BIG GAMES BET

Προγνωστικά στοιχήματος: Goal/Goal από Κόπα Άφρικα στο 2.10+

Ivory Coast's head coach Jean-Louis Gasset, left, gestures to Ivory Coast's soccer players during their training in Abidjan , Ivory Coast, Friday, Jan. 12, 2024, ahead of their African Cup of Nations group A soccer match against Guinea Bissau (AP Photo/Sunday Alamba)
Ivory Coast's head coach Jean-Louis Gasset, left, gestures to Ivory Coast's soccer players during their training in Abidjan , Ivory Coast, Friday, Jan. 12, 2024, ahead of their African Cup of Nations group A soccer match against Guinea Bissau (AP Photo/Sunday Alamba) © 2024 SUNDAY ALAMBA/ASSOCIATED PRESS

Έξι αγώνες περιλαμβάνει το μενού της Δευτέρας σε Κόπα Άφρικα και Κύπελλο Ασίας. Αντιστοιχηματικές οι αναμετρήσεις στο δεύτερο, πολύ περισσότερα από ό,τι αναμενόταν τα γκολ στο πρώτο ως τώρα, πάμε επομένως να κυνηγήσουμε δύο ακόμα Goal/Goal.

Αρχή με τη ματσάρα Ισημερινή Γουινέα – Ακτή Ελεφαντοστού. Στα σχοινιά οι διοργανωτές μετά την ήττα από τη Νιγηρία (0-1), χρειάζονται τη νίκη εδώ για να μην μπλέξουν περαιτέρω.

Εντυπωσιάζει για ακόμα μία διοργάνωση η Ισημερινή Γουινέα, η οποία αρχικά κράτησε στο 1-1 τη Νιγηρία των... αστέρων και ύστερα διέσυρε με 4-2 τη Γουινέα-Μπισάου. Αξίζει να αναφερθεί πως γενικότερα, έχει λάβει μέρος σε τρεις από τις τελευταίες πέντε διοργανώσεις, σε όλες έφτασε τουλάχιστον μέχρι τα προημιτελικά! Βαρύ το να μείνουν εκτός από τώρα οι Ιβοριανοί με μία πιθανή ήττα εδώ, αξίζει ωστόσο να ψάξουμε το γκολ της Ισημερινής Γουινέας, μιας ομάδας που έχει δείξει τεράστια δυναμική στη διοργάνωση. Στο 2,70 το G/G.

Βρες εδώ τις τελευταίες αναλύσεις αγώνων

Περνάμε στον 2ο όμιλο και το Μοζαμβίκη – Γκάνα. Χωνιά οι δύο ομάδες ως τώρα, οι τυπικά γηπεδούχοι αρχικά πήραν απρόσμενο βαθμό κόντρα στην Αίγυπτο (2-2) και ύστερα έχασαν με κάτω τα χέρια από το Πράσινο Ακρωτήρι (3-0). Από τον ίδιο αντίπαλο έχασε και η Γκάνα (1-2), ενώ στη συνέχεια πήρε κατά... λάθος στο 2-2 από την Αίγυπτο. Καμία δεν βολεύεται εδώ με την ισοπαλία, θα το κυνηγήσουν μέχρι τέλους και με τέτοιες άμυνες, μπορούμε να δούμε σκορ και στις δύο εστίες. Στο 2,10 το G/G.

Προγνωστικά στοιχήματος

Δεν βγαίνει κάτι άλλο στοιχηματικά, η Νιγηρία θα κάνει λογικά το καθήκον της κόντρα στην αποκλεισμένη Γουινέα-Μπισάου, μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο Πράσινο Ακρωτήρι – Αίγυπτος. Πιο συγκεκριμένα, οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν ήδη καπαρώσει την πρωτιά του ομίλου και είναι άγνωστες οι προθέσεις τους στο παιχνίδι. Η Αίγυπτος με νίκη περνάει σίγουρα ως 2η και το διπλό παίζει αναμενόμενα κοντά στο 1,50. Δύσκολο όμως να ασχοληθεί κανείς με μια τέτοια τιμή, από τη στιγμή που οι Φαραώ δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σαλάχ και η άμυνά τους πελαγοδρομεί ως τώρα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισημερινή Γουινέα – Ακτή Ελεφαντοστού: Goal/Goal (απόδοση 2.70), 19:00
  • Μοζαμβίκη - Γκάνα: Goal/Goal (απόδοση 2.10), 22:00
TAGS BIG GAMES BET ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ