυσκολεύει τους πάντες. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους στο 1Χ & over 1,5 δεν μπορώ να φανταστώ κλειστό ματς ανάμεσα σε αυτές τις δύο ομάδες.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα – Μίλαν: Χ2 & over 1,5 (απόδοση 2.10), 19:00
  • Άστον Βίλα - Άρσεναλ: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.25), 19:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ