XGOALS BET

Προγνωστικά Στοιχήματος: Για το 3/3 η Ουκρανία, πονηρό ματς για τη Σκωτία

Οι φίλαθλοι της Ουκρανίας στο παιχνίδι με την Αρμενία για το Nations League στο Λοτζ της Πολωνίας
Οι φίλαθλοι της Ουκρανίας στο παιχνίδι με την Αρμενία για το Nations League στο Λοτζ της Πολωνίας © 2022 MICHAL DYJUK/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις της Ουκρανίας με την Ιρλανδία και της Αρμενίας με τη Σκωτία για τον πρώτο όμιλο της League B.

Η Ουκρανία έχει πάρει κεφάλι με το καλημέρα στον πρώτο όμιλο της League B και είναι το φαβορί για την άνοδο στην πρώτη κατηγορία του Nations League. Απόψε, οι Ουκρανοί παίζουν στο Λοτζ της Πολωνίας, ως τυπικά γηπεδούχοι με την Ιρλανδία κι έχουν ως στόχο να κάνουν το 3/3 στο γκρουπ (21:45 Novasports Start, Live από το SPORT24) .

Η ομάδα του Ολεξάντρ Πετρακόφ αποκλείστηκε από τα τελικά του Μουντιάλ, χάνοντας στο μπαράζ από την Ουαλία, ωστόσο ξεπέρασε άμεσα την απογοήτευση και ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις της στο Nations League, κερδίζοντας αρχικά με 1-0 στο Δουβλίνο την Ιρλανδία και εν συνεχεία με 3-0 την Αρμενία στην Πολωνία.

Συγκριτικά με το παιχνίδι κόντρα στους Αρμένιους, ενδέχεται να λείψουν απόψε ο κομβικός μεσοεπιθετικός Μαλινόβσκι (Αταλάντα), που σκόραρε στο προηγούμενο ματς, καθώς επίσης και ο καλός φορ Γιάρεμτσουκ (Μπενφίκα). Το θετικό είναι πως επιστρέφει ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Γιαρμολένκο (Γουέστ Χαμ).

Στην αντίπερα όχθη, η Ιρλανδία ξεκίνησε κάκιστα τον όμιλο με δύο ήττες από Αρμενία και Ουκρανία, όμως το Σάββατο έβγαλε αντίδραση και κέρδισε ανέλπιστα με 3-0 (20', 28', 51') τη Σκωτία σε ένα γνήσιο βρετανικό ντέρμπι.

Το σκορ βέβαια κρίνεται πλασματικό αφού τα xGoals στο ματς ήταν 0,98-1,17 υπέρ των Σκωτσέζων. Οι Ιρλανδοί έβαλαν τρία γκολ με μόλις έξι τελικές! Δύσκολο να έχουν ξανά τέτοια ρέντα απόψε.

Άλλωστε, η ομάδα του Στίβεν Κένι ταξίδεψε με σημαντικές απουσίες στην Πολωνία. Συγκριτικά με το ματς κόντρα στη Σκωτία είναι εκτός οι δύο από τους τρεις βασικούς στόπερ, ο Σέιν Ντάφι (Μπράιτον) λόγω καρτών και ο Τζον Ίγκαν (Σέφιλντ Γιουνάιτεντ) για προσωπικούς λόγους. Επίσης, τέθηκε νοκ άουτ ο επιθετικός Ομπαφέμι (Σουόνσι), που σκόραρε το Σάββατο με σουτ εκτός περιοχής. Τέλος, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι απουσιάζουν και οι πολύπειροι μπακ Σίμους Κόουλμαν (Εβερτον) και Ματ Ντόχερτι (Τότεναμ), άρα ειδικά στην άμυνα τα προβλήματα είναι συσσωρευμένα.

Η Ουκρανία δείχνει συσπειρωμένη, σε ατομικό επίπεδο έχει καλύτερες ποιοτικά μονάδες από τους Ιρλανδούς και μπορεί να φτάσει απόψε στο 3/3, ντουμπλάροντας τις νίκες κόντρα στους Βρετανούς. Αποδεκτός ο άσος στο 1.85.

Αρμενία - Σκωτία: Προγνωστικά

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Σκωτία είναι το καθαρό φαβορί στο 1.60 απέναντι στην Αρμενία (19:00 Novasports Prime, Live από το SPORT24). Το σύνολο του Στιβ Κλαρκ θα ψάξει για απαντήσεις μετά την ταπεινωτική ήττα από την Ιρλανδία.

Παρόλα αυτά το συγκεκριμένο παιχνίδι, χρειάζεται προσοχή διότι οι καιρικές συνθήκες στο Ερεβάν αναμένεται να ζορίσουν αρκετά τους Βρετανούς. Βρισκόμαστε στις 14 Ιουνίου και οι θερμοκρασίες στην πρωτεύουσα της Αρμενίας μόνο ιδανικές για ποδόσφαιρο δεν είναι.

Η ομάδα του Χοακίν Καπαρός εκ των πραγμάτων θα παίξει αμυντικά με στόχο να τραβήξει όσο πιο μακριά γίνεται το 0-0. Με την Ουκρανία κράτησε για 60 λεπτά σε ματς με 14-6 τελικές. Στο 2-0 από τη Σκωτία, στη Γκλασκώβη, οι τελικές ήταν 27-4 υπέρ των γηπεδούχων.

Επτά No/Goal μετρούν οι Αρμένιοι στα τελευταία οκτώ παιχνίδια τους. 7/8 έχει και η Σκωτία εκτός έδρας. Λογικό φαβορί στο 1.65 το ενδεχόμενο να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες απόψε.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Αρμενία – Σκωτία: No/Goal (απόδοση 1.65), 19:00
  • Ουκρανία – Ιρλανδία: 1 (απόδοση 1.85), 21:45
TAGS XGOALS BET ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ