TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η… ακατόρθωτη αποστολή της Λίβερπουλ

Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League | 31 Μαρτίου 2024
Ο Γιούργκεν Κλοπ σε ματς της Λίβερπουλ κόντρα στην Μπράιτον στην Premier League | 31 Μαρτίου 2024 @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο στοιχήματα στο 2.00+ από το αποψινό μενού.

Κι εκεί που η Λίβερπουλ πήγαινε να τα σαρώσει όλα, μέσα σε τρεις εβδομάδες, κινδυνεύει να μείνει με άδεια χέρια και ο κύκλος του Γιούργκεν Κλοπ να ολοκληρωθεί με τρόπο που κανείς στους reds δεν θα ήθελε.

Σήμερα θα δοθεί μια ακόμη μάχη στο Μπέργκαμο, μήπως και μπορέσει να κάνει την τεράστια ανατροπή κόντρα στην Αταλάντα, η οποία έδωσε… παράσταση στο Άνφιλντ, νίκησε 3-0 και φυσικά… εκτόξευσε τις πιθανότητες πρόκρισης. Ο Γκασπερίνι παρουσίασε μια διαβασμένη ομάδα, η οποία έκλεισε καλά τους χώρους και όταν χρειάστηκε “χτύπησε” κυρίως με τον Σκαμάκα. Ο πολύπειρος τεχνικός χαρακτήρισε την αναμέτρηση με την Λίβερπουλ, την πιο σημαντική στην ιστορία της ομάδας του!

Ακόμη πανηγυρίζει η Λεβερκούζεν

Ζει ανεπανάληπτες στιγμές η Λεβερκούζεν, κατέκτησε και μαθηματικά το πρωτάθλημα στη Γερμανία, για πρώτη φορά στην ιστορία της! Ο Τσάμπι Αλόνσο έχει δημιουργήσει ένα τρομερό σύνολο, το οποίο τρέχει αήττητο σερί 43 αγώνων (38-5-0) δεν σταματάει πουθενά.

Λογικά θα το δούμε να συνεχίζει και στα ημιτελικά του Εuropa League, το 2-0 επί της Γουέστ Χαμ στο πρώτο ματς, είναι ένα ισχυρό προβάδισμα. Οι Άγγλοι από την πλευρά τους θα παίξουν το… χαρτί τους και όπου τους βγάλει, διαθέτουν καλές μονάδες, θεωρώ που οι αποδόσεις τους αδικούν.

Προγνωστικά στοιχήματος

Σε μία βραδιά μπορούν να πάνε πολλά πράγματα άσχημα, η Λίβερπουλ το έζησε αυτό στο εντός έδρας ματς με την Αταλάντα. Όσο δύσκολη κι αν είναι η ανατροπή, κάπου υπάρχει και ο εγωισμός των παικτών του Κλοπ, οι οποίοι θα θελήσουν να αποδείξουν πράγματα. Ακόμη κι αν δεν γυρίσουν την κατάσταση, η νίκη είναι κάτι μέσα στις δυνατότητές τους, μάλιστα για καλύτερη απόδοση, θα την αναζητήσω από το πρώτο ημίχρονο.

Κάτι οι πανηγυρισμοί για το πρωτάθλημα, κάτι το 2-0 του πρώτου ματς, νομίζω πως η Λεβερκούζεν θα παίξει περισσότερο για να διαχειριστεί το προβάδισμα που έχει. Η Γουέστ Χαμ θα ψάξει ένα γκολ και αν το βρει στη συνέχεια θα ρισκάρει πολύ. Το 1Χ & over 1.5 έχει απόδοση 2.37.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αταλάντα - Λίβερπουλ: 2 ημίχρονο/2 τελικό (απόδοση 2.40), 22:00
  • Γουέστ Χαμ - Λεβερκούζεν: 1Χ & over 1,5 (απόδοση 2.37), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ